Friday, October 16, 2015

Girl Friday: La Vie En Rose


I don't know where time disappears. It seems like yesterday when I scribbled the sketch of this pink dress on the paper and took this nicely warm fabric to my seamstress. Yet it's been a few years and although this dress has awaited in the wardrobe, I haven't worn it. Only recently, when I got La Vie En Rose lipsticks by L'Oreal as a present, I remembered the dress, and I sought it out. 

La Vie En Rose is a new collection by L'Oreal where you can find five wonderful lipsticks and nail varnishes. All five shades are inspired by the most charismatic and iconic beauty ambassadors of L'Oreal Paris. Each lipstick carries a name - so you'll find pink shades Naomi Watts, Eva Longoria, Blake Lively, Doutzen Kroes, and of course Jennifer Lopez in the collection. The keywords for the lipsticks are concrete matte tones. The heroine of this shoot is the pink house in the woods, a forgotten pink dress, light-light pink knits and of course pink lipstick bearing the name Blake. I'm wishing everyone a colourful Friday!


Outfit details: 

Dress: handmade Shoes: Anne Klein 
Coat: Pohjanheimo Couture Crossbody: Kadri Kruus "Stella Spike" 
Watch: Classy Sheffield Bracelet: Carolina Herrera 
Sunglasses: Ivanka Trump Hat & scarf: Seppälä



Mina täpselt ei tea, kuhu see aeg kaob. See oli justkui eile, kui kritseldasin selle roosa kleidi kavandi paberile ja viisin mõnusalt sooja kanga oma õmbleja juurde. Ometi on kulunud paar aastat ja kuigi kleit on mind kapis oodanud, pole mina seda kandnud. Alles hiljuti, kui mulle kingiti L`Oreal Paris` sarja "La Vie En Rose" huulepulgad, meenus mulle ka mu roosa kleit ja nii ma selle kapist välja otsisin. 

"La Vie En Rose" on L’Oreal Paris’ uus kollektsioon, kust leiab viis imekaunist huulepulka ja samapalju küünelakitoone. Kõik viis tooni on inspireeritud L’Oreal Paris’ kõige karismaatilisematest ning ikoonilisematest ilusaadukutest. Iga huulepulk kannab oma nime - nii leiab kollektsioonist Naomi Wattsi, Eva Longoria, Blake Lively, Doutzen Kroesi ning loomulikult Jennifer Lopezi lemmikuimad roosad toonid. Huulepulkade märksõnad on puhas ja matt toon. Selle pildiseeria kangelannaks on roosa mahajäetud majake metsas, unustatud roosa kleit, hele-hele roosad kudumid ja loomulikult huulepulk, mis kannab nime Eva. Huultel nii pehme nagu eilne sügisilm ... Soovin kõigile värvilist reedet ja ära unusta, et kui kõnnid, siis huultel ikka kerge pumat! Ah jaa... Milline riietus on sinu kapis ilma kandmata kõige kauem oma aega oodanud?

PS. Ära unusta jälgimast meie tegemisi Instagramis, mille leiad SIIT.




PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

18 comments

  1. Sügis on käes koos langevate lehtede ja soojade kudumitega.
    Kui värvi ja sära vaja sügispäeva, siis sinu kantud huulepulk Eva annab seda küllaga :)
    Mõned asjad tulevad meie juurde varakult valmis ja ootavad kannatlikult õiget hetke, millal just me neid väga vajame :)
    Hetkel ootab mu kapis mitmes aasta üks kaunis kleit oma aega kannatlikult. Ei ole just see õige hetk veel saabunud :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. See kleit on küll kannatlik olnud. Arvatavasti on talle teised sama saatusega rõivad kapis seda kannatlikkust õpetanud, kuid täna lähen sellega küll kohtumistele. Millal veel? Päike paistab ja sukkpükstega pole õues veel külm.

      Delete
  2. Täiesti imeline kleit! Lisaks tahaks teada,mis tooni sukad sul jalas on, jube ilusad näevad välja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need sukad oma Ameerika firmalt Sigvaris. Nendel on hoopis teine kvaliteet, kui Eestis müüdavatel sukkpükstel. Hind jääb nendel 25-50 dollari kanti, kuid kui neid korralikult pesta, peavad nad väga hästi vastu. Värvitoonid on ainulaadsed ja mina soetasin endale neid päris mitu paari. Usun, et nendega saab kevadeni läbi.

      Delete
  3. Lihtsuses peitub võlu ja see lause: "ära unusta, et kui kõnnid, siis ikka huultel kerge pumat!" on lihtsalt nii võrratult ajatu!
    Kuna olen viimasel ajal iseäranis liikuva eluviisiga, siis olen ka regulaarselt oma riidekapist vähegi kauemaks jäänud esemeid lihtsalt väga konkreetselt välja "praakinud", kuid ikka leidub seal mõni tõeline iludus, mis oma hetke ootab. Just vaatasingi hiljuti, et peaks ka mõne fotosessiooni korraldama või end kuhugi pidulikumale üritusele viima, sest kaunimad kleidid hakkavad muidu juba kurvaks muutuma, kui ma järjepidevalt kiirustades ikka seelikule sobivat pluusi juurde otsin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minul on jälle kõik seelikud unaruses ja kannan järjekindlalt kleite. Ma ei tea, mis on juhtunud minuga, kuid seeliku ja pluusi sobitamine võtab liigselt aega. Seega tõmban kleidi selga, jaki peale ja läinud ma olengi. Kleidi kandmine on harjumuse asi, kunagi kandsin liiga palju teksaseid ja otsustasin sellele lõpu teha, sest kleitide pahameel hakkas garderoobist juba kööki kostma :D

      Delete
  4. Uuuh, see heleroosa maja võlus mu kohe! Ilusad pildid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mind alati tõmbab kõikvõimalike mahajäetud majade poole. Kui abikaasaga jalutamas käin, siis alati hüüan: "Oi, kui ilus maja!" ja loomulikult on tegemist mahajäetud hurtsikuga...

      Delete
  5. Imeilus kleit! Lihtne lõige, aga pilkupüüdev tõeliselt kaunis värvitoon. Mul on üks kostüüm, mida ma ei ole aastate jooksul kordagi kandnud ning pole ka väga kindel, et teda üldse kunagi selga panen. Loobuda ka ei raatsi- ei teagi miks.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See kleit on inspireeritud Jackie Kennedy mõttest: lihtne lõige, pilkupüüdev värv ja tõesti töötab. Isegi näol on värvi :)

      Delete
  6. Mulle nii meeldib, kuidas sa oled need erinevates varjundites roosad toonid ilusate sügisvärvidega kokku sulatanud. Kui sa seda kleiti ei kanna, siis sooviksin teavitust, millal see müüki tuleb. Minul seisavad kapis teksased, ma ei kanna neid ja olen ikkagi kolm-neli paari ostnud. Viimati käisin Denim Dreamis ja ostsin veel ühe paari teksaseid ning nendega olen isegi ühe korra linnas käinud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teksad on mugavad ja vahvad, kuid mul on nende periood mõneks ajaks möödas. Noh, järgmise korrani, kui midagi vahva leian... Kleidist nii palju, et mul on traditsioon ikka õmbleja juures endale kleite teha ja olen kõik kenasti läbi aastate alles hoidnud. Seega müüki see ei tule :)

      Delete
  7. Väga lemmik! Ühelt poolt daamilik, teiselt poolt tütarlapselik! Ideaalne kombinatsioon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enam paremini ei saagi seda komplekti sõnades kokku võtta :)

      Delete
  8. Roosa värv sobib sulle väga hästi. Peaksid rohkem roosat kandma. Mulle hakkas ka silma see sukkpükste väga eriline toon. Selliseid kannaksin hea meelega ise. Olles harjunud sind kübaratega nägema, pean tõdema, et selle mütsiluduga oled väga efektne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See müts on laenatud minu tütrelt. Kui poes ringi vaatasime, siis tegime kokkuleppe, et tema saab mütsi ja mina salli. Tore, kui tütar on juba sõbranna eest ;)

      Delete
  9. Kahtlemata minu lemmik värvipalett! :) Nii kaunist kleiti on küll patt kapis hoida. See värv sobib ideaalselt sügisesse.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma vist avastasin roosad värvid enda jaoks uuesti. Küll Meisi pidi vaeva nägema, et mind selles kleidis poseerima saada. Meil oli juba mitu pildiseeriat olnud ja mina kibelesin koju... Aga noh... Meisil on alati õigus.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig