Sunday, December 28, 2014

Your Perfect Perfume Guide!

 Juba mitu aastat on mul 31.detsembril üks väike traditsioon - ma avan hommikul ühe uue parfüümi ja võtan sellega uue aasta vastu. Millist parfüümi kandes plaanid sina jätta hüvasti aastaga 2014 ja tervitada uut? Sel aastal olen Stellariumis portreteerinud erakordselt palju erinevaid parfüüme. Seega on mul rõõm jagada sulle lahkeid soovitusi nii enda kogemustest kui ka lõhnadest, mida pole veel jõudnud testida. Võibolla kostitas Jõuluvana sind kinkekaardiga ja sa mõtled, mida endale nüüd kinkida? Stellariumi spikker on sulle lahkelt abiks! 

Ma olen parfüümigurmaan ja tunnistan täiesti häbenemata, et erilisi lõhnu pole minu peeglilaual kunagi liiga palju. Minu esimene soovitus on Guerlaini lõhn La Petite Robe Noir, millest kirjutasin hiljuti SIIN. Diori parfüümist "J`Adore" on loodud palju erinevaid versioone, seega peaks sellest värvikast valikust küll igaüks endale lemmiku leidma! Guerlaini teost "La Petite Robe Noir Couture" portreteerisin SIIN. Lady Gaga üllatab uue lõhnaga - kas keegi lugejatest on juba proovinud ning jagab kommentaariumis muljeid? Carolina Herrera lõhnad on minu valikus olnud viimased kaks aastat ja parfüümist "Sublime" kirjutasin SIIN. Need, kes armastavad värskeid lõhnu, mida on ideaalne ka talvel kanda, võiksid kiigata Balmaini lõhna "Eau D`Ivoire" poole ja lugeda enne läbi arvustuse, mille leiad SIIN. Carolina Herrera "VIP Rose" kuulub sarnaselt eelmainitud parfüümiga värskemate lõhnade kilda ja sellest olen kirjutanud SIIN. Yves Saint Laurent on tulnud välja uue lõhnaga "Black Opium" - kas mõni lugeja jagab selle kohta oma muljeid? Armani "Si Intense" on paljude naiste lemmik ja see lõhn on mul hetkel kasutusel. Dolce & Gabbana kollektsionääridele mõeldud parfüüm "The One" on midagi ainulaadset - luban, et kirjutan sellest õige pea! Moschino uus lõhn "Stars" vallutab Eestis naiste südameid, kui jalutad lõhnaosakonda, ära vaata sellest vahvast pudelist mööda. 

Järgmised kolm soovitust tulevad Serge Lutensi loomingust. Arvustuse Lutensi parfüümile "La Fille de Berlin" leiad SIIT, portreed lõhnast "Majuscule la Rose" saad lugeda SIIT ja minu mõtted lõhnast "Cherqui" leiad SIIT. Lancome rõõmustab mitme erineva lõhnaga sarjast "La Vie Est Belle" - kelle peeglilauda see lõhn kaunistab? Jagage oma muljeid! Sel aastal käisin Givenchy lõhna "Dahlia Divin" esitlusel Pariisis, millest kirjutasin SIIN ja soovitan seda parfüümi neile, kes armastavad magusat ja sooje noote. Selle suve üks lõbusamaid pildiseeriaid sündis meil, kui tegime pilte Balmaini parfüümi "Extatic" juurde, nii arvustust, kui fotosid näed SIIN. Täiuslikku kergust pakub Hugo Bossi lõhn "Ma Vie". Olen kuulnud, et Eestis on täielik hitt Burberry lõhn "My Burberry". Ma ei imesta, sest see imetabane mahlane lõhn on ka minul ja kirjutasin sellest SIIN. Täiesti omalaadne on L`Artisani lõhn "Batucada", mida arvustasin SIIN. Oma tunded Karl Lagerfeld For Her lõhna kohta panin kirja SIIN. Ja lõpuks! Stellariumi selle aasta kõige sulnim pildiseeria sündis ainulaadsele Balmaini parfüümile "Ivoire", pildid ja teksti leiad SIIT. Millise lõhnaga plaanid sina võtta vastu uue aasta?

Siit leiad kõik blogi, Instagrami ja Facebooki mängude võitjad. Perfume Portrait: La Petite Robe Noir mängu võitis Piia! Dolce & Gabbana parfüümi võitis Mariana Uustare. Escada "Born In Paradise" miniparfüümi võitis Katarina Branten. Head võitjad! Palun võtke Stellariumiga ühendust: stella@stellarium.ee





For many years now, I've had a little tradition on 31 December - I open a new bottle of perfume in the morning and welcome the new year with it. Which perfume are you going to wear when saying goodbye to 2014 and welcoming the new year? This year I've portrayed exceptionally many perfumes in Stellarium. So I'm happy to share tips from my own experience, as well as perfumes I have not yet managed to portray. Stellariums hints and recommendations at your service!

I take delight in perfumes and admit without shame that there are never too many special perfumes on the dresser. My first recommendation is Guerlain's "La Petite Robe Noir", which I recently wrote about HERE. J'Adore by Dior comes in many versions, so that varied selection should be enough for everyone to find a favourite! Guerlain's "La Petite Robe Noir Couture" was portrayed HERE. Lady Gaga surprises with a new perfume - has anyone among the readers tried it already, and is willing to share the thoughts in the comment section? Carolina Herrera's perfumes have been in my collection for the past two years, and I wrote about "Sublime" HERE. Those who love fresh scents that are also perfect to wear in the winter, should check out "Eau d'Ivore" by Balmain and read the portrait first HERE. Carolina Herrera's "VIP Rose" also belongs to the fresher spectrum along with the beforementioned, and I've written about it HERE. Yves Saint Laurent has come out with a new perfume "Black Opium" - can someone share their thoughts on it? Armani Si Intense is a favourite to many women, and it's the perfume I'm using right now. Dolce & Gabbana collectors' perfume "The One" is something unique - I promise to write about it soon! Moschino's new perfume "Stars" is conquering the hearts of Estonian women. When you walk into the perfume section at a shop, don't look past this lovely bottle. 

The next three recommendations come from the creations of Serge Lutens. The portrait for "La Fille de Berlin" by Lutens can be found HERE, "Majuscule la Rose" can be read about HERE, and my thoughts on "Cherqui" are HERE. Lancome brings joy with a few different perfumes in the "La Vie Est Belle" series - who has this on their make up table? Share your thoughts! This year I went to the presentation of "Dahlia Divin" by Givenchy in Paris, which I wrote about HERE and I recommend this perfume to those who enjoy sweet and warm tones. One of the most fun photo series of this summer was born when we shot for Balmain's "Exctatic", you can see the review and photos HERE. The perfect lightness is offered by "Ma Vie" by Hugo Boss. I've heard that Burberry's "My Burberry" is a real hit in Estonia. I'm not surpised, because it's an exceptional and juicy perfume, which I also own, and I wrote about it HERE. L'Artisan by "Batucada" is also completely unique and can be read about HERE. My feelings about Karl Lagerfeld's For Her can be found HERE. And finally! The most delicious photo series of the year for Stellarium was born to accompany Balmain's "Ivoire", text and photos can be found HERE.
SHARE:

18 comments

  1. Minu aastavahetuse parfüüm on kindlasti, tänu Stellaariumi jõulukalendriloosi võidule, YSL Opium Black- minu uus suur armastus :-D
    Avastasin selle lõhna septembrikuu Pariisi Vogue´i vahelise lõhnanäidise kujul. Nuusutasin, ja jäi kummitama...Seejärel testisin seda enda peal laevapoes, lisasin päeva jooksul veel Helsinkis poodides konnates...Sai selgeks- see on minu lõhn. Ma ei tea, miks ma seda ometi ära ei ostnud?
    Tallinnas olles mõtlesin, et tuleb ära osta! Ja üllatusüllatus- meil ei olnud see veel poodides saadaval!!! Olin ikka väga kurb...
    Ja siis juhtus Jõuluime!

    Lõhn on raskemat tüüpi, aga mitte imal. Ei sarnane üldsegi YSL Opiumile, mis on väga raske lõhn. Vähemalt minu jaoks.
    Sobib ideaalselt soojendama talviseid aegu ja kindlasti ka jahedaid suveõhtuid, teatriskäike...
    Minu valik on tehtud!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on hea meel, et YSL "Black Opiumi" advendikalendri võit läks õigesse kohta. Parfüümide välja loosimisel olen alati mures, kas lõhn ikka meeldib. Seega on Sinu tagasiside minu kõrvadele puhas klassikaline muusika :) Aitäh!

      Delete
  2. Minul on plaan uuel aastal kasutada Burberry "My Burberry" lõhna. See on imeliselt kaunis pakendis. Nii stiilne, kui stiilne veel olla saab. Ja no lõhnast iseendast ei hakka rääkimagi - see on võrratu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Absoluutselt nõus! "My Burberry" on ka minu talvelõhnade laual. Väga uudne lõhn ja lahendus nende poolt.

      Delete
  3. Sinu nö.parfüümi portreede järgi olen ostnud Balmaini lõhnu. Mul on Extatic ja Ivoire, see kergem variant. Viimane lõhn, mille ostsin Sinu blogi soovitusel on My Byrberry ja praegu teised lõhnad seisavad. Nõustun Geaga, et see on võrratu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen alati sõnatu, kui lugejad räägivad, et nad on minu järgi ostnud musta mantli, adidased või midagi muud... See on parim kompliment, sest minu suurim soov on jagada inspiratsiooni :) Extatic, Ivoire ja My Burberry - VAU! Tänan südamest, et usaldad minu maitset! PS. Palun kiika Stellariumi Advendikalendrisse, seal ootab Sind kingitus, kuid ma pole veel Sinu kirja saanud :)

      Delete
  4. Pikemat aega on olnud mu kaaslaseks Armani "Si", mille intensiivsemat varianti pole veel proovinud.
    Valikust on kasutusel ka Hugo Bossi "Ma Vie".
    Karl Lagerfeldi For Her ja Burberry My Burberry on minivariantidena mul vahelduvalt kasutusel ja käekotis kaasas, kui päev nõuab energilist lähenemist ja jõulist säramist :D Aitäh, Stella nende eest :)
    Plaanis on Sinu portreede järgi omale kunagi soetada Guerlaini La Petite Robe Noir ja Lutensi Chergui. Ja ütlen ausalt, et täiesti Sinu lõhnaportreede järgi, need olid fantastilised, lõhnu ise proovinud veel ei ole :)
    Säravat ja muinasjutulist aastavahetust Sulle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Usun, et nii Guerlaini "La Petite Robe Noir" kui ka Lutensi "Chergui" sulle juba pettumust ei valmista! Tõelised pärlid. "Chergui" on erakordne ja originaalne - parim rõskete ilmadega, kuid sobib ka jaheda Eesti suvega :) Soovin Sullegi ilusat aastavahetust!

      Delete
  5. Mina olen saanud proovida minilõhnade ja testrite näol nii Burberry My Burberry kui ka Guerlain'i La Petite Robe Noire. Nii mõnusad ja ääretult naiselikud ning luksuslikud. Kaalun päris tõsiselt suurema parfüümi ostmist, kui ainult suudaks valida, millist. Muide, Stella, tahtsingi küsida Sinult, mis kogemused on Sul parfüümide säilivusega? Enamikel lõhnadel on märgitud säilivusajaks 24-36 kuud avatuna, kuid kas ongi nii, et kui kauem on avatud ja kasutatud, siis enam ei kõlba? Kui on täiesti suletud ja kasutamata lõhnavesi, siis ei peaks ju see 2-3 aastat kehtima või kuidas? Mis Sina sellest arvad? Mul on ka korraga päris palju lõhnu kasutuses ning osad veel täiesti proovimata, nii et ei teagi, kas peaksin muretsema säilivuse pärast või mitte. Ei tahaks ju head asja raisku ka lasta minna. ;)

    Säravat aastavahetust!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on palju parfüüme, mida ma pole veel kilest avanud. Hoian neid pimedas ja minu kogemus ütleb, et lõhnad võivad ka viis aastat selliselt vastu pidada. Minu avatud lõhnad on pidanud päris kindlasti vastu 36 kuud. Mul on spetsiaalne kapp, kus hoian kõiki lõhnu, ka neid, mida ma vahepeal ei kanna. Sätin nad karpi tagasi ja hoian pimedas, kuniks tuleb taas selle parfüümijärgi igatsus :)

      Delete
  6. Minul on tänu sinu imelistele Stellarium Boxidele olemas Carolina Herrera "VIP Rose" miniparfüüm (Mis on nüüd päris kindlasti plaan ka täissuuruses soetada), Moschino "Stars", Mis on nii värske ja energiline(?), Burberry "My Burberry" ja Lagerfeldi "For Her" miniversioonid ka terve posu suurepäraseid lõhnatestreid.
    Ma pole mitte ainsas parfüümis pettunud ja kui päris aus olla, võimaluse korral soetaks ma kõik lõhnad, mida Sa portreteerinud oled!

    Ma soovin Sulle meeldejäävat aastalõppu ja et uus aasta tooks Sulle rohkelt rõõmu ning blogi oleks jätkuvalt edukas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea Maarika, aitäh tagasiside eest! Parfüümid on vaimustavad - kui nende maailma astuda, pole enam erilist tagasiteed :) Parfüüm on justkui nähtamatu sõber, kes teeb tuju heaks ja räägib omas keeles.

      Delete
  7. Uuele aastale astun vastu ikka La Petite Robe Noir`ga, aga väga tahan ära proovida Moschino Stars`i, tundub et peaks mulle väga meeldima. Ilusat aastalõppu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moschino "Stars" on võrratult värske, kuid mitte lääge. Soovitan soojalt!

      Delete
  8. Koigepealt ytlen, et Stella – mulle lihtsalt nii meeldib, kuidas sa kirjutad! Ma olen Sinu blogi lugenud pea-aegu algusest peale and naudin iga Sinu postitust. Here’s to 2015!
    Teema juurde tagasi ja minu tanase ohtu parfuumiks on Prada Candy. Oigemini, see oli minu terve 2013, 2014 ja saab ka 2015 lohnaks. Ma ei tea, mis maagia selles parfyymis on, mis mind meeletult tombab, aga niipea kui esimest korda nagin selle lohna reklaami ajakirjas, teadsin, et see saab minu elus endale tahtsa koha. Toesti – seda isegi enne, kui lohna sain tunda! Ja oigus mul oli – see minu maailma lemmikum parfyym ja mul on tunne, et jaab selleks veel pikaks ajaks!
    Imeilusat vana loppu Sulle! xx

    Anneli x
    www.owlinvogue.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. No näed, Anneli. Nüüd olen mina see, kes läheb poodi ja proovib Prada Candy järgi. Tean seda šikki pudelit, kuid lõhnast olen mööda jalutanud. Aeg end valgustada :) Tänan Sind heade sõnade eest.

      Delete
  9. Tere, kaunis Stella!

    Nüüd saab peagi aasta mööda, kui kinkisid mulle loosi tahtel Carolina Herrera "VIP Rose" - senini süda valutab, et olen Sulle võlgu mõne kommentaarigi, aga ei oska eriti kaasa rääkida - loen ja vaatan pilte. See parfüüm meeldis poja kaasale ja andsingi temale.
    Nagu piinlik on Su järgmistest loosidest osa võtta, et mitte ahneks minna soovidega, kuigi võib õnn naeratada korra elus.
    Andmise rõõm on ka hea tunne!
    Ootan ikka lugusid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea Aave, minu rõõm on suur, et Herrera "VIP Rose" kenasti Sinuni jõudis ja loodan, et Su poja kaasa naudib seda samavõrd palju, kui mina suvel sellest rõõmu tundsin. Sinu kommentaari peale haaras mind soov minna oma lõhnakapi juurde ja võrra "VIP Rose" suviste parfüümide seast välja ning seda randmele tuhistada. Olgu öeldud, et iga kommentaar rõõmustab mind alati ja kindlasti tasub võtta osa kõikidest loosidest! Ma ise usun andmise rõõmu kõige rohkem, kuid ajaga olen õppinud rõõmu tundma ka sellest, kui ise kingitusi saan. Kuid elevus, mis mind tabab kingituse ostmisel sõbrale, tütrele või abikaasale, kingi pakkimine, üleandmine ja avamisrõõm... See on vast tõesti suurim!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig