Sunday, December 14, 2014

Three Little Pics: Guerlain & LBD

Uuel nädalal on Stellariumi märksõnadeks Guerlain ja väike must kleit. Kas sina teadsid, et mitmed Guerlaini parfüümid on inspireeritud just mustast kleidist? Sellest ja kõigest muust põnevast loed juba uuel nädalal Stellariumist. 

Esimese pildiseeria koostöös Guerlainiga pildistasime lumesajus ja teine pilt reedab pisut detaile, mida fotoseeriat tehes kandsin. Hallide ilmade ja lumesajuga pildistamine on minu jaoks ahvatlev väljakutse - alati saab uue ja põneva tulemuse. Minu kärsitu meel ei jõua ära oodata päeva, kui saan kõiki pildiseeriaid juba sinuga jagada! Mul on hea meel teatada, et iga parfüümi portree lõpus jagan ühele õnnelikule ära ka lõhna, millest kirjutan. Ära unusta, et Stellariumis on käimas imeline advendikalendri mäng ja jätkuvalt on blogis müügil ahvatlustest tulvil Stellarium Box, millest saad lähemalt lugeda SIIT



This week, the keyword in Stellarium will be “Guerlain” and perfumes inspired by the little black dress. I announce with great pleasure that I have the honour of portraying three Guerlain perfumes and at the end of each piece, one lucky reader will win a perfume. Isn’t advent just lovely? How was your weekend?  Have a great week, everyone! 
SHARE:

8 comments

  1. wauu, outfit tundub väga ahvatlev ja fotoseeria ilus talvine, inspiratsiooniks loomulikult nii hea lõhn ka, ootan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, see on kleit, mida ihkasin MaxMara kollektsioonist ammu-ammu oma garderoobi ja lõpuks on ta olemas. Kleiti näeb "täies hiilguses" õige pea!

      Delete
  2. Guerlain on minu jaoks firma nr.1. Olen aastaid lasknud endale sünnipäevaks kinkida nende MÉTÉORITES puudripärleid. Lõhnadest on viimane lemmik LA PETITE ROBE NOIRE. Guerlaini puhul armastan luksuslikku disaini, huulepulgad on erakordse püsivusega ja class act. Sinu blogis algab minu jaoks oodatuim nädal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guerlaini huulepulkade disaini on loonud juveliir, see räägib enda eest :) Ma ise olen pannud kõrvale mõned põnevamad Guerlaini huulepulgad. Ühel aastal oli nende huulepulga korpus justkui pitsiga kaetud ja see on kollektsionäärile tõeline taies. Loodan, et nädal toob Sulle palju rõõmu.

      Delete
  3. Väga põnev versioon mustast kleidist on sul seljas! Guerlain on soliidne ja luksuslik firma, aga La Petite Robe Noire pudeli kujundus ja parfüümi reklaamid on väga vahvad- nooruslikud ja särtsakad. Uus tase!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täiesti nõus! Nende reklaamid on täiesti ainulaadsed ja teevad tuju heaks :)

      Delete
  4. Väga kena riietus sul. Ja lõhnapudel on ka ilus. Olen kindel, et naisperele see lõhn meeldiks. Ja pudel :)

    ReplyDelete
  5. Must kleit, valge lumi ja hall karusnahk koos annavad mu lemmikvärvikombinatsiooni :) Väga ilus.
    Guerlaini parfüümireklaamid on võrratud. Lõhna olen saanud proovida, väga stiilne, samuti nagu parfüümipudeli välimus.Meeldivad samuti Guerlaini huulepulgad, nende disain on juba iseenesest nii kaunis, et sisu peab olema sama fantastiline :) Eriti mugav disain on ühel sarjal, kus huulepulk kaunis peegliga ümbrises.
    Ja jään ootama Su uue musta kleidiga täielikku fotosarja :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig