Tuesday, September 4, 2012

Minu nädal Dr. Hauschkaga

Nagu uhkelt välja kuulutatud, algab Stellariumis Minu nädal Dr. Hauschkaga ja esimene postitus on nende sügishooaja meigikomplektist Slow Mood. 

Dr. Hauschka komplekt on leebe ja need on toonid, mis sobivad ideaalselt igasse päeva. Tõsi, kui ma Slow Moodi värvidesse rohkem süvenesin, siis soovib nende sügishooaja  toonide soojus justkui jonnakalt jätkata veel suve ... Huulepulki on nende sarjas kaks - üks on maheroosa ja teine mahlakaspunane. Mõlemad on Dr. Hauschka huulepulkadele kohaselt pehmed ja täidavad ka hügieenilise huulepulga püha kohust. Iseäranis meeldib mulle huulepulga lõhn. Need, kes on Dr. Hauschka huulepulkadega kokku puutunud, teavad, millest ma räägin. 


Lauvärvid on otse kümnesse. Selgelt sellised, millega pole võimalik eksida. Minu lemmik nendest kahest paletist on roheline "Cedar Dawn" ja beež "Caramel Clair", mis on ühes komplektis. Neid on kerge omavahel segada ja sulatada. Meigikunstnik Meelika Tammeveski, kes on selle meigi autor ja kellega oleme teinud ohtralt koostööd, pidas oma lemmikuks aga vastupidiselt teist karbikest, kus on kaaslasteks "Deep Bronze" ja "Soft Cinnamon". 
 Selle komplekti teine suur lemmik on minu jaoks nende roheline silmapliiats Kajal Eyeliner 06, mis on ka selle meigi krooniks. Ma ütleks, et tal on hea iseloom ehk teisisõnu pehme pliiats, lihtne peale kanda ja sädeleb veel pealekauba. Mida sa hing veel ihaldad? Kuidas meik meeldib? Muljeta julgelt kommentaariumis.

Fotod: Meisi Volt Meik: Meelika Tammeveski Soeng: Maarika Heering (FashionHair)

Ära unusta, et Stellariumis on käimas loos, kus sul on võimalik võita just neid tooteid! Loe lähemalt SIIT.
SHARE:

1 comment

Blogger Template Created by pipdig