Thursday, September 6, 2012

Jaluta Dr. Hauschka aias

Võta minult nüüd ilusti käe alt kinni ja teeme koos tiiru Dr. Hauschka WALA ravimtaimeaias. Siin on Dr. Hauschka nädala puhul mõned fotod imelisest ravimtaimeaiast. Küll ma tahaks siin koos oma emakesega jalutada, ta ahhetaks ilmselt iga lille juures ...

Dr. Hauschka WALA ravimtaimeaias käib töö ainult käsitsi. Aednikud on pika kogemusega ja teevad oma tööd suure pühendumisega. 



WALA ravimtaimeaias ja suuremate mahtudega lähedalasuvas biodünaamilises Sonnenhofi farmis käivad korjeperioodil abiks ka tehase kontoritöötajad. Huvitav on kindlasti tõik, et taimedega töö eelduseks peab inimene olema viirushaigustest prii ja ta ei tohi suitsetada. Mulle imponeerib ka, et mobiiltelefone aeda kaasa ei võeta. Korjatud taimedest on siin sinise õiega kaunis kurgirohi ja kahkjas siilkübar.

 
Sarja toodete kõige hinnalisemad koostisosad, emalahused valmistatakse ette taimelaboratoorimis, kus töö taimedega käib samuti ainult käsitsi ja väga kogenud laborantide käe all.

SHARE:

4 comments

  1. Väga põnev postitus, sain palju uut teada :)

    ReplyDelete
  2. Vau! Väga lahe postitus ja sain ka jälle targemaks! :)

    ReplyDelete
  3. Olen taimefänn ja see on kõik on nii tänuväärne-ühendatuna teadus ja puhas loodus.Kui üldse midagi tarbida,siis kindlasti Dr.Hauschka looduskosmeetikast.

    ReplyDelete
  4. Oh, kui lahe! Olen sellest brandist nii palju kuulnud, aga pole kunagi yhtegi toodet kasutanud. Need fotod on kyll vastupandamatud ja on lausa patt nende tooteid nyyd mitte ara proovida!

    Anneli x
    www.owlinvogue.com

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig