Tuesday, August 25, 2015

Peek Inside: False Lashes Superstar


Mascara is irreplaceable in almost every woman's makeup bag. But how to orientate in this colourful world of beauty when every day means a new product on the market that promises more and more fabulous than the predecessors? When L'Oreal Paris came out with a new mascara False Lashes Superstar, I decided to go for it. I have always been fond of two-sided mascaras that stretch the lashes into fairy-tale lengths.

Long lashes are always number one in my makeup. They give a frame to the eye makeup and give the look the last polish. It's the same with high heels. A dress or a skirt suit that requires heels is in full effect only after you've stepped into the shoes. Thinking about long lashes and high heels, I searched for postcards with high-heeled photos and set them as the backdrop for the mascara photo shoot.  

L'Oreal Paris describes False Lashes Superstar as the first mascara that gives a glamorous superstar the signature lashes. The base mascara covers each lash to give volume and prepare them for the next step. The mascara adds maximum length thanks to the base mascara. If you're afraid that the light base layer will be visible underneath the darker one, then that's unwarranted. The mascara has a lifting brush that covers the base layer very well. My first thought was that that this mascara is something that people who devote more time to their makeup will like. The result is truly beautiful. I have naturally quite thick lashes and I always take my time to reach a proper result with the mascara. When it comes to mascaras, I like more is more. But this means I take time to finish each lash individually. Everything that's done with devotion, gives a beautiful result. It's said that the eyes are the mirror to the soul, but what can we say about eyes with makeup? They sure tell a story about a woman who likes to take time for herself. And time for herself is something that every woman deserves.

PS! Don’t forget Stellarium’s Instagram, that can be found here



Ripsmetušš on pea iga naise kosmeetikakotis asendamatu. Aga kuidas orienteeruda selles kirevas ilumaailmas, kus iga päev paisatakse turule uusi ilutooteid, millega käivad kaasas aina uhkemad lubadused? Kui L´Oréal Paris tuli sel kuul välja uue ripsmetuššiga False Lashes Superstar, otsustasin selle kasuks. Mulle on alati imponeerinud kahe otsaga ripmetuššid, millega saab ripsmed muinasjutuliselt pikaks venitada.

Minu meigis on pikad ripsmed alati esikohal. Nad raamivad silmameigi ja annavad välimusele viimse lihvi. Sama lugu on kõrgete kontsadega. Kleit või kostüüm, mis nõuab kõrget kontsa, on efektne alles siis, kui oled kingadesse astunud. Mõeldes pikkade ripsmete ja kõrgete kontsade peale, sorteerisin oma postkaardite seast välja just pildid, kus kõrged kontsad ja sättisin nad ripsmetušši pildistades taustaks.

L´Oréal Paris kirjeldab False Lashes Superstari, kui esimest ripsmetušši, mis annab glamuursele superstaarile iseloomulikud ripsmed. Alustušš katab iga ripsmekarva, et kinkida ripsmetele volüüm ja valmistada nad ette teiseks sammuks. Tänu alustuššile pikendab tušš ripsmed maksimaalselt. Kui sa pelgad, et hele alustušš võib jääda tumedat kihti kandes välja paistma, siis see on alusetu hirm. Ripsmetuššil on ühes ripsmeid tõstev hari, mis katab alustuši ideaalselt. Minu esimene mõte oli, et False Lashes Superstar peaks kindlasti meeldima neile, kes armastavad end pühendumusega meikida. Tulemus on tõesti ilus. Mul on loomulikult üsna tihedad ripsmed ja seetõttu võtan alati aega, et ripsmetuššiga korralik tulemus saavutada. Mis puutub ripsmetušši, siis meeldib mulle: rohkem on rohkem. Kuid see tähendab, et võtan iga ripsmekarva viimistemiseks aega. Kõik see, mida pühendumusega teed, annab ka ilusa tulemuse. Öeldakse, et silmad on hinge peegel, aga mida öelda meigiga rõhutatud silmade kohta? Kindlasti räägivad nad oma lugu naisest, kes armastab endale aega kinkida. Liitu kindlasti ka Stellariumi Instagramiga, kus on rohkelt meike ja päeva outfite. Meie Instagrami leiad SIIT.

PHOTOS: Stella K.Wadowsky


SHARE:

10 comments

  1. Ma kasutan päris palju Loreali ripsmetušše. Samuti on suur lemmik Max Factor. Mõlemad teevad hea hinnaga ja kvaliteetseid asju. Kas kahe poolega ripsmetušš ei võta liialt aega?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina olen see, kes armastab end pühendumusega meikida. Võtan selleks oma aja ja naudin kogu protsessi. Seega ei võta kahe poolega ripsmetušš aega :)

      Delete
  2. Minul on olnud palju kahe otsaga ripsetušše ja ühel peol katsin ripsmed vaid valge alustuššiga. Komplimente tuli igast nurgast.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on sama kogemus. Talvisel ajal jätsin ripsmed vaid valgeks. See jättis mulje justkui ripsmed oleks härmatisega kaetud.

      Delete
  3. Hmm, peab proovima! Mul on üsna lühikesed ja sirged ripsmed, olen korra lasknud panna isegi pikendused, aga 2 nädala pärast tulid need ära koos oma karvadega- nii et ei pikendustele :) Tushe olen proovinud erinevaid, viimasel ajal meeldivad Lancome Hypnose´i omad, aga on aeg proovida midagi uut ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina ripsme- ega juuksepikendusi ei poolda. Justnimelt seetõttu, et kardan, et olen pärast nii ripsmetest kui juustest ilma :) Seega olen jäänud ikka ripsmetuššidele truuks.

      Delete
  4. Ostsin selle ripsmetušši nüüd endale ka. Tahan jälle blogimisega algust teha, võtan kogu aeg hoogu ja loodan, et saan sellest arvustuse üles. Nii palju ütlen küll, et see teeb reaalselt ripsmed pikemaks ja tihedamaks. Aitäh soovitamast!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jään siis Su postitust ootama. Alustasid ju suure hooga ja mul oli lõbus Sinu kirjutisi lugeda :)

      Delete
  5. Ühte ma ütlen - kui on loomulikult lühikesed ripsmed, siis tee mis tahad, ime ei tule. Kõige parem kogemus on mul olnud YSL pikendava ripsmekaga, aga selle hind on röögatu. Teiste brändide puhul vahet ei ole, olen nad kõik läbi proovinud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kas Sa oled ripsmeseerumeid proovinud? Need peaks aitama.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig