Friday, June 12, 2015

Girl Friday: London Calling



The third day in London begins and we've been blessed with warm weather, friendly people, and a perfect hotel near Oxford Street. Meisi and I have a few projects in London that obviously create a lot of excitement in my little heart and that I can soon tell you more about. This noon I'm meeting a makeup artist and we have many shoots planned.  

These photos were taken yesterday when we went out for dinner with friends. Generally a big city calls for flat shoes, but since we were picked up, and dropped off at the hotel, I wore high platforms. The lace shirt is made for warm London nights and when I saw these fuchsia trousers, I felt like they are the only thing missing from my wardrobe. We'll see what London brings when we finally have time to go to shops. I dropped by Topshop yesterday and found these beauties, see the photo here. I haven't been an emotional shopper for quite some time now, so you can be my adviser - should I buy these pastel shoes or not? Have a bright Friday, everyone!



Outfit details:

Trousers: Ann Taylor
Shoes: Office
Cluch: J.Crew
Sunglasses: Chloé
Jewelry: vintage & Pi-Ret Jewelry
Make up: Urban decay

Kolmas päev Londonis on algamas ja seni on meid õnnistatud nii sooja ilmaga, sõbralike inimestega kui ka täiusliku hotelliga, mis asub Oxford Streeti läheduses. Meil on Meisiga Londonis paar projekti, mis tekitavad minu väikeses südames ilmselgelt suurt elevust ja millest saan mõne aja pärast rohkem rääkida. Täna keskpäeval kohtun meigikunstnikuga ja meil on plaanis mitu pildiseeriat.

Need fotod tegime eile enne, kui läksime sõpradega einestama. Üldiselt soosib suurlinn madalaid jalanõusid, kuid kuna meile tuli auto vastu ja viis hiljem hotelli tagasi, siis panin jalga kõrged platvormid. Pitspluus oli sooja Londoni õhtusse kui loodud ja need fuksiaroosasid pükse nähes tundsin, et need on ainsad, mis on veel minu garderoobist puudu. Elame-näeme, mida toob London, kui aeg lubab meid Meisiga lõpuks ka poodidesse. Eile põikasin läbi Topshopist ja leidsin need iludused, pildi leiad siit. Ma pole enam ammu emotsiooni ajendil ostleja, seega võid sina mulle lahkelt nõu anda - kas neid pastelseid kingi tasub osta või mitte? Soovin kõigile helget reedet!



PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

11 comments

  1. Outfit on niii šheff, et mine hulluks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Loodan, et parimad kaadrid on veel tulemas!

      Delete
  2. Milline vägev look! Suurlinnad annavad nii hea võimaluse olla veelrohkem glamuurne.. Nii mõnus! :)

    Päikest
    Kelli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täna olin tagasihoidlikum ja kandsin isegi kübarat. Ei mingeid pitspluuse enam! Ja lõpuks ometi sain ära teha väga kaua planeeritud pildiseeria, mis jääb uut nädalat ootama.

      Delete
  3. Tukk ja sirged juuksed sobivad Sulle võrratult.
    Fuksiaroosa on reibas ja rõõmus toon, sobib kokku paljude teiste värvidega.
    Ja Topshopi pastelltoonides kingad on väga armsad, Sina kannaksid nad ülihästi välja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Topshopist öeldi mulle, et minu numbrit pole. Ja ma isiklikult kuulsin, kuidas mu rahakott kergendatult ohkas :)

      Delete
  4. Anna Meisile kiitused edasi - minu meelest läheb ta aina paremaks!

    Ja sinu outfit väärib ainult kiidusõnu. Oleks mullegi sellist stiilitunnet antud. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Ma just ütlesin kõik head sõnad edasi. Meisi käsutas mind keset linnamelu poseerima, sest mina tahtsin ikka vaikseid nurgakesi Londonis leida, kuniks Meisi küsis: "Kas Tallinnas on neid vaikseid nurgakesi vähe?"

      Delete
  5. Ühte ma aru ei saa, kuidas sa saad alati nii kõrgeid kontsasid kanda. Väga-väga äge outfit. Ma ei tea, kuidas selle maha magasin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kõrgetel kontsadel käimise kohta ütleksin nii, et harjutamine teeb meistriks :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig