Tuesday, June 6, 2023

Stellarium Box "Jumalik juuni" on kohal!

Sinu juuni on täpselt selline nagu sa tema enda jaoks lood. Stellarium Box "Jumalik juuni" on kohal. Suve hakul muutuvad ka ilurutiinid ja just seda me oma boxi kokku sättides silmas peame. Seega on Stellarium Box justkui sinu praktilise meelega sõbranna, kes annab sulle nõu, mida osta ja kuidas kasutada.

Iga Stellarium Box pannakse kokku sinu personaalse ankeedi alusel - see on põhjus, miks meie karbikesi armastatakse ja oodatakse. Kirjuta meile, millistest toodetest sa kõige enam puudust tunned ja meie täidame sinu soovid.  

Traditsiooniliselt ootab igat Stellarium Boxi tellijat huulepalsam, mida tuleb iga ilmaga taskus kanda. Millised brändid sind sel korral ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on koha sisse võtnud järgmised firmad: Lancome, Payot, Vita Liberata, OPI Jean Paul Gaultier, Carolina Herrera, Bourjois, Max Factor, Elizabeth Arden ja mõistagi jätame mõned firmad hoopis üllatuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks?  

Stellarium Box maksab 55 eurot. Samuti on meil limiteeritud koguses King Size Boxe, mis sisaldavad täissuuruses parfüümi - spetsiaalse lõhna valime sulle välja aga Sinu ankeeti silmas pidades. Stellarium King Size Box maksab 100 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. 

Soovid endale Stellarium Boxi? Kirjuta stellariumbox@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust. Tähelepanu! Tavaboxid on selleks korraks müüdub läbi, kuid meil on alles üksikud King Size Stellarium Boxid.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig