Friday, June 5, 2015

Are you the next Girl Friday?


For three years, the most popular section of Stellarium has been Girl Friday where we have prepared a style series with photographer Meisi Volt for the readers (rain or shine). This summer I'm planning on inviting Stellarium's readers to pose! So here's my question - are you the next Girl Friday?  

I've worked behind the camera for years - been a stylist, and my fingers are itching to stage another photo shoot. So I'm announcing that Meisi and I are planning on finding someone brave in July who is willing to pose in our Girl Friday section. In addition to the beautiful photo series, the Girl Friday hero will be showered with gifts. If you're the one who wants to pose in a professional photo shoot, or you know a friend who loves blogging, posing, and fashion, then become a fan of Stellarium on Instagram (you can find the account here) and tag your friend's photo with #gfstellarium. We're picking the first winner of Girl Friday game on 20 September! Share this post with your friends and write into the comment section how you like the idea of bringing guests to the blog.

The game is over!  

The first Girl Friday photo shoot with a surprise by Stellarium has been raffled. The winner is Merilin Kase. Congratulations! I will get in touch with you! Thank you everyone who took part in the game. This will not be the first or last photo session. I have your photos nicely stored with the hashtag. If there are many people who didn't participate this time, I recommend still tagging your beautiful friends or even yourself with the hashtag #gfstellarium and add @stellaarium as well. Until the next game!


Outfit details:

Dress: Max and Cleo
Shoes: Louis Vuitton
Glasses: Forever 21
Jewelry: vintage

Kolm aastat on Stellariumi kõige populaarsem rubriik olnud Girl Friday, kus oleme igaks reedeks (hoolimata sellest, kas sajab rahet või paistab päike), koos fotograaf Meisi Voldiga valmistanud ette ühe stiiliseeria. Sel suvel on mul plaan kutsuda Stellariumisse poseerima ka blogi lugejaid! Seega on minu küsimus - kas sina oled järgmine Girl Friday?

Ma olen aastaid töötanud kaamera taga - pidanud stilisti ametit ja minu näpud sügelevad, et saaksin taas mõne vahva fotolavastuse teha. Nii annangi teada, et meil on juulikuus plaan otsida Meisiga üks julge, kes on valmis Stellariumi Girl Friday rubriigis poseerima. Lisaks ilusale pildiseeriale, saab Stellariumi Girl Friday heldelt kingitusi. Kui sina oled see, kes tahab Stellariumi professionaalses pildiseerias poseerida või tead mõnda sõbrannat, kes armastab blogisid, poseerimist ja moodi, siis hakka Instagramis Stellariumi sõbraks (konto leiad siit) ja kasuta enda või oma sõbranna foto all hashtagi #gfstellarium , lisa @stellaarium ning saa osa meie moodsast muinasjutust. Esimese Girl Friday mängu võitja valime 20.septembril! Jaga seda üleskutset Facebookis oma sõbrannadega ja kirjuta postituse alla, kuidas sulle meeldib meie mõte kutsuda blogisse külalisi. Stellariumi varasemaid outfiti postitusi näed, kui klikid üleval ribal kirjale Girl Friday - seal avanevad meie postitused läbi aegade!

Mäng on läbi!

Stellariumi esimene Girl Friday fotosessioon koos üllatustega on loositud. Võitja on Merlin Kase. Palju õnne! Võtan Sinuga ühendust! Tänan kõiki, kes võtsid osa. See ei ole esimene ega viimane fotosessioon. Teie fotod on mul kenasti hashtagiga alles. Kui jagus neid, kes ei võtnud sel korral osa, siis soovitan jätkuvalt täägida Instagramis kas oma veetlev sõbranna või hoopis iseennast hashtagiga #gfstellarium  ja lisa @stellaarium  





PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

10 comments

  1. Väga kihvt mõte, Stella! Ja vist lausa nii kihvt, et paneb ennstki osa võtma (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aga palun, Merlin. Näpud käima: võid täägida nii ennast kui ka oma sõbrannasid! See on alles Girl Friday rubriigi uuenduse algus! Seega: palju põnevat on veel ees!

      Delete
  2. Oh Stella you look beautiful and all credit to Meisi Volt for taking such excellent photos.
    Hugs and Kisses
    Julie
    xx

    ReplyDelete
  3. Väga väga äge idee! Kahju et ise liiga kaugel olen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan. Anname endast parima, et nii enda kui ka lugejate elu huvitavaks teha :)

      Delete
  4. Tõeline amatsoon! Kas käid ka jõusaalis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei käi. Alustasin sügisel uue trenniga, kui sellega kevadeni vastu pean, siis on põhjust vast ka kirjutada. Tõukeratas annab väga hea mahvi, seda soovitan kõigile.

      Delete
  5. See idee meeldib mulle väga! Mis oleks parem võit kui stilisti poolt lavastatud moeseeria tema isikliku fotograafiga ja veel lisaks kingitustega ülekuhjatud olla?! Ma ei tea, ehk kastitäis makroonse, või siiski mitte :P

    ReplyDelete
  6. Mõtlesin ja mõtlesin ning lõpuks (!) otsustasin julguse kokku võtta… Selline võimalus ei avane iga päev ;)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig