Friday, June 19, 2015

Girl Friday: On a hippie bus




The star of this week's Girl Friday is none the other than Stellarium's photographer Meisi Volt, and I'm behind the camera for a change. When I see colourful hippie dresses somewhere, I always think of Meisi. The same with the mustard colour shirt she's wearing in the photo - it's her most favourite shirt and I've looked around shops to find a similar colour dress or at least a bra (joke!), but nothing. 

It seems to me in general that when you're looking for something specific, you won't necessarily find it. It happened to us in London when Meisi was looking for those "right" shoes and when she'd given up, I found them for her. My heart started singing when I found these completely original shoes from a sale which were made for Meisi, and my wallet didn't protest, because the price was reasonable. These photos were taken on the day we went quite passionately shopping at Portobello Road market. By the way, Stellarium is still looking for brave women who would step up in Stellarium's Girl Friday section. If you know a really cool girlfriend or think that you could be the next Girl Friday, then add #gfstellarium @stellarium to your photo on Instagram, and we'll invite one lucky person over to Stellarium!


Outfit details:

Glasses: Karl Lagerfeld
Bag: MERÏKH (here)
Watch: Teenu
Top: BY Seppälä
Skirt: H&M
Necklace: Pi-Ret Jewelry "Karmen or Carmen?"


Selle nädala Girl Friday rubriigis astub üles ei keegi teine, kui Stellariumi fotograaf Meisi Volt ja mina olen vahelduseks kaamera taga. Kui näen kuskil mustrilisi ja hipilikke kleite, siis meenub mulle alati Meisi. Sama lugu sinepikarva pluusiga, mida ta pildil kannab - see on tema lemmikvärv ja olen poodides ringi vaadanud, et leida talle sarnast tooni kleiti või vähemalt rinnahoidjat (nali!), aga ei midagi ... 

Üldse tundub mulle, et kui ühte kindlat asja otsida, siis seda ei pruugi alati leida. Nii juhtus meil Londonis, kui Meisi otsis endale neid "õigeid" kingi ja kui ta oli loobunud, leidsin need talle hoopis mina. Süda hakkas laulma, kui leidsin allahindluselt täiesti originaalsed kingad, mis olid Meisile loodud ja isegi minu rahakott ei turtsunud, sest hind polnud kuigi soolane. Need pildid on tehtud päeval, kui käisime Portobello tänavaturul üsna kirglikult šoppamas. Milline näeb välja ostmisest ajutise rahulolu saanud Meisi? Just selline! Muide, Stellarium otsib jätkuvalt julgeid naisi, kes sel suvel astuksid üles Stellariumi Girl Friday rubriigis. Kui Sa tead mõnd eriti ägedat sõbrannat või leiad, et just Sina võiksid olla järgmine Girl Friday, siis lisa Instagramis oma pildile hashtag #gfstellarium @stellaarium ja ühe õnneliku kutsume Stellariumisse külla! Jagame kingitusi ja teeme ilusaid pilte. 



PHOTOS: Stella K. Wadowsky
SHARE:

10 comments

  1. Sa võiksid rohkem kaamera taga olla (mitte, et Sa kaamera ette ei sobi), kuid Sul on annet ja Meisi on võrratu. Aiman, et see keemia, mis teil omavahel on, mõjub nii ühele poseerides kui ka teisele pildistades.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen eraelus päris palju kaamera taga. See on väga nauditav.

      Delete
  2. Järgmisena näita, mis Meisil meigikotis peidus on! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ütlen talle edasi, et pangu vaim (... ja kosmeetikakott) valmis. Aitäh hea idee eest!

      Delete
  3. Su blogi lugejad peaksid raha koguma ja selle bussi Meisile ära ostma. Muud varianti ei ole.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Võtame plaani! Enne tuleb muidugi Meisilt nõusolek saada :)

      Delete
  4. Lummavalt kaunis ja särtsuv punapea! Väga lahe üleskutse, väga põnev oleks ka ise osaleda GF rubriigis, nüüd tuleb siis Instagramm teha järelikult :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tee kindlasti Instagram ja astu sellesse kaleidoskoopilisse maailma :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig