Friday, August 21, 2015

Girl Friday: On The Beach


August has finally given sunny enough days so that the bikini sneak out of the cupboard by themselves. I'd just finished waiting for the summer heat in my heart and started preparing for the autumn, but all of a sudden the warm days arrived, and they need to be enjoyed to the maximum before the new season starts. Männiku quarry is a picturesque place. That's where we've gone swimming with a bigger crowd. We usually pick up all my daughter's friends, pack a little snacks for the way, and get on the way to go swimming.

This time I invited photographer Meisi along. The girl who has grown up on the white beach of Pärnu, approved the spot of water in the pine forest and also wanted to know where my beach apparel is from. This orange kaftan is something I think should belong to every woman's wardrobe. I have worn it in the summer with bikini, jeans, and a dress. Every outfit gets its own face with this kaftan and creates a nice summery mood. I like the bold colours and timeless cuts of bikinis. Phax beachwear is from Colombia. For me they bring rhythm and tempo to Estonia. All that the cool and modest Estonians perhaps need.


Outfit details:

Bikinis & kafkan: Phax 
Sunglasses: Chloé vintage
Earrings: Pi-Ret Jewelry 
Watch: Daniel Wellington "Classy Sheffield"
Bracelets: vintage 


August on kinkinud lõpuks ometi nii päikeselisi päevi, et bikiinid tulevad lausa ise kapist välja. Ma olin suvesooja ootamise hinges juba lõpetanud ja asusin sügiseks valmistuma, kuid äkki olid soojad ilmad kohal ja nendest tuleb enne sügise saabumist kindlasti viimast võtta. Maaliline paik see Männiku karjäär. Just Tallinna külje all Männikul oleme käinud suurema seltskonnaga ujumas. Tavaliselt võtame kõik tütre sõbrannad auto peale, pakime korviga kaasa pisut teemoona ja suundume ujuma.

Sel korral kutsusin hoopis fotograaf Meisi kaasa. Pärnu valgel rannaliival sirgunud Meisi kiitis männimetsas uidates Männiku veekogu ja ühtlasti tahtis teada, kust on pärit minu rannariided. See oranž kaftan on minu meelest asi, mis võiks iga naise kapis olla. Mina olen kandnud seda suvel nii bikiinide, teksade kui ka kleidi peal. Igat riietust saab kaftaniga oma näo ja tekitab mõnusa suvise meeleolu. Mulle meeldivad bikiinide julged värvid ja ajatud lõiked. Phaxi rannariiete sünnimaa on Kolumbia. Minu jaoks toovad nad Eestisse mõnusat rütmi ja hoogu. Kõike seda, mida vahel pisut jahedad ja tagasihoidlikud eestlased ehk vajavad. Värvirikast reedet kõigile!


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

17 comments

  1. http://www.rannariided.ee/et/a/pitskleit
    Minu vaieldamatu lemmik.
    Sellega oleks mõnus järgmisel reisil Kreeta randa minna 😊

    ReplyDelete
  2. http://www.rannariided.ee/et/a/elemental-triangel-top-klassikalise-loikega-puksid
    Elemental on minu lemmik.

    ReplyDelete
  3. Selle komplekti http://www.rannariided.ee/et/a/polca-seotav-top-klassikalise-loikega-puksid võtaksin hea meelega Hispaania reisile kaasa :)

    ReplyDelete
  4. http://www.rannariided.ee/et/a/jumpsuit
    Peale päikeselist ja väsitavat :D päeva rannas oleks sellise mugava jumpsuidiga mõnus suveõhtuid veeta :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Ilm soosis ja tõeliselt mõnus feeling oli :)

      Delete
  6. Teine pilt selle kafkaga on mu lemmik siit seeriast (: Ja naine, Sa oled nii heas vormis!

    ReplyDelete
  7. Peale lapse saamist on vajadus välja vahetada terve garderoob. Ma ei ole paksuks läinud, aga kurvid on tekkinud :) Sellised bikiinid kuluksid ära küll: http://www.rannariided.ee/et/a/collins-triangel-top-klassikalise-loikega-puksid

    ReplyDelete
  8. Kuna mulle tohutult meeldib suvel kleite kanda siis valisin selle pilku püüdva kauni lõikega kleidi http://www.rannariided.ee/et/a/kleit-korall

    ReplyDelete
  9. minu lemmik http://www.rannariided.ee/et/a/playsuit

    ReplyDelete
  10. Nii ilusad pildid! :)
    Sooviks väga ilusa komplekti Collins seotav top + latiinolõikega püksid http://www.rannariided.ee/et/a/collins-seotav-top-latiinoloikega-puksid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu lemmikud! http://www.rannariided.ee/et/a/cheeky-bottom-puksid-seotav-top-must

      Delete
  11. Ilus ja suvine pildiseeria. Sooviksin endale kaftanit. See sobib vist tõepoolest iga asjaga.

    ReplyDelete
  12. Sa võiksid teha postituse sellest, mida Sa sööd ja mis on Su hea vormi saladus. Kirjutad palju oma lapsest, kas Sul olid ka beebikilod? Kuidas Sa nii hea välja näed?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui aus olla, siis ma söön kõike. Ma arvan, et kui endale paljusid asju keelata, tekib stress ja sellest läheb tuju ära ja seejärel süüakse ära terve kommikarp või suur tort. Mina söön oma lemmikasjadest sageli isu täis ja rohkem neid ei taha. Beebikilosid mul polnud, oli vaid kõht ja ca kuu aega pärast lapse sündi kaalusin 47 kilo. Ma mäletan, et üks mu tuttav naine, kes oli ka toona emaks saanud tegi mulle minu kehakaalu kohta inetuid märkuseid ja ütles, et mu laps ei saa kindlasti rinnapiimast vajalikku kätte, sest olen nii kõhn. Seega ei pea paika, et inetuid kommentaare saavad kurvikamad naised, mind on kõhnaks olemise pärast ikka aegajalt viisakalt väljendudes nahutatud. Paraku on minu ema veelgi kõhnem ja tema ema oli samasugune. Ilmselt geenid.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig