Monday, June 11, 2012

Giveaway: Collistariga kiirelt pruuniks

Sel esmaspäeval läheb loosi üks eriti kuum Collistari toode, mis on loodud kõikidele päikesekiisudele, kes armastavad rannas pikutada.

Enne, kui kirjutan, milline Collistari imekreem võib saada sinu omaks, annan teada, et Dr. Hauschka kehapalsamid võitsid endale Grete Äärmets, Triin Laan ja Rita Ergma. Palju õnne! Võtan võitjatega ühendust.

Foto: Meisi Volt

Uues giveaways on sul võimalus endale võita tõeline päikese aktiveerija "Intensive Ultra-Rapid Supertanning Treatment". Nimelt kiirendab see päikesetoode päevitumist suurendades melaniini loomulikku tootmist kuni 71,5 5 % võrra. Lisaks garanteerib toode intensiivse niisutava ja vananemisvastase toime. Samuti valmistab kreem mõned päevad enne päevitumist naha hilisemaks päevitamiseks ette.

 Kuidas võita? Sa pead olema minu follower või jälgima Stellariumi Facebookis. Seda saad teha SIIN. Jaga seda linki oma blogis/facebookis/twitteris ja kirjuta mulle Stellariumi kommentaariumisse, millised lood on sulle seni minu blogis kõige enam meeldinud ning millest sa veel lugeda tahaksid. Ära unusta lisamast, kus sa linki jagasid ja jäta mulle ka oma eesnimi ning e-mail.  
SHARE:

15 comments

  1. Jagasin siin: http://chocolatelly.blogspot.com/2012/06/stellarium.html
    Meeldivad kõige enam toodete arvustuse postid, kus Sa räägid, kuidas need sulle meeldivad ning muidugi lisad juurde hinna. Ning muidugi meeldivad ka giveaway'd, mis on siin päris tihti, olen pmst alati ka osalenud, kuid loosiõnn pole veel mulle naeratanud, aga üritan veel ja veel.
    Helen M
    helenmaazik@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Hei-hei. Tahtsin uurida, et ma võitsin ühe auhinnamängu, aga ei ole Tei kirja siiani saanud :) tekkis mure, et kas äkki on kiri kaotsi läinud. kassmaarja9@hot.ee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei-hei, olin just mures, et kuhu Sa kadunud oled. Saatsin võiduteate Sulle Facebooki. Kas Sa ei saanud seda kätte? Igatahes palun kirjuta oma aadress mulle e-mailile stellaarium@hotmail.com ning panen Sulle võidu teele. Soojade tervitustega, Stella.

      Delete
  3. Jagasin Facebookis.
    Mulle meeldivad kõige enam praktilised näpunäited ja toodete arvustused!

    ReplyDelete
  4. Monika levinski@hot.ee
    Jagasin ka Facebookis.
    Mulle meeldivad ka toodete arvustused, eriti üllatas, et Sa sellist odavat asja nagu Avoni jalasuflee kasutad. Aga usun Sinu juttu, et see on hea ja soetan endale ka. Kõue mõisa avamispeo pildid olid väga kaunid.

    ReplyDelete
  5. Mulle meeldib, et sinu blogis on ilusad pildid, ei ole kodukootud pilte. Kõik on läbi mõeldud ja isegi jalakreemi oskad sa iseäratavaks kirjutada. Kõige rohkem tahaks outfiti pilte. Need, mis seni on olnud, on väga stiilipuhtad. Tervitades, Kai. k.rubinstein@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. Jagasin Facebookis Sinu linki :) Kõige ägedamad lood on siiani olnud outfit-postitused ja kaltsuka lugu. Mulle meeldib näha ilusaid riideid ja veel ilusamaid inimesi neid kandmas!
    Päikest! Kadri (kadri.viilu.001@mail.ee)

    ReplyDelete
  7. jagasin Facebookis.
    meeldiks lugeda järgnevaid postitusi: teie lemmikud huuletooted või siis nt 10 asja, mida soovitaksid oma meigikotist kõigile. samuti oleks huvitav juuksehoolduse rutiin.
    Marian mariantarrend@hotmail.com

    ReplyDelete
  8. Jagasin Facebookis.
    Üldiselt naudin kõiki Sinu postitusi :) Võiksid teha ka postituse "minu päev" või "minu töö" kohta - kas videona või teksti ja ohtrate piltidega ;) (Sorri, kui oled selliseid postitusi juba teinud, aga ma suht uus lugeja)
    Palju päikest! Getter, getyyy@hot.ee

    ReplyDelete
  9. jälgin lehte Facebooki kaudu ja jagasin giveawayd samuti seal.
    outfiti-postitused on alati põnevad, aga loeks huviga ka näiteks mõningaid jutukesi sekkaritest/sekkarileidudest.

    Maiken,
    Maikeni blogi - part of me
    jennyfer17@hot.ee

    ReplyDelete
  10. Oh jah, mina osalen! :D
    http://www.facebook.com/StellariumByStellaKWadowsky#!/ira.prokopkina
    Mulle meeldib:
    - hea kosmeetika, mis saab Eestis osta. Saab kallis aga ka soodne olla)))
    - vene kosmeetika
    - Oriflame
    - salongid, protseduurid
    - Aasia kosmeetika
    - look's (riided)

    Sorry, mu eesti keel ei ole perfektne, aga ma väga püüan :D

    Tervitusega
    Irina
    irina.prokopkina@gmail.com

    P.S. Blog on super!

    P.S. Blog on super!

    ReplyDelete
  11. Mulle meeldivad väga jumestusvahendite tutvustused ning ootd'd. Ning kuna olen väga uudishimulik ja nosey, siis mind huvitaks väga sinu igapäevase meigikoti sisu.
    Jagasin linki www.saapapael.blogspot.com

    Email reelika.metshein@gmail.com

    Reelika

    ReplyDelete
  12. Jagasin facebookis, mulle on su postitused alati meeldinud, eriti need mis on ohtrate ilusate fotodega, enim on mind mõjutanud ilmselt üleskutse alati oma meik õhtuti maha võtta, olen nüüd märksa kohusetundlikum selles osas. Triina
    triina.lerg@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Tere!
    Mulle meeldivad kõige rohkem lood, kus sa näitad oma outfiti. Samuti ka givewayd, kus on alati midagi head. Kahjuks loosiõnne pole veel saanud, aga eks kunagi peab ikka tulema.
    Linki jagasin: http://vikesiiliram.blogspot.com/
    Eesnimi: Mariliis ja e-post mariliissagar@gmail.com

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig