Thursday, May 11, 2023

Peek Inside: Elizabeth Arden "Statement Red"

Huulepulk teeb alati tuju paremaks. Kas oled täheldanud, et kui meeleolu pole kõige parem või energiat napib, siis kerge meik ja lemmikuim huulepulk muudavad kogu olemise justkui võluvitsaga paremaks?

Kui ma peaksin sulle mõnd oma uut lemmikut tutvustama, siis Elizabeth Ardeni huulepulgad on kahtlemata need, mida kannan oma kotis auhohal. Kui aus olla, siis on mul uusi lemmikui raske leida, sest olen enamasti vanadele sedavõrd truu, et ei hakkagi uusi testima. Sel korral ei saanud ma aga üle ega ümber ühest konkreetsest toonist, mis sobib nii blondile kui ka brünetile, mustade kiharatega daamile aga ka neile, kes kannavad uhkusega oma halle juukseid. Selle tooni nimi on "Statement Red" ja kuigi tegemist peaks olema väga konkreetse punase huulepulgaga, siis on sinna kukkunud justkui piisake tumeroosat tooni ja just see kingib absoluutselt igale kandjale värksust, mida me kevadel (või lihtsalt halli meeleoluga) nii väga vajame. 


Mina valisin endale Elizabeth Ardeni huulepulkade seast mati versiooni, mis ometi mõjub huultel niisutavalt. On ju lausa mati huulepulga refrääniks kujuenud, et need pidavat kõik huuli kuivatama aga minu puhul teps nii see pole. Elizabeth Arden on tuntud oma parimate niisutavate huulepalsamite ja kreemide poolest, seega pole mingi ime, et ka see huulepulk mõjub pigem kergelt ravivalt. 

Ühel päeval kurtis mu sõbranna, et hinnad lähevad aina kallimaks, mida me enam üldse endale lubada saame ja lõpuks leidsime üheskoos, et ühe huulepulgaga saab ennast absoluutselt alati premeerida. Lisaks annab huulepulk nii päevale kui ka näole värvi. Ja ärge unustagem, et tulemas on emadepäev - siit ka minult sinule üks kingiidee! Loe ka minu suurt ülevaadet Elizabeth Ardeni seitsmest asendamatust lemmikust SIIT.

FOTOD: Senna Gansa

SHARE:

1 comment

  1. Mulle meeldib selle pildi meeleolu.Kaunid värvid ja suvine outfit.Kiitus ka fotograafile kes oskas hetke tabada.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig