Sunday, December 7, 2014

Three Little Pics: Thank you ever so much!

Seekordset postitust alustan tänusõnadega. Nimelt on Stellariumis teist aastat käimas suurejooneline advendikalendri mäng, kus iga päev läheb loosi üks eksklusiivne kosmeetikum või aksesuaar. Nii paljud imearmsad lugejad on võtnud vaevaks ja kirjutanud blogisse imelisi kommentaare sellest, millised postitused neile meeldivad ja miks nad ikka ja jälle Stellariumisse tagasi tulevad. Aitäh kõigile nii sooja vastukaja eest! 

 Kas pole mitte imeline advendiaeg? Kuidas möödus sinu nädalavahetus? Kas sul on helded päkapikud olnud? Ära unusta ka, et blogis on müügil erakordselt luksuslike kaubamärkidega Stellarium Box "Jõul", millest saad lähemalt lugeda SIIT. Soovin head algavat nädalat kõigile! Piltidel on pisut vihjeid ehk kolm kaadrit on sinu ees. Luban, et uus nädal toob palju põnevat!



I will start this post by giving thanks. Stellarium has done a grand advent calendar game for two years ago, where every day someone has won a piece of exclusive cosmetics, or an accessory. So many have taken the trouble to write wonderful comments about which posts they like and why they keep returning to Stellarium over and over again. Sincere thanks to everyone for such warm feedback! 

How was your weekend? Have the elves been generous? Don’t forget that the extremely luxurious Christmas Stellarium Box is on sale, and you can read about it HERE. Three photographs are before you. The new week brings alot of excitement! Have a good week, everyone!
SHARE:

8 comments

  1. Replies
    1. Aitäh. Ma olen viimasel aastal hakanud taas pea iga päev lauvärve kasutama ja näos hoopis teine ilme :)

      Delete
  2. Appike, sinu juuksed! Nii sirged ja armsad ja nii teistmoodi! Ma vist polegi sind nii sirgete juustega näinud! On see parukas?? MIS see on? :D
    Ootan põnevusega uut nädalat ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on parukas. Mul on neid ohtralt ja tegime üht testpildiseeriat. Sullegi head nädala algust!

      Delete
  3. On Sul pildil parukas või toonisidki juuksed ära? Tulemus on väga huvitav. Minule isiklikult eeldivadki sirged juuksed rohkem :) Jään huviga ootama :D
    Diori lauvärvid on võrratutes toonides ja lõhnauudiseid ootan alati :)
    Uus nädal läks kohe säravamaks, aitäh Sulle :D ja kaunist jõuluaega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, hea Rena. Sinu kommentaarid teevad minu tuju alati heaks! Loodan, et Sulle meeldib Lagerfeldi arvustus :)

      Delete
  4. Päkapikud on mu vastu head olnud, ainult üks suur soov on mul- lund tahaks, ilusat puhast lund, kaunist härmas metsa ja päikest ka natuke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, mõnusalt krõpsuvat külma ilma, lund ja valgust tahaks isegi. Meil Sinuga Monika samad soovid :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig