Friday, September 18, 2015

Girl Friday: Two Faced Woman


This Girl Friday was shot at Estonian Health Museum where the Estonian cosmetics brand JOIK celebrated its tenth birthday. The day was getting somehow busy and I was running late to the party. I picked out a simple dress by Max and Cleo, a Walter jacket, and high heels. On the last minute I decided to throw the heels in the corner. 

The stars of my outfit became the green adidas trainers and the Anna foldover clutch by Estonian designer Kadri Kruus. It's the most beautiful colour bag that has made it to my wardrobe recently. When I'm picking out a handbag, I always consider whether that's a bag that I would wear in any room? A purse tells a lot about the wearer. This purse has my face. It has temperament, naughtiness, and a practical mind. Yes, the purse fits the whole world. It has many faces and this time I decided to wear it as a soft clutch. My mother once said that when I cry, my yellowish-green eyes go dark green. The most particular thing about the bag is that it's made of special leather that changes colour with light. This bag is originally named Anna. But I named her Two Faced Woman.


Outfit details:

Clutch: Kadri Kruus "Anna Green" (here)
Shoes: adidas originals Superstar Beckenbauer
Dress: Max and Cleo
Jacket: Walter
Watch: Daniel Wellington
Necklace and earrings: Pi-Ret Jewelry (here)



Seekordne Girl Friday on pildistatud Eesti Tervishoiu Muuseumis, kus toimus kosmeetikafirma JOIK kümnes sünnipäev. Päev kiskus kuidagi kiireks ja ma hakkasin peole hilinema. Valisin selga Max and Cleo lihtsa kleidi, sooja jaki ja kõrgete kontsadega kingad. Viimasel hetkel viskasin aga kingad nurka. 

Minu seekordse outfiti staariks said hoopis rohelised adidased ja Eesti disaineri Kadri Kruusi loodud käekott. See on kõige põnevamat värvi käekott, mis on eales tee minu garderoobi leidnud. Kui ma endale käekotti valin, siis mõtlen alati, kas see oleks kott, millega ma astuksin ükskõik millisesse ruumi? Käekott räägib kandjast palju. Ja see kott on minu nägu. Selles on temperamenti, ulakust ja praktilist meelt. Jah, sinna kotti mahub kogu maailm. Sellel kotil on mitu nägu ja sel korral otsustasin kanda seda pehme clutchina. Mu ema ütles kord, et kui ma nutan, siis muutuvad minu kollakas-rohelised silmad tumeroheliseks. Kõige omapärasem - see kott on spetsiaalsest nahast, mis muudab valguse käes värvi. Kott pärineb kollektsioonist nimega Anna, kuid mina panin talle nimeks Two Faced Woman.


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

4 comments

  1. Kaunis käekott ja mina oma marypoppinsliku meelega arvan, et kui ta lahti lapata, mahib sinna pool elu ka kaasa ruumida :D
    Rohelised papud annavad särtsu outfitile ja nii armas, et oma asjadele nimesid paned :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on paar tippdisainerite loodud käekotte ja mind paneb alati imestama, kuidas näiliselt väikesesse kotti nii palju ära mahub. Kadri Kruus on samuti sellele saladusele jälile saanud ja see näiliselt väike kott on tegelikult üüratult suur. Olen kuulnud, et moeteadlikud naised on seda Anna kolletsiooni kotti ostnud kahte erinevat tooni, sest tegemist on lihtsalt nii hea mudeliga. Ma isegi jäin tema lehele pikemalt piidlema ja punast kotti ihaldama... Naiste soovid ei saa kunagi otsa.

      Delete
  2. Ma alati mõtlen, miks jään ühte või teise blogisse tagasi pöörduma ja mõni blogi jätab jällegi täielikult külmaks. Kui ma lugesin Rena kommentaari, siis mõtlesingi, et Sinu puhul mulle meeldib see lapsemeelsus panna asjadele nimesid. Mul paneb väike sugulane Nora kõigile oma asjadele nimed ja see on nii armas. Kuid Nora on 9aastane. Samas on blogis luksust ja kallist maitset. Väga vahva kombo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen loomult üsna kurvameelne ja arvan, et mingiks balansiks on mulle antud kaasa üüratu annus lapsemeelsust ja krutskeid, sest muidu ma oleksin kogu aeg nukker. Mulle sobib väga laste seltskond ja ma olen väga õnnelik, et mul on tütar ning tema sõbrannad, kellega vahel koos mängida või piknikku korraldada. Ma plaanin just Halloweeni pidu oma laste sõbrannadele ja tellisin ka mõned parukad lisaks, et iga laps saaks ikka ägeda paruka peo ajaks. Eks näis, mis sellest plaanist saab.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig