Friday, June 30, 2023

Peek Inside: Elizabeth Ardeni meigipõhja kangelannad

Suvi on täies hoos. Ja oi, kui palju rolle meil suvel on - täna pulmakülaline, homme ooperipäevade nautleja, ülehomme temaatilise pikniku kangelanna. Mu sõbrad on hakanud aina rohkem erinevaid sündmuseid tähistama ja selleks puhuks ka toredaid stiilipidusid pidama. Mitte ükski nädalavahetus ei möödu ilma suurema või väiksema ürituseta. 

Selleks puhuks läheb alati ka meik ja soeng käiku. Kui keegi küsiks minult, mis on just suvise meigi juures üks tähtsaim osa, siis minu vastus on matistav primer ehk toode, mille paned näokreemi peale ja jumestuskreemi alla. Veendusin selles siis, kui ühel meeleolukal mõisapeol peeglist sulanud meigiga külalist märkasin - see olin mina ise! Ja ma polnud veel tantsupõrandalegi jõudnud! Ometi olid primerid kunagi minu meigirutiinis aukohal. Miks me unustame vahel juba sisse õpitud nipid? Niisiis otsustasin piiluda ühe oma südamelähedaseima brändi Elizabeth Ardeni poole. Ja mis ma leidsin? Kaks head primerit, jumestuskreemi ja peitekreemi

Elizabeth Ardenil on suisa kaks primerit - üks hooldav kuivale nahale "Flawless Start Hydrating Serum Primer" ja teine "Flawless Start Instant Perfecting Primer" kombineeritud ning rasusele nahele. Kuivõrd minule sobib pigem viimane, siis pakkusin "Flawless Start Hydrating Serum" primerit oma ilutoodete gurmaanist sõbrannale, kellel kuiv nahk ja palusin tagasisidet. Kõigest paar päeva hiljem helistas mu sõbranna: "Kuule see on väga hea. Väga super! Ega sa ei pane pahaks, et ma võtsin selle juba reisile kaasa?" 

Mina süvenesin teise primerisse "Flawless Start Instant Perfecting Primer" - see tuleb sümpaatses heledas tuubis ja võitis koheselt minu südame. Mis mind rõõmustab, on tõik, et seda matistavat primerit kulub kõigest pisike pärli suurune kogus. See vähendab hetkega  pooride ja peenikeste joonte nähtavust. Suvisel ajal kannan primeri põskedele, otsaesisele ja oma osa saab ka minu nina. Efekt on kohene - väikesed poorid on mõnusalt siledad ja jumestuskreem püsib terve õhtu.   

Aastajagu on minu uusim jumestuskreem olnud Elizabeth Ardeni "Flawless Finish Skincaring Foundation". Ma ei võta uusi puuderkreeme nii lihtsalt omaks, kuid see on kerge ja samas kattev. Just õhuline katvus teeb jumestuskreemi imeliseks ja muidugi tõik, et seal on sedavõrd palju nahka hooldavaid aineid - näiteks hüaluroonhape, mis niisutab, C-vitamiin, mis kirgastab ja ühtlustab nahatooni ning pakub kaitset vabade radikaalide eest, lisaks E-vitamiin, mis kaitseb nahka kahjulike keskkonnamõjude eest ning omab looduslikult põletikuvastast toimet ja boonusena ürtide segu, mis hooldab ja hellitab nahka. 

Üheskoos primeriga on nad nahal justkui kaks vandeseltslat, kes seisavad sõduritena täiusliku jumestusbaasi eest. Kuid kaks ei jää kolmandata - Elizabeth Ardeni "Flawless Finish Skincaring Concealer" ehk nahka hooldav peitekreem sobib kahtlemata ka kõige nõudlikumale kasutajale. Miks? Peitekreemil on erakordselt kerge koostis, mistõttu on seda lihtne hajutada aga samas võib seda mitme kihina nahal üles ehitada. Lisaks kingib peitekreem nahale mõnusa niisutatud tunde aga tegeleb ka naha hooldusega - ka see sisaldab hüaluroonhapet ning C- ja E-vitamiiniga rikastatud koostis hooldab silmapiirkonda, katab tumedad silmaalused kuni 24-ks tunniks. Eriti tore on ainulaadne pisarakujuline pehme aplikaator, millega saab peitekreemi nahale kanda. 

Kui ma postituse alguses kirjutasin toredatest pidudest, kuhu olen juunikuus sattunud, siis pean lõpetuseks mainima, et need, kes mind tunnevad, teavad, et tegelikult ei vaja ma sündmust, et meiki kasutada. Mulle lihtsalt meeldib tooteid testida, nendest kirjutada, uusi ja vanu lemmikuid omavahel miksida ning ilusa meigiga läbi elu kõndida. Kõik päevad ei pruugi olla vennad, kuid meik toob vahel päikese välja. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig