Thursday, June 25, 2015

Instagram Inspiration: Pets At Weddings



This Instagram Inspiration collage is dedicated to an interesting combination - wedding and pet. If it's often that a wedding invite holds the sentence "Find a nanny for the children for the night!", then I think children and a reasonable number of pets give a wedding party a completely different going and mood. Depends on the theme and the party, of course. 

In these photos though, the wedded couple have invited the four-legged friends along, and I think these photos are absolutely charming.  True, when going through these images, I realised that it's easier to involve a dog in the photos, rather than a cat who obviously walks its own walks. Nevertheless I managed to find two purr-engines in this series for the cat lovers. What do you think about pets at weddings?


1-6. a_sweetpea_event_celebration 7jenniferlindbergphotography
8-9. amybluestarphotography 10. zeeanna 11. lindeedaniel
12-13. weddingpaws 14anahiweddings 15-17. everylastdetailblog
18. wedding_wire 19. weddingsbyyana 20nationalvintageweddingfair
21. weddingpaws 22. missmooieventstyling

Seekordne Instagrami Inspiratsiooni kollaaž on pühendatud põnevale kooslusele - pulm ja koduloom. Kui sageli seisab pulmakutsel: "Lapsele paluks sel õhtul hoidja leida!", siis minu arvates annavad nii lapsed kui ka mõistlikus koguses koduloomad pulmapeole hoopis teise hoo, hingamise ja meeleolu. 

Sõltub muidugi teemast ja peost. Kuid nendel kaadritel on pulmapaar võtnud pildile ka pere neljajalgse sõbra ja fotod on minu meelest lummavad. Tõsi, lapates neid maalilisi kaadreid, pidin tõdema, et pulmapiltidele on lihtsam kaasata koer, kui kass, kes eelistab teatavasti omapead kõndida. Siiski õnnestus mul sellesse sarja leida kassisõprade jaoks kaks nurrumasinat. Kuidas suhtud sina sellesse, kui pulmapeol on kaasatud ka pere neljajalgne sõber? 
SHARE:

4 comments

  1. Minu arvates on samuti lastega pulm väga tore ja kui mõni väärikas koer külalisi rõõmustab, ei ole sellest midagi halba. Läbi aegade minu lemmik Instagrami postitus. Sõbrannal pulmad tulekul, aitan pidu korraldada ja asusin kõiki kontosid jälgima. AITÄH!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need on tõesti vahvad kontod. Olen selle suure leiu üle õnnelik!

      Delete
  2. Nunnumeeter põhjas :) Mina olen igati lemmikute pulma kaasamise poolt. Muidugi, kui nad ilusasti end ülal peavad. Kasvatamatu koer võib paksu pahandust põhjustada ja seda ei tahaks keegi sellel imelisel päeval.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma ei taha mõelda suures koerast, kes asub salaja pulmatordiga maiustama :D

      Delete

Blogger Template Created by pipdig