Monday, January 7, 2013

Arvustus: Massaaž PINO aroomiküünlaga

Veetsin veetlevad 50 minutit Meritoni hotelli SPA-s massaaži võttes. Ma olen käinud Meritoni SPA-s ka varem massaaži saamas - eelmisel korral ürdikubudega. Sel korral valisin masaaži PINO aroomiküünlaga.  

Kui lõõgastust läksin võtma, põles toas juba minu poolt valitud apelsini aroomiküünal ja just seda sooja küünlavaha valas kosmeetik minu seljale. Praeguste ilmadega sobib mulle kõik, mis on annab sooja - kuum kakao, kuumad rütmid muusikas ja ka selle massaaži saab võtta kokku sõnaga kuum. See paneb vere käima ja annab energiat.



Valikus on kolm PINO küünalt ja mina valisin ergutava apelsini, sest käisin hoolitsust saamas keskpäeval ja ei tahtnud päris magama jääda. PINO on väga vana firma. See on Saksamaal tegutsenud aastast 1906 ja nad teavad, mida teevad.

Kuigi see on reklaamitud välja kui massaaž PINO aroomiküünaldega, siis lisaks soojale küünalavahele kasutatakse massaažis ka õli. Need kaks kindlustavad pehme ja niisutatud naha. Kuna pärast massaaži võib keha jääda pisut õline, siis hõõrutakse nahka ka kolmanda komponendiga, milleks on PINO toonik.  

Mul tekkis Pino toodete vastu suurem huvi. Guugeldasin siit ja sealt ning mulle jäid silma nende teisedki hooldused kehale - üks oli massaaž mee ja ingveriga ning teine šokolaadi-kiusatus. Mmm... Meriton SPA-s tehtud massaaž pani mulle pähe ka ühe mõtte - ma pean saama ka endale ühe Pino küünla ja siis teen kodustele samasuguse massaaži. Hoian sind kursis, kas leian koha, kust PINO küünlaid netist osta.
SHARE:

2 comments

  1. Tallinna Kaubamajas müüakse ka massaažiküünlaid. Ise ostsin ka sealt. Maksab päris palju aga sellest jätkub üsna kauaks. Ma võtsin endale spearment, rose, orange oma. Lõhn on väga mõnus. Ainuke jama nende küünaldega on see, et küünla taht kipub poole peal jääma sulanud küünla alla, ja seda on hiljem raske uuesti põlema saada.
    Otsisin pildid ka kaubsis müüdavatest massaažiküünaldest: https://www.google.ee/search?q=swede+massage+candle&hl=en&client=firefox-a&hs=s3E&tbo=d&rls=org.mozilla:en-US:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=3dvqUNnNE9KV0QWol4CoAw&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1366&bih=665

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle väärtusliku info eest. Lähen Tallinna Kaubamajja luurele :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig