Sunday, June 4, 2023

Girl Friday: Ukraina rahvarõivad ja tagurpidi õnn

 


Kroonika Meelelahutusauhindade pidu oli sel korral eriti õnnestunud. Tõsi, ma mainisin seda ka kaks aastat tagasi. Ja 27 aastat tagasi, kui toimus esimene Kroonika Seksikate pidu. Need üritused on alati tulvil inimesi, keda on sõnuseletamatult tore näha. 

Seekordne stiil oli Woodstock ehk Summer of 69. Stiilipeod tekitavad minus alati ebamugavust - liiga palju ettevõtmist selles liiga kiires maailmas. Lõpuks otsustasin Pinterestist ideid ammutada ja leidsin rõõmuga, et üks kleit, mida suviti aastast aastasse kannan, sobib enam-vähem teemasse. Huh. Üks mure vähem. Kingadega polnud mitte mingit muret, sest otsustasin kanda kodumaise brändi Mizale poolsaapaid. Nad on oma reklaamis kirjutanud, et need on jalas sama mugavad kui sussid aga ausalt öeldes on nad palju mugavamad, sest ma olen üsna ebamugavaid susse kohanud. Mizale e-poega saad tutvust teha SIIN

Ilumaailma galaktika

Kuigi mul on üsna suur kollektsioon vöösid, juhtus seekord nii, et mu tütar laenas hoopis enda oma, mille ta oli mõni päev tagasi Humanast ühe euro eest lunastanud. "Hoia seda siis hästi," ütles ta hella pilguga oma vööd vaadates. 

Kui soeng oli valmis, otsustasin kuldse haloga peavõru kasuks. "Kas see on liig?" küsisin taaskord oma tütrelt. "Kus siis veel üle võlli minna?" küsis ta vastu. 

Tõepoolest, kus siis veel oma aksessuaaridega hoogsamaid piruette võtta, kui ühel aasta oodatuimal peol. Kui ma siin juba üle võlli minemist mainisin, siis üle pika aja otsustasin, et lasen endale meigi teha. Minu meigihaldjaks osutus Mari-Liis Meremaa, kellega rääkisime kohe ühte keelt. "Ei mingi nude meiki! Me lähme värvide peale!" mainisin talle esimese asjana. Ja Mari-Liis oli minuga 100% ühel lainel. Võtsin oma kleidi kaasa ja valisime kleidi mustrilt toonid, mis komplimenteerisid kogu komplekti. 

Ma pean ütlema, et Mari-Liisi meigitoodete laegas on sedavõrd unikaalne ja koosneb nii erilistest toodetest, et olin justkui uues ilutoodete galaktikas. Mari-Liis on 100% selline meigikuntsnik, keda ma soovitan kõigile, kes otsivad uut tegijat. 


Ukraina rahvarõivad!?

Sel korral sain oma rohelisse käekotti hulganisti komplimente koguda. Kõige lõbusam kommentaar tuli kahtlemata härralt, kes kiitis minu Ukraina rahvarõivaid. Pidin talle siiski pettumuse valmistama ja mainima, et tegemist on kõigest Zara kleidiga. Üks daam küsis omakorda, kas tegemist on ühe udupeene brändiga, mille nimi on mul juba tänaseks meelest läinud. Pidin ka temale pettumuse valmistama. Ja kuigi kiirmoodi, nende seas ka Zarat demoniseeritakse hommikust õhtuni, siis ma usun, et kõik algab kandjast. Mulle meeldis see kleit omal ajal sedavõrd, et ostsin seda kahes suuruses - nii endale kui ka oma tütrele. Oleme mõlemad oma kleiti nii hästi hoidnud, et see on ka neli aastat hiljem uueväärne. Seega pole mõtet demoniseerida kiirmoodi vaid hoopis vaadata, kuidas me oma riideid hoiame, hoiustame, kanname ja kui palju neid kokku ostame. 

Tagurpidi õnn

Ah jaa ... Mäletan lapsepõlvest, et kui tõmbasin kleidi või kampsuni endale tagurpidi selga, siis öeldi mingi vana kombe kohaselt, et tuleb tagurpidi päev. Tuhkagi! Kui hakkasin iseseisvalt mõtlema ja tõmbasin midagi tagurpidi selga, ütlesin endale: "Täna tuleb eriti hea päev!" 

Seesama Zara kleit on üks neid, mida kannan alati nii, et seljatagune osa on ees. Ma ei kannata kui kaelus on kinni ja eelistan iga kell kerget V-kaelust. Ja see õhtu oli erakordselt meeleolukas - mitte miski ei läinud tagurpidi. Väärib märkimist, et olin peol tööl ja tegin Kroonika Instagrami jaoks sotsiaalmeediat - kajastasin kõike, mida pilk kinni püüdis ja hoog oli sees nii suur, et ürituse videosid kajastades jäin hiljem kodus diivanil magama. Kella kolme paiku öösel ohkasin vannitoas peeglisse vaadates ja pesin selle imeilusa Mari-Liis loodud meigi maha ... Meigikunst kaob kõige kiiremini aga elab vähemalt fotodel edasi. 

Kõige toredam on see, et pärast seda pikka ja masendavat aega, mil koroona tõttu ei julgenud ma suurt kedagi kallistada, siis sel korral sai nii palju sõpru ja tuttavaid kaisutatud, et elu on nüüd tõesti jälle päikeselisem. 

Ärme jää võõraks - Stellariumi Instagramiga saad liituda SIIN ja meie Facebookil saad silma peal hoida SIIN.



SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig