Friday, October 23, 2015

Girl Friday: The Vanishing Red


Over and over I'm drawn back to places I've been before. When I go to a cafe, I need to sit at the same place as the last time I was there. When I go for a walk, I find myself on the same street or forest path instead of discovering new routes. When Meisi and I go on a photo shoot, I want to go back to places where we have already been photographing.  

Surely some psychiatrist would explain it by having been scared by a big bad wolf in my childhood and now I need safety in my life. Another thing that draws me, is abandoned houses. I remember when I was a child, a half burned abandoned house had an allure for me. I was sure that some day, when I have the courage to go inside, I will find a treasure. But I never went inside. These images have a lovely house on the backdrop. These images were shot with a lovely house on the backdrop that we used in our shoot also in the spring (you can find the photo series here). It's stood quietly and worthily and I was close to climbing in from the window last time, but thought that I might have a long life ahead of me and I should leave this adventure for the next time. And what's more... there were times I used to wear red only. This outfit reminds me of those times. I think I had a pull towards the colour red... What's the colour that can be found the most in your outfits throughout times?


Outfit details:

Dress: handmade Shirt : Xinlian
Crossbody: Kadri Kruus "Stella Spike" Sunglasses: Chloé
Earrings: Pi-Ret Jewelry Watch: Daniel Wellington



Ikka ja jälle kisub mind tagasi paikadesse, kus ma olen varem käinud. Kui ma lähen kohvikusse, siis pean istuma ilmtingimata samasse kohta, kus eelmisel korral. Kui ma käin jalutamas, siis selle asemel, et uusi radu avastada, leian end ikka ja samalt tänavalt või metsarajalt. Kui käime Meisiga pildistamas, siis ma tahan minna tagasi paikadesse, kus oleme juba mõne fotosessiooni teinud.   

Kindlasti seletaks mõni psühhiaater seda nii, et lapsepõlves ehmatas mind suur kuri hunt ja nüüd vajan oma ellu turvalisust. Teine, mis mind tõmbab, on maha jäetud majad. Mäletan, kuidas lapsena koolist tulles kiskus mind sageli ühe pooleldi põlenud ja maha jäetud maja poole. Ma olin kindel, et kord, kui julgen sinna sisse minna, leian aardelaeka. Kuid ma ei läinud sinna kunagi. Need kaadrid on tehtud ühe toreda maja taustal, kus käisime ka kevadel pildistamas (fotoseeria leiad siit) . Selles majas on hõngu ja ta jutustab justkui oma lugu. Ta seisab vaikselt ja väärikalt ning ma oleks äärepealt üritanud sel korral maja aknast sisse ronida, kuid siis mõtlesin, et ehk on mul veel pikk elu ees ja jätan selle seikluse järgmiseks korraks. Ja veel ... Olid ajad, kui ma käisin vaid punases. See outfit tuletab mulle nii selgelt neid päevi meelde. Ma arvan, et mul oli punase värvi vastu lausa mingi seletamatu tõmme, mis tänaseks on suisa ununenud... Millistes värvides käid sina kõige sagedamini?Milline toonon sinu riietumist läbi aegade kõige enam saatnud?   




PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

11 comments

  1. Punane sobib sulle. Mulle meeldib endale ka hirmsasti punane, aga õiget tooni on jube raske leida. Selle pluusi rööviksin sult kohe seljast :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, pisut punast lisab valgele nahale värvi. PS. Proovisin täna punast meiki ja tulemus polnud üldse nii äge, kui outfit.

      Delete
  2. Minule meeldib see seeria rohkem. Pildid on kuidagi helgemad ja paistab, et ka minu enda käsi on osavamaks ajaga läinud ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu arvates on mõlemad igati tip-top. See litritega Bergdorf Goodmani pluus on lihtsalt iga vintage`i koguja unistus, seepärast ilmselt olen musta outfiti väga kiindunud.

      Delete
  3. Tumepunane on selline värv, mis minu juurde alati kuidagi tagasi jõuab. Põhikoolis olid mul enamik riided punased, kui kooli tuli koolivorm, oli see ka tumepunane. Vahepeal läksin teiste värvide juurde ka, aga nüüd igal hooajal (eriti sügiseti ja jõulude paiku) ostan ikka midagi tumepunast juurde.

    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jõulude ajal on punane must have. Ma ise vaatasin pikalt punast jõulutemaatilist hommikumantlit ja ei suutnud otsustada, kas vajan seda või ei :)

      Delete
  4. Mulle hakkavad linnapildis alati punast kandvad naised silma. Mina kannan punaseid nahkkindaid peaaegu iga sügist-talv-kevad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selle kommentaari peale meenus mulle, et ostsin kevadel endalegi punased kindad, mis on aga sügiseks kadunud... on punased kindad. Ma arvan, et kaotan igal aastal ära vähemalt kümme paari kindaid. Isegi minu tütar ei suuda selles minuga võistelda.

      Delete
  5. Ma hakkasin praegu mõtlema, et mul pole vist kunagi ühtegi puhtalt punast riideeset olnud? Punane muidu mulle värvina väga meeldib ning Sulle sobib punane valatult. Minu läbi aegade enimkantud tooniks on paraku see igav ja paljuleierdatud must. Kunagi käisin mõnda aega ka pidevalt tumesinises. Kõlab nagu oleksin mingit vormiriietust kandnud, aga ei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päris huvitav väljend - puhas punane. Mulle meenub selle peale üks outfiti postitus, mille Meisiga tegime ja kui seda nägib, siis kraaksusin, et olen selles punases kohutav ja pildiseeria ei ilmunud kunagi.

      Delete
  6. Mina, mu mees ja laps - kõik kanname punast riideid tihti, just panin tehele et meil on alati midagi punast :) Ja see särk meeldib mulle väga! Sügisene look ja sesiion meeldivad rohkem ;)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig