Wednesday, September 12, 2012

Suviste huultega sügismeik

Dr. Hauschka nädal saab tänasega läbi ja ma seon sellele toredale sündmusele ümber roosa paela. Täpselt sama roosa, nagu on minu huuled selles pildiseeerias. Suvel andsin intervjuu ajakirjale Buduaar, kus rääkisin nende "Ehtelaeka" rubriigis oma kirest juveelide vastu. Üheks juveeliks nimetasin ka Dr. Hauschka huulepulga "Pink Topaz".

"Vahel, kui on kehv tuju, siis aitab just Dr. Hauschka huulepulk ja riukalik kaelakee," ütlesin ajakirjale Buduaar. Kõnealust huulepulka kannan ka nendel piltidel. See fuksiaroosa toon lööb alati näo särama ja toob iseenesest naeratuse huulile. Esmapilgul on värv pigem suvine, kuid tegelikult sobib see igasse aastaaega. Ma ise leidsin selle huulepulga ühel eriti lootusetul märtsikuu päeval ja olen seda kandnud vahelduva eduga kuni sügiseni. See on toon, mis kingib doosi enesekindlust. 


Ülejäänud meik on tehtud Dr. Hauschka uue sügis-talvise "Slow Mood" kollektsiooni toodetega. Traditsiooniliselt kuulutan välja oma lemmikuima kogu sarjast. Sel korral kuulub minu süda konkurentsitult Dr. Hauschka puudrile - tõeliselt siidine sõõm! Et mitte öelda siidine rõõm.

See sädelev puuder hiilib nahale nii tagasihoidlikult, justkui polekski puudrit kasutanud. Ma alustasin Dr. Hauschka meigitoodete testimisega kuu aega tagasi ja esimene, mis kõige rohkem kiita sai, oli minu jume. Puudrit võib kasutada kas otse nahal või jumestuskreemi peal. Erilist rõõmu tekitab teadmine, et puuder poputab nahka väärtuslike taimetõmmistega. Boonusena on sellel imehea roosi lõhn. Kui sul on plaan endale lähiajal üks tolmpuuder soetada, siis testi kindlasti seda 23.95 eurot maksvat Dr. Hauschka mõnumit. Alumisel pildil puuderdab mind meigikunstnik Meelika Tammeveski.


Silmameik on sedakorda segatud kolme tooniga - heleda kaneeliga ("Soft Cinnamon"), kahvatu karamelliga ("Caramel Clair") ning pisut on lisatud samblarohelist tooni ("Cedar Dawn"). Tugeva noodi lisab pronkspruun silmapliiats Kajal Eyeliner 07 . 



Kuidas meik meeldib? Dr. Hauschka nädala lõpuks premeerin parimat kommenteerijat ühe üllatusega. Niisiis - kommenteeri Stellarimi kommentaariumis julgesti! Muide, pildil kannan Victoria`s Secreti vintage-hõngulist pesu, mille sorteerisin oma garderoobist Dr. Hauschka nädala pildistamiseks välja juba suvel. Täpselt nii pikalt planeerib Stellarium oma pildiseeriaid ette :)


Tänan kõiki, kes tegid Dr. Hauschka nädala minu jaoks nii noobliks. Ireen - aitäh, et sa uskusid minusse juba siis, kui minu blogi alles esimesi samme tegi. Tänan Meelika Tammeveskit meigi ja Meisi Volti piltide eest. Maarika Heering Fashion Hairist värvis ja sättis minu juuksed Dr. Hauschka nädala jaoks. Pikk pai teile kõigile!

VAATA KA TEIST MEIKI SIIT.
SHARE:

5 comments

  1. Mina väga tänan stellaariumit ja selle tegijaid, sest tänu teile avastasin ka ise dr. Hauschka võrratu meigimaailma. Olin just teinud oma meigikapis väga-väga põhjaliku koristuse ja plaanisin välja vahetada kõik peale ripsmetuši, (faux cils effect YSL), millele jään igavesti truuks. Ja dr. Hauschka sari tegi mu nahaga imesid. Esialgu testisin seda poes ja nüüd planeerin juba värve ja kombinatsioone, et poodi tõtates oleks kõik teada! Ei saa ka mainimata jätta, et blogi autor näeb dr. Hauschka meigiseeriatel võrratu (ja võrreldes teiste piltidega tõesti jumekam) välja! Eriti meeldivad mulle küll pisut kärtsud kuid siiski elegantselt värvilised värvipaletid, mis loovadki kerge 60ndate hõngu. Täpselt see look mida ma endalegi otsin! Egas muud, kui tuleb pilt välja printida, endale peeglilauale panna ja samasugust meiki asuda meisterdama.

    PS. Eriti tänulik oleksin kui saaks ka pisikese video teha sellest, kuidas sellist meiki saavutada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh nii ilusa ja pika kommentaari eest. Mul tekkis endal soov proovida YSL`i faux cils effect ripsmetušši. Tänan vihje eest ;)

      Delete
    2. Hea, Maris, sinule naeratas Dr. Hauschka kommentaariumi loosiõnn. Palun kirjuta stellaarium@hotmail.com. Siis saad teada, kuidas oma loosi kätte saad. Võid kirjutada ka Stellariumisse Facebooki. Parimat, Stella.

      Delete
  2. Stella - Sa teed täpselt seda, mida mina tahaks teha ja oled täpselt see, kes mina tahaks olla! Võrratu naine lihtsalt.. Sobivad absoluutselt kõik eksperimendid ja kõik riietused - ka kartulikotis näeksid ülišikk välja! Nädalast nädalasse lihtsalt unustan end siia blogisse.. Pildid on alati nii ilusad ja annavad palju inspiratsiooni. Nii mõnelgi päeval olen oma garderoobist sarnaseid asju otsinud ja omale selga sobitanud. Ülihea meel on näha ja lugeda, et oled omale selle "õige" leidnud - blogimise ilu- ja moeteemadel. Oled julge ja särav Naine (justnimelt suure algustähega Naine), jätka samas vaimus! Edu, ilu ja põnevaid teemasid! Kats

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan, Kats. Ma leidsin just Sinu blogi ja uurisin pikalt neid oivalisi postkaarte ning võin öelda sama - Sa teed täpselt seda, mida mina tahaks teha. Tõesti ilus kätetöö :) Tervitades, Stella.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig