Wednesday, May 31, 2023

Peek Inside: Urgo ehk sinu tugevate küünte saladus


Ma olen sageli mõelnud, millest minu organism märku annab, kui üks kindel küüs kipub pidevalt lõhenema, samal ajal, kui kõik teised on tervematest terved? Ilmselt murdsin selle teema üle tunduvalt pikemalt pead, kui ravi lõpuks aega võttis.  

Nõrgad, lõhenenud ja kergesti murduvad küüned on sedavõrd paljude inimeste mure, et otsustasin mõni aeg tagasi otsida vastust küsimusele - mis on hetkel parim abimees nõrkadele küüntele? Silma hakkas Prantsuse firma Urgo toode "Damage Nails". Kui minul oli probleem ühe sõrme küünega, siis minu tütrel vajasid kõik küüned turgutust. Kuid Urgo "Damage Nails" võitleb väsimatult ka küüneseenega.

Kas sinu küüs on traumeeritud? 

"Damage Nails" kasutamine on iseenesest ülimalt lihne - kannad selle õhtul küüntele, küünenahkadele ja lähed magama. Sel ajal kui sina magad, moodustab toode küünele nähtamatu ning lõhnatu kihi, mis omakorda tugevdab küünestruktuuri ning kaitseb küüsi mikrobioloogiliste ja keemiliste tegurite kahjuliku toime eest. Teine suur pluss, mida Urgo "Damage Nails" kaasa toob, on küüne ravi - kui sinu küüsi kimbutab kuri seen või oled lihtsalt trauma saanud, on just see toode elupäästja. 

Üllatav on vast see, kui lihtsalt saavad küüned traumasid - sa võid varba kivi vastu ära lüüa ja ei pruugigi märgata, kuidas sinu küüs saab kahjustatud. Urgot kasutades sain ka teada, kui palju tavapäraseid tegevusi võivad tuua kaasa küünekahjustuse. Alustagem kasvõi liiga sagedasest kätepesust või kitsastest jalanõudest - mõlemad võivad sinu küüsi traumeerida. Suurt rolli mängivad keemilised puhastusvahendid või erinevate lahustite kasutamine. Siit moraal - pane alati kummikindad kätte, kui keemia mängu tuleb. Kõik need eelpool mainitud tegevused kahjustavad sinu küüsi ja avavad ukse seenhaiguse, mükoosi, tekkele. 

Kuidas tunda kahjustatud küünt? 

Ta võib olla valge või kollaka värvusega, lõhenenud ja kare. Urgo "Damage Nails" moodustab küünele nähtamatu ning lõhnatu kihi, mis tugevdab ja stabiliseerib küünestruktuuri, kaitseb küüsi mikrobioloogilise, keemilise ja füüsilise kahjustuse eest, tungib kiiresti küüneplaati ja kindlustab uute tervete küünte kasvu. 

Kuu aega hiljem on üks minu nõrgemaid küüsi, mis pidevalt lõhenes, saanud terveks. Ja minu tütar ütleb, et tema küüned muutuvad vaikselt tugevamaks. Ravi alustades andsin nädalakese oma küüntele sootuks puhkust, ei lakkinud neid ja kasutasin igal õhtul "Damage Nails" toodet. 

Samas võid sa oma küüsi ravida ka nii, et kannad küüntele "Damage Nails" toote, ootad tunnikese ja siis lakid oma küüned. Toode ravib truult küüsi edasi - seega on valik sinu - kui eelistad lakitud küüsi, saad Urgoga neid samal ajal ravida. Oleks ma varem teadnud, et üks väike 3,3 ml pudel võib olla nii suurepärane sõber minu küüntele, oleksin raviga ammu algust teinud. Aga Urgo jõudis minuni läbi koostöö, muidu polekski ehk osanud abi otsida. Seega vaata oma küüned tähelepanelikult üle ja kui nad vajavad turgutust, siis võta minu arvustus endale spikriks. Isegi sõrmused on sõrmes ilusamad, kui küüned terved.

SHARE:

2 comments

  1. Väga huvitav info! Olen arvanud, et lõhenenud küüned on paratamatus (mul tekkisid lõhed peale geelküüsi - võibolla on see juhuslik, võibolla mitte), aga see info tekitab küll idee proovida, kas tõesti miski võib aidata.

    ReplyDelete
  2. Toode on leitav apteekidest (Apothekas ja Benus kindlasti). Olen proovinud ja teeb küüned tugevamaks ja tervemaks küll.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig