Thursday, June 21, 2012

Paula, sul on poisipea

Saa tuttavaks Paulaga. Tal on poisipea. Ta armastab kübaraid, kooke, kõrge kontsaga kingi ja muidugi kuldseid toone.

Stellariumi nädal Christian Dioriga jätkub. Meie teise pildiseeria jaoks kasutasin tumedat poisipea parukat. Ikka selleks, et oleks lõbusam ... Kui "Swimming Pooli" meik (VAATA SIIT) oli tehtud heledates toonides, siis nüüd on silmalaugudele pruunika tooniga sügavust lisatud.


Diori suvise kollektsiooni teine silmapalett "Aurora" on pühendatud soojadele toonidele. Vaata vaid seda kuldset sinepitooni! Selle meigi juures annab jätkuvalt oma panuse Diorshow veekindel lainer "Turquoise" (258). Hämmastav, kui paljude erinevate värvidega harmoneerub türkiissinine. 

Christian Dior on oma kvaliteetsete lauvärvide poolest tuntud, kuid mina soovitan igal juhul lauvärvi alla panna primerit. Hea silmameigi aluskreem hoiab meigi kogu päeva veatu.


Selle pildiseeria puhul paneb i-le täpi Diori suvises kollektsioonis olev läige "Orange Parero" (542). Huuleläige jääb iseäranis ilus, sest sinna on puistatud pisut pärlmutrit ja kõigist neljast uuest toonist sobib oranž just kõige perfektsemalt.



Kuna selle nädala võtmesõnaks on Christian Dior, siis krabasin pildiseeria jaoks oma ehtekarbist ühed Diori kõrvarõngad. Fotod on tehtud Meriton Grand Conference & Spa kohvikus Mademoiselle ning näib, et preili Paula valib suve esimese päeva puhul endale kooki.


Küüntel küütleb Diori "Garden Party" sarjast küünelakk "Forget-me-not". Kogu selle kulla ja kollase juures mõjub lilla lakk küüntel kui sõõm külma vett palaval päeval. 

Neile, kes soovivad kuulata aga postituse jaoks inspiratsiooni saadud laulu "Paula, sul on poispea", siis jätan teile pidulikult siia alla lingi. Esitajaks Mart Sander ja Modern Fox. Fotod tegi Meisi Volt ja meigi Meelika Tammeveski.


SHARE:

2 comments

  1. Täiesti hämmastav, kuidas soeng inimest muudab, absoluutselt ei ütleks, et tegu on sinuga :)

    ReplyDelete
  2. Aitäh. Mulle soovitatakse pärast seda pildiseeriat poisipead, aga parukas on piltide jaoks alati etem ja jätab ka efektsema mulje.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig