Tuesday, May 16, 2023

Kuidas seletada minu unenägu?


Unenäod on muutunud minu lemmikuimaks teemaks. Otsustasin emotsiooni ajendil jagada oma tänast unenägu. Nimelt panin mõni aeg tagasi Yaga poodi oma asju müüki ja otsustasin, et pildil olevat jakki ma siiski ei müü, sest see on mulle liiga armas. 

Vaatasin fotodelt, et istub teine hästi seljas ja pisut blingi on samuti olnud minu teema. Unenäo juurde tagasi - täna nägin unes, et olin oma jaki ikkagi ära müünud ja olin endas väga pettunud. See oli selline sügav pettumus, et kuidas ma ometi sain nii ilusa jaki lihtsalt mingi raha vastu vahetada, mis tuleb ja läheb ... Kui ärkasin, oli see unenägu mul meelest läinud aga hiljem teda garderoobikapis nähes tuli kogu see veider unenägu meelde ja äkitselt valdas mind ka sügav kergendus - oh, mu jakk on ju alles. Mis kogu selle loo puhul on huvitav - ma ju ei mäletanud oma unenägu, kuid kergendus oma jakki nähes oli tõepoolest sedavõrd suur, et järelikult oli raskus unenäost minuga hommikusse kaasa tulnud. Unenägu on omal kombel ju lausa naeruväärne, aga kuivõrd üks sektsioon meie elust - nimelt unenäod - ongi kummalised, siis otsustasin seda jagada ... Millised on sinu veidramad unenäod?

FOTOD: Senna Gansa

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig