Monday, September 3, 2012

Giveaway: Dr.Hauschka jagab kingitusi!

Stellariumi giveaway on sel nädalal Dr. Hauschka hõnguga, sest alates homsest on oodata blogis põnevaid üllitisi looduskosmeetika vallast. Aga enne jooksmist õppigem ilusti käima - ehk loosin välja The Body Shopi iluõlide võitjad. Nendeks on Kaisa Lõhmus, Kersti Vainonen ja Katrin Ta. Palju õnne! 

Teised, kes täna ei võitnud, ei pea mitte mossitama, sest sel nädalal algab "Minu nädal Dr. Hauschkaga" ja mul on sulle uhkeid auhindu. Esiteks läheb loosi kaks komplekti Dr. Hauschka "Slow Mood" limiteeritud kogustes müügile saabunud jumestusvahendeid.


Loosi läheb kosmeetikakott lauvärvide komplekti, silmapliiatsi, maheroosa huulepulga ja roosilõhnalise puudriga. Teises kosmeetikakotis ootab sind aga puuderkreem ja talle on seltsiks sulnis silmapliiats, mahlakaspunane huulepulk ja leebe lauvärvikomplekt. Stellariumi Dr. Hauschka nädala raames toimub neljapäeval veel teinegi giveaway, kus läheb loosi igasugu põnevaid tooteid (nende seas kuulus roosikreem). Hoia silm Stellariumil!

LOOS ON LÕPPENUD. VÕITJAD LEIAD SIIT.

Kuidas võita? 

Sa pead olema Facebookis nii Dr. Hauschka Estonia kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Dr. Hauschka Estonia fännilehega saad liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milline on sinu lemmikuim toode Dr. Hauschkalt. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. 

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Ühe kingituse loosin välja nende vahel, kes liituvad Stellariumi Instagramiga SIIN.

SHARE:

10 comments

  1. Jagatud! Lemmik toode Dr. Hauschka üldine näotoonik

    ReplyDelete
  2. Pole ühtegi toodet veel proovinud

    ReplyDelete
  3. Lemmik ikka tuntud roosikreem-igati abiks:)Aga muidugi tahaks kõiki tooteid katsetada ja proovida:))

    ReplyDelete
  4. Jagatud. Pole samuti ühtegi toodet proovinud ja loodan, et nüüd avaneb võimalus proovida :)

    ReplyDelete
  5. jagatud. meeldib väga üks kerge sidruni seerum või kreem, mida olen korra proovinud

    ReplyDelete
  6. Ma ei ole ühtegi Dr Hauschka toodet proovinud, kuid sooviksin väga :)

    ReplyDelete
  7. No see sari on kõik ilmselt ülihea.Teeb nii mõnelegi kosmeetikafirmale silmad ette!Looduslähedust on temas tõesti palju,see on kindel.Olen proovinud seda kuulsat roosikreemi,no ülihea!Nii sametine ja lõhnav,lihtsalt võrratu.Sõbrannale oli sugulane kinkinud ja nii sain minagi seda proovida.Kui õigesti toitudamliikuda palju,siis teevad need tooted meiega imet,peab vaid oskama igat asja õigel ajal kasutada.Päikest kõigile!

    ReplyDelete
  8. Olen proovinud erinevaid Dr. Hauscka tooteid ja kõigiga väga rahule jäänud, siiski on paar asja, mida ikka ja jälle ostan - sidruni kehaniisutaja ja Rejuvenating mask.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Jagatud! Lemmik on sidruni-sidrunheina kehapalsam.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig