Tuesday, December 6, 2022

Kutse saatesse "Õhtu" ehk kas telesaadet saab kaks korda samas jakis külastada?

Taaskasutus on mulle hingelähedane teema ja seega oli suur minu rõõm, kui saate "Õhtu" tiim kutsus mind koos oma lemmikuimate taiestega, mida olen läbi aastate second-hand poodidest leidnud, külla. Veel suurem oli minu rõõm, kui selgus, et teiseks külaliseks ei ole keegi teine, kui fotograaf Meisi Volt. Just seesama Meisi, kes on mind läbi pikkade aastate Stellariumi jaoks pildistanud. 

Viimati käisin saates "Õhtu" kaks aastat tagasi ja siis oli mul tunne nagu oleks sõprade juurde külla läinud. Toona jutustasin Piret Laose ja Jüri Butšakoviga telesarjast "The Crown" ja sel korral oli Piretiga stuudios Robert Rool ja nii see saade siis veerema läks.

Sel korral pidin garderoobis enne stuudiosse minekut tegema suurema tuulutuse ja nii viisin saatesse mitmeid imelisi vintage kleite, mis on second-handidest hea hinnaga leitud. Mis siin salata, elame ju ajastul, kus tahaks ikka ilusti riides käia aga toidukorv, elektrihinnad ja muu viib rahakotist selle krõbiseva nii suure hooga minema, et ma ei hakka siin oma tuju rikkuma ja sellest pikemalt kirjutama.

Nüüd aga võtmeküsimus: kas ühte saadet saab kaks korda ühe ja sama jakiga külastada? Vastus on mõistagi "jah", eriti, kui jutuks taaskasutus. Viimati käisingi saates "Õhtu" just sellesama must-valge optilise mustriga Escada jakis ja otsustasin, et mis ma ikka pikalt ringi vaatan, panen selga selle sama jaki - haakub teemaga ehk kõige paremini. 

Millest kõigest me rääkisime, seda saad vaadata SIIT. Öeldakse, et armastus käib kõhu kaudu ja ma pole selles kunagi kahelnud - saatesse "Õhtu" läheks iga kell uuesti külla, sest catering Carmen oli külaliste jaoks laua katnud ja me istusime Meisiga veel tunnikese pärast esinemist, jõime kohvi ja sõime nagu kuningakassid. Aitäh meid kutsumast!

Soovid ka edaspidi šopingu osas nippe ja trikke? Jääme sõbraks! Follow Stellariumi Facebooki SIIT ja hoia Instagramil silm peal SIIN.

Olen ka varem teinud toreda eksperimendi ehk kas Moenädalat saab ühes ja samas kleidis külastada? Loe postitust lähemalt SIIT.

SHARE:

2 comments

  1. Oi, see oli nii äge saate osa! "Õhtu" ongi muidugi väga hea saade ja Jüri-Robi-Piret kooslus lihtsalt nii õnnestunud, et tahaks inimesele, kes need kolm taipas kokku panna saadet juhtima, suure pai teha. Aga eriti äge oli teid näha, rääkimas oma super leidudest. Tekkis kohe tahtmine järgmine päev sekkaritesse tormata! Uskumatu, kuidas võib vedada ka uhkete brändikaupadega, kui tead, mida näed. Aga see see asi ongi, et nö tavainimene ei tea, mis leiud seal kõik võivad oodata. Väga lahe igatahes, et taaskasutust toetate ja jakk oli ülišikk!!

    ReplyDelete
  2. Väga kelmikad sarved Meisil. :)
    Ma saate vaatamiseni ei jõudnud, aga insta storydest jäi see roosa paksust siidist kleit silma- kas tõesti võib selliseid pärle leida taaskasutusest?

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig