Thursday, May 17, 2018

TOP 7: Minu lemmikud Elizabeth Ardeni Eight Hour liinist


See on kahtlemata üks maailma kuulsamaid perekondi. Ei, jutt ei käi Briti kuningakojast ega ka mitte Kardashianitest. Täna on luubi all Elizabeth Ardeni loodud Eight Hour sari, kus tooted mõjuvad justkui perekonnaliikmetena, kellest igaühel on oma talent. 

Valisin nende sarjast välja seitse lemmikut, millest osad on aastaid olnud minu peeglilaual või käekotis. Teised on vaat et uhiuued lemmikud, mida olen poole aasta vältel testinud ja julgen lahkelt soovitada. 

1. Vana arm ei roosteta - kui mõelda kosmeetikumidest, siis selle ütlusega seostub mulle eelkõige Elizabeth Ardeni Cream Skin Protectant nahakaitsesalv (hind: 50ml 34,99 €). Legendaarne toode, mis ravib praktiliselt kõik haavad. See on SOS kreem, mis võiks olla meil kõigil kodus. Mind üllatas kõige enam, kui palju erinevaid ülesandeid suudab see kreem lahendada. Sul on putukahammustus või kriimustus? Paned kreemi puhastatud nahale ja see paraneb kiiremini. Teed maniküüri ja avastad, et küüneõli on otsas? Ole lahke - hõõru Skin Protector küünenahkadele. Abi saavad nii kuivad küünarnukid, huuled ja käed ... Ideaalne kasutada pärast raseerimist. Kingib põletushaavale leevendust. Leidub neid, kes panevad seda isegi juusteotstele ja annavad kulmudele salviga viimase lihvi. Elizabeth Arden lõi selle salvi esialgu selleks, et ravida hobuste haavu ja nüüd on sellest saanud miljonite inimeste abimees.  



2. Kui sinu nägu karjub õhtul kuivusest, siis eemalda meik, käi nahk kergelt toonikuga üle ja kutsu appi Nighttime Miracle Moisturizer (hind: 30 ml 39,99 €). Minu jaoks on see kreem olnud abimees just nendel heitlikel aegadel, kui sügisest saab talv või talvest kevad või kevadest suvi: iga päev on väljas uue ilmega ilm ja minu näonahk küsib: "Vabandust, aga mis ometi toimub!?" Need küsimused kaovad kohe, kui tummine võie enne uinumist näole ja kaelale kanda. Esimest korda soovitas seda kreemi mulle üks sõbranna ja toona kahtlesin, kas see võiks ikka sobida minu rasusele kalduva nahaga. Ühel õhtul, kui kuiv nahk mind kiuslikult kimbutas, tabas mind mõnus leevendus, kui Nighttime Miracle Moisturizeri näole kandsin. Kreemi kroon on õrn lavendliaroom. See leevendus sarnaneb tundega, kui sul on pöörane joogijanu ja lõpuks ometi asetatakse sinu ette klaas vett.  


3. Kohe, kui päike oma nina välja pistab, vaatan üle oma päevakreemid ja otsin üles päikesekaitse faktoriga päevakreemi. Elizabeth Ardeni päevakreem Intensive Daily Moisturizer (hind: 50 ml 39,99 €) on kiire imenduvusega ja sobib täiuslikult meigi alla. SPF 15 päikesekaitsefaktoriga päevakreem peidb enda vitamiin E, mis kaitseb nahka omakorda vabade radikaalide eest. Lisaks sisaldab kreem rahustavat aloe vera geeli, niisutavat ja silendavat shea võid. Mida paremat tahta?

4. Järgmist toodet tasub soovitada nendele, kelle päevad mööduvad kontoris või hoopis... liivarannal päevitades. Miracle Hydrating Mist (hind: 100 ml 19,90 ) on üks uusim Elizabeth Ardeni pereliige, mis tuli turule möödunud aastal. Minu jaoks on selle toote kasutamine puhtalt harjumuse küsimus, sest kui ta sul juba on, siis ilma justkui enam ei saa. Kui seda pihustada, langeb ta nahale nagu nõiduslik vihmasabin kuumas suveöös. Selle toote puhul on vast kõige lummavam ülikerge aroom, mis viib mõtted sellele, et kui müügil oleks sama lõhnaga parfüüm, sooritaksin mina küll ostu. 



5. Ma olen üle kümne aasta olnud truu Elizabeth Ardeni huulepalsamite kasutaja. Ardeni palsam on justkui kiirabi huulele. Tõukerattaga vastu tuult tuhisedes saavad huuled alati kerge trauma, kuid palsam mõjub truu abimehena. Minu jaoks sai suur pidu alguse siis, kui müüki tulid toonitud huulepalsamid 8 Hour Cream Lip Protectant Stick (hind: 25,99 €) , sest kaks ühes on selle toote puhul ideaalne kooslus. Mulle meeldivad need mahlased toonid, mis jätavad mulje justkui oleks mu huuled mõnest reklaamist. Toonitud huulepalsamid on hästi läbi mõeldud - kes tahab klassikalist punast huult, võrratut vaarikatooni või hoopis rõhutatud nude huult, ei pea pettuma. Mina isiklikult ootan, millal nad toovad turule veelgi suurema värvide valikuga huulepalsamid. Algus on aga tehtud ja mina olen müüdud! 


6. Kehakreeme kasutan nädalas vaid paar korda. Tunnen paljusid, kes kreemitavad end igal õhtul, kuid usun, et kosmeetikume kasutades tuleb alati oma keha kuulata ja ma ei tunne, et mu keha vajaks iga päev kreemitamist. Kuid SPA-s basseinis ujudes ja hiljem saunades mõnuledes muutub nahk kuivaks ja siis on kehakreem täiesti asendamatu. Elizabeth Ardeni Intensive Moisturizing Body Treatment (hind: 200 ml 34,99 €) annab palju kauakestvama niisutuse, kui kaheksa tundi. Kui toode toimib lubatust kauem, saab ta kahtlemata täispunktid. 
  
7. Keha kreemitamine muutub aga palju lihtsamaks, kui hankida endale vahelduse mõttes All-Over Miracle Oil (hind: 100 ml 32,99 €). See on mõeldud nii näole, kehale kui ka juustele. Ideaalne, kui sul on kiire ja miskipärast on meil peaaegu alati kiire. Tuhistad õli paar korda nahale, hõõrud selle kiiresti laiali ja elu läheb edasi. Sellel on kergelt hõrk, tsitruseline lõhn, mis annab päevale päikeseliselt positiivse algusnoodi. Kuigi õli soovitatakse ka juustel kasutada, siis minu juuste jaoks jääb ta pigem nõrgaks. Mulle sobivad väga tummised õlid, millega oma näljaseid juukseid toita.

Ja ongi kõik! Need seitse vaprat Elizabeth Ardeni Eight Hour liinist on minu vaieldamatud lemmikud. Kui sa otsid uut öökreemi, huulepalsamit või kehaõli, siis usalda ennast Elizabeth Ardeni hoolde. Oli tema alles vast tark naine, kes lõi kreemi, mis ravib justkui kõik haavad. Milline uhke perekond on sellest ühest tootest välja kasvanud!



FOTOD: Stella K. Wadowsky
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig