Thursday, June 29, 2023

TOP 5: Need on parimatest parimad kuumakaitsed


Kui juuste föönitamine on sinu teema, siis kuumakaitse on selle juures täpselt sama oluline. Olen läbi aastate testinud läbi nii palju kuumakaitseid, et ei jõuagi neid kokku lugeda. Kuid parimatest parimad on ammu auga välja selgitatud ja nende juurde tulen alati tagasi. Ära unusta, et Salonshopi veebis annab kood STELLA15 sulle täishinnaga toodetelt - 15% allahindlust.

Kuidas üldse tutvustada sulle oma viite lemmikut? Nad kõik on justkui minu sõbrannad, keda ühendab sõna parim aga lisaks veel palju teisi jooni, mida seekordses postituses välja toon ja mis aitavad ka sinul leida endale uus lemmik. 

1. Joico K-Pak Color Therapy

Mäletan, et esimest korda kinkis mulle Joico K-Pak Color Therapy kuumakaitse minu juuksur Maarika Heering. Toona oli mul juustega jälle mingi draama - nad muutusid aina kehvemaks ja muudkui murdusid. Me ei saanudki algpõhjusele pihta, kuid see juustesse jäetav kuumakaitse, mis sisaldab ka palsamit, pakkus lausa lohutust. Kui ma peaksin teda võrdlema sõbrannaga, siis ta oleks selline, kellele ma kõige suurema murega esimesena telefonikõne teen. Ta oleks hea kuulaja, ütleks lohutavaid sõnu ja ainuüksi teadmine, et mul on selline usaldusväärne sõbranna, paneks minu hingevalule plaastri. Antud juhul paneb just see kuumakaitse minu katkistele juustele plaastri.

Olen oma postitustes kasutanud väljendit vedel kuld ja see sobib justnimelt selle Joico kuumakaitse kohta. See vedel kuld panebki katkistele juustele justkui parandava plaastri. Tootja lubab, et Joico K-Pak Color Therapy kuumakaitse säilitab ligi 82% juuksevärvi erksusest kuni kaheka nädalat ja kindlustab kaks korda tugevamad juuksed. Kaitseb kuumtöötlemise ja UVA/UVB- kiirguse eest. Lisaks teeb juuksed kergesti kammitavaks, silub kahused juuksed ja rõõmustab neid rikkaliku läikega. 

Minu jaoks on tegemist eelkõige sellise spreiga, mis mõjub juustes kohese efektiga - kui juuksed on kuivad, siis teeb ta mulle justkui pika pai - juuksed tunduvad koheselt pehmed, kammitavad ja nendes on see sõnuseletamatu miski, mida peab igaüks ise kogema. Pudel on meeldivalt suur ja toodet kulub väga vähe. Kiika rohkem SIIT. Kuid, kui Sa soovid esialgu testida väiksema suurusega pudeliga, leiad selle SIIT.

2. Addmino-18 Hair Reborn Leave In

Igaüks meist teab, kui tore on tunne, kui kohtad mõnda täiesti uut inimest, kes avab sulle oma teadmiste näol justkui aarete laeka. Täpselt nii iseloomustaksin absoluutselt kõiki Addmino-18 tooteid, mida olen siiani testinud ja seejärel kasutama jäänud. Nad on nagu nutikad sõbrannad, kes sositavad sulle kõrva uusi nippe ja trikke, kuidas elu keerdkäikudega toime tulla. Tõsi, nende pakend ei saa minu käest täispunkte, kuid sisu on muutunud minu juuksehoolduses asendamatuks. 

Addmino-18 Hair Reborn Leave In sisaldab puuviljahappeid, mineraalsoolasid, fermenteeritud toorkohvi ja viigikaktuseõli, süsivesinikke ning toitvaid aineid. Vähendab tõhusalt kahu ning kaitseb juukseid kuumuse, keskkonnasaaste ning keemilise ja mehaanilise töötlemise põhjustatud kahjustuste eest. Mis teeb selle toote minu jaoks sedavõrd oluliseks, on see, kuidas Hair Reborn Leave In jätab juuksed läikima aga samal ajal tunned, et nad on saanud vajaliku ravi. 

Kui sul on juuksed kehvas seisus, vajavad lihtsalt vaheldust või otsid midagi täiesti uut, siis soovitan testida kogu Addmino-18 toodete liini, sest juuksed tunduvad juba pärast pesu nagu oleksid juuksuri juures ravikuuri saanud. Nagu juba mainisin, siis sellist läiget ei ole veel mitte ükski toode mu juustele kinkinud. Kiika kogu sarja SIIT.

3. Oribe Run-Through Detangling Primer 

Oribe Run-Through Detangling Primer on kerge kuumakaitsega spreipalsam - esimesena kõnetab mõistagi Oribe oivaline signatuurlõhn, mis kingib lausa turvatunnet. Mäletan, kui tänavusel Tallinn Fashion Weeki õhtul läksin rampväsinuna Oribe juuksurite ruumi, kus terve päev oli modellidele soenguid tehtud ja äkki tundsin seal sedasama signatuurlõhna - see oli nii mõnusalt tuttavlik - olen ju aastaid vannitoas oma juukseid Oribe toodetega poputanud. Kuivõrd mul on komme panna juuksed ööseks krunni, olen sageli avastanud, et sõltumata padjapüürist kipuvad väiksed pusad tähtsalt juustesse pesa tegema. See kuumakaitse on aga pusade hirm - ta silub ja harutab lahti absoluutselt iga väiksemagi pusa ja jätab juuksed siidiselt pehmeks. 


Kui ta oleks minu sõbranna, siis kahtlemata üks värvikamaid - selline taimetark, kellel oleks kapp tulvil väikseid ravimipudeleid, mis aitavad iga mure korral. Meil tasub vaid kiigata Run-Through Detangling Primer`i rikkalikku koostist ja pole kahtlust, miks võrdleksin seda toodet taimetargast haldjaga. Selle kuumakaitse peamised koostisained on arbuusi, litši ja eedelveisi ekstraktid, mis kaitsevad juukseid keskkonna mõjutuste eest ja on juukseid noorendava efektiga. Lisaks siluvad granaatõuna, aprikoosi ja kookose õlid juukse sarvkesta ja aitavad harutada juustest pusasid. India karusmarja ekstrakt hooldab ja niisutab juukseid ning annab nendele briljantse läike. Sobiv veganitele, gluteenivaba, pole tehtud loomkatseid. Kõik, mis pudelil kirjas, ka töötab. Omalt poolt tunnen just seda, kuidas juuste sarvakest saab justkui ravi. Tõsi, kasutan alati juurde ka Oribe juukseõli Gold Lust, mis on I-le täpp. Toote hinna ja veelgi enam infot leiad SIIT.

4. Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Leave-In Heat Protection 

Alterna on taaskord bränd, millega mul on vaid head kogemused. Nende Restructuring Bond Repair Leave-In Heat Protection on ülikerge koostisega vitamiinikompleksiga rikastatud ja kaitseb juukseid kuni 232°C kuumuse eest. Lisaks võitleb ta ustava sõdurina juuste katkemise vastu ja suleb juuste sarvkesta. Boonusena loob kaitsva kihi, mis aitab ennetada juuste murdumist ja kahu teket, juuksed on pehmed, kergemini käsitletavad ja viimistletavad.

Kui ta oleks minu sõbranna, siis kahtlemata selline, kes seisaks alati minu eest. Tema võimekust võib lausa raudse leediga võrrelda, keda miski ei murra. Tegelikult on mul Alterna Caviar sarjas juba üks usaldusväärne sõber ees - nende juukseõli Anti-Frizz Nourishing Oil. Seega, kui kasutan neid kahte, siis tunnen alati, kuidas juuksed tänulikult hoolitsuse eest ohkavad. Hetkel on Salonshopis Alternal väga head hinnad, seega tutvu nendega SIIN.  

5. TIGI Some Like it Hot

TIGI on tuntud oma vastupandamatult magusate aroomide poolest ja nende kuumaikaitse "Some Like it Hot" pole mingi erand. Minu silmis on see ideaalne kingitus mõnele noorele daamile, kes soovib juuksehooldusega tutvust teha. Lõpuks oleme meie ju esimesed, kes tutvustavad oma lastele juuksehooldusega seotud nippe ja trikke. Kuigi omast käest tean, et õige pea annavad needsamad nunnud teismelised meile nõu, kuidas üht-teist kasutada. 

Sõbrannana on ta aga oma roosa pudeli poolest justkui oma väärtust teadev suurte juustega Barbie, kelle peeglilaual on palju uhkeid aksessuaare. Vahel kipume aga roosade pudelite sees olevat tooteid alahindama. Näiteks see võimas sprei kaitseb juukseid kuni 230 kraadise kuumuse eest. Lisaks aitab tõrjuda niiskust, ohjeldab juuste kahusust ja muudab juuksed pehmemaks. Heida pilk sellele nunnule roosale pudelile SIIT.

* koostöö

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig