Wednesday, December 17, 2014

Perfume Portrait: La Petite Robe Noire Couture

La Petite Robe Noire sarjast valisin esimeseks parfüümiks, mida portereteerida lõhna "Couture". See on lõhn, mis võtab maani musta õhtukleidi kuju ja millesse on tikitud vaarikad, õun, kirss, mustsõstar, värsked lillenoodid ning puulõhnalised varjundid. 

Lõhnale lisab võrgutavaid nippe ja noote värske bergamot, roosi essents ning roosi absoluut. Ja nagu sellest veel vähe oleks - küpressi baasnoodid toovad parfüümis esile puulõhna. Viimase noodina rõhutavad patšuli aroomi vetiver, tammesammal ning tonka uba. Neid kaadreid pildistasime miinuskaadritega ja keset lumesadu oma salajases aias, kus oleme fotograaf Meisiga teinud sel aastal loendamatuid pildiseeriaid. Selle aasta viimase salaaia pildiseeria võtab hästi kokku just parfüüm La Petite Robe Noire Couture.


Kui seda nahale pihustada, tunned, kuidas tummised ja mahlased noodid võimust võtavad. See parfüüm on essents enesekindlusest ja võitmatusest. Kuid selles on peidus ka väike muinasjutt. Istudes aiatoolis keset lumesadu, jääb aeg hetkeks seisma. Soojalt ihult õhkub tugevat vaarika, õuna, kirsi ja mustsõstra segu, mida kroonivad värsked lillenoodid. Kuid need lillenoodid on pigem pisut raskemad - just sellised, mida vajab naine, kes soovib, et parfüüm avaldaks mõju.  


Kuigi seda pudelit kaunistab maani tualett, valisin mina parfüümi iseloomustama veidi teistsuguse kleidi - läikiva ja pisut edeva, mis ulatub põlvini ja jätab vajadusel ruumi fantaasiale. La Petite Robe Noire Couture on parim näide lõhnast, mis kingib kandjale  salapära ja soovitud enesekindluse. Guerlaini parfüümide sari La Petite Robe Noire on justkui sild, mida ületades pole enam tagasiteed. Kui oled La Petite Robe Noire lõhnade lummuses, kaob aeg ja kaob ruum. Eksisteerib vaid hetk. Isegi istudes lumesajus keset hämarat aeda, muudab parfüüm talve üksluisuse värviliseks. Selle lõhna komponendid moodustavad kokku võlumaailma ja seda vajame me kõik, et pärast hingetõmmet rännata edasi mööda käänulist rada, mis on täis ootamatusi.

Mul on sulle ka lõhnav teade. Kõigi nende vahel, kes seda postitust oma sõpradega Facebookis/blogis/Twitteris või Instagramis jagavad ja kirjutavad blogi kommentaariumisse, mis neile Guerlainiga seostub, loosin 27.detsembril välja ühe "La Petite Robe Noire" lõhna

Võitja leiad SIIT.


First perfume from La Petite Robe Noire series to write a portrait on had to be the scent “Couture”. It is a perfume that takes a form of the long black night dress that has been decorated with raspberries, apples, cherries, blackcurrants, fresh floral notes and wooden scented shadows. 

Aroma has been spiced up with seductive tricks and notes of fresh bergamot, rose essence and rose absolute. And like that is not enough - base notes of cypress bring out the wooden aroma of the perfume. Last notes give the expression of the patchouli aroma, vetiver, tonic bean and moss. These shots have been taken when the temperature hit the minus degrees and it was snowing in our secret garden. We have done countless picture series in there. The pictures of the perfume La Petite Robe Noire Couture brings perfectly together this year’s last photos done in the secret garden. When sprayed on skin, you can feel how hearty and juicy notes take you over.


This is the essence of confidence and being invincible. Despite all that it also hides little fairytale inside it. When sitting in the garden chair with the snow coming down, time will stop for a second. You will feel quite strong mixture of raspberry, apple, cherry and blackcurrant on your warm body - all this tied together with fresh floral notes. But these floral accords are unusually heavier - just the right ones every woman, who wants her perfume to have an impact, needs.     Even though the bottle of thi perfume has been decorated with a long dress, I chose totally different dress to represent this perfume - mine is shining and little bit vain; coming right to my knees, it will leave right amount of space to imagination. La Petite Robe Noire Couture is the best example of the perfume that will give good amount of caginess and much wanted self-confidence to its wearer. Guerlain’ s perfume line La Petite Robe Noire is almost like a bridge you pass and you can never go back afterwards. When you are inside the La Petite Robe Noire scents, time and space around you will disappear. There will only be a moment.  Even though you are sitting in the snowy garden, its aroma will make plain winter more colourful. The ingredients of this perfume will draw a perfect wonderland for you, the one we all need so much in oder to march on the road that is full of unexpected events. 


Outfit details: Dress: Butiik Cozy Bracelet: Pi-Ret Jewelry Watch: Marc Jacobs

PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

40 comments

  1. WOW Stella you look gorgeous.
    Kisses
    Julia

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Thank you, my dear Julia. This time without Hunters! :D Kisses! - See more at: http://stellaarium.blogspot.com/2014/12/perfume-portrait-la-petite-robe-noire.html?showComment=1418853404932#c5538108753666082499

      Delete
  2. Uhhhh.. Stella! Ma arvan, et see on sinu kõige parem pildipostitus. Ja must kleit su seljas on nagu sulanud must mesi - magus. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Aga oota järgmist ka! Kuigi tõepoolest - see lumes istumine oli midagi ainulaadset ja maagilist. Sulanud must mesi - fantastiline väljend - aitäh!

      Delete
  3. Väga lahe, täpselt seda lõhna iseloomustav meeleolu. Guerlainiga minul seostubki La Petite Robe Noir, mul on see lühema kleidiga parfüüm ja no lihtsalt teise maailma viib, ei jääks see pikk kleit üksikuks minu parfüümisahtlis :p . Ja justnimelt külma, karge ja lumise hommiku lõhn on see minu jaoks :)
    Jagatud FBs ka :) (Kadri)

    ReplyDelete
    Replies
    1. La Petite Robe Noir sarja lõhnad on kõik väga erineva ja erilise iseloomuga. Minu jaoks tõelised aarded peeglikapil.

      Delete
  4. Guerlainiga seostub minul eelkõige Prantsusmaa kompanii, kes pani aluse hiilgavale parfüümi ajastule. Ning loomulikult mu kullakallis ämm, kes on tulihingeline Guerlain austaja. Talle võidu korral ka selle parfüümi kingiksin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii armas, et Sul on tore ämm! Mind on ennast ka maailma kõige armsama ämmaga õnnistatud ja armastan talle ikka tähtpäevadeks parfüüme kinkida :)

      Delete
  5. Issand! Kõigepealt tahan öelda, et see fotoseeria on mu LEMMIK sinu blogiajaloos üldse!! Eriti see pilt, kus parfüüm on lumes ja siis see pilt, kus seisad pingil selle harulise puu juures. Ja viimane- see pilt on tõsiselt kreisi, maailma kõige lahedamas mõttes. Kuidas sa üles vaatad ja naerad - pisut nagu hullumeelselt. Sest kes siis ikka niimoodi lumes poseeriks ja naeraks, eks? :D Sorri, sorri, sorri, aga no see pilt on lihtsalt parim, mida elus näinud olen!!
    Lihtsalt pidin ütlema, et blogi selle aasta lemmikpostitus on see kohe kindlasti!
    Ahh, nüüd vaatan ja loen, et teised leiavad ka, et see on väga äge seeria. NO TÕESTI ONGI!!

    Igatahes - Guerlainiga kangastub mulle kohe selline vanaaegne lõhnapudel. Tõeline klassika. Naiselik. Hindamatu.
    Ning ka väga mõnusad meigitooted :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh nii ilusate sõnade ja pika kommentaari eest, Eva-Maria. See naermise pilt sündis tegelikult nii, et pildistamistel on vahel mu tütar assistendina kaasas ja mina kurtsin Meisile, et mul hakkab juba süda jäätuma, sest nii külm on. Seepeale ütles mu laps: "Aga sa ise ütlesid kord, et sul polegi südant!" Ma täpselt ei mäleta, mis kontekstis ma selle nalja viskasin, kuid palun väga: üks väike kõrv püüdis selle kinni ja ajas mind pööraselt naerma :)

      Delete
    2. Polegi südant.. :D Täitsa lõpp :) Peab ette vaatama, sest lapsed on terased ja jätavad kõik meelde, et just kõige "sobivamal" hetkel su öeldut meenutada :D

      Delete
  6. Tõesti ime et see lumi ära ei sulanud, nii Hot!
    Mulle seostub Guerlainiga Coque D'Or märkasin seda paar nädalat tagasi, toode mis on mu soovide nimekirjas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, see lumi sulas juba päev hiljem ära. Nüüd on selge! Kõiges olen süüdi mina!

      Delete
  7. Mulle seostub Guerlain ülima luksuslikkusega ning selle sama pisikese musta kleidiga.

    Häid pühi Sulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loodan uues Guerlaini postituses üllatada "musta" kleidiga :) Häid pühi Sulle, Marge. PS. Loodan, et said oma võidu kätte!

      Delete
  8. Guerlainiga seostub ajatu klassika ja luksus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, Luksus suure L-tähega :) Ilusaid saabuvaid pühi!

      Delete
  9. See on minu selle aasta üks lemmikumaid postitusi. Parfüümi portreed on sul parimad, isegi paljud välismaa blogijad ei suuda parfüümidest nii filmilikult ja täiuslikult kirjutada! Fotod, kus lumi on su lokkidele sadanud, on täiesti omaette vaatamisväärsus. Need pildid võtavad oma eheduses sõnatuks. Kiida Meisit. Te olete Aasta Tiim!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ka mina olen selle pildiseeriaga väga rahul ja ütlen Meisile Sinu kiidusõnad edasi. Meisil on anne tabada iga minu meeleolu ja tänaste kaadrite põhjal näib, et ka iga lumehelbeke minu juustes :) Tänan südamest lahkete sõnade eest!

      Delete
  10. Mulle meeldib, et sa istud keset seda külma ja lund sellise näoga nagu mina istuksin kohvikus. Milline attitude! Sa oled kunagi kirjeldanud Stellariumit kui moodsat muinasjuttu, need pildid ongi tõestus sellest, et Sina elad tõepoolest moodas muinasjutus ja Sind ei sega isegi miinuskraadid, külm ega lumi. Vastupidi: keset lumesadu ja külma võib väga elegantselt seista ja istuda. Braavo! Aasta parim postitus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aasta parim postitus??? Üks ekstreemsem kindlasti, kuid meil on Meisiga veel üht-teist jõulukuuks varuks. Seega - stay tuned!

      Delete
  11. Kaunis talvemuinasjutt piltides :) Lihtsalt fantastiline.
    Üks parimaid postitusi Sinu blogis.
    Erilised lemmikud viimased kolm fotot :)

    Guerlainiga seostub koheselt ajalooline parfüümiimpeerium. Klassika. Naiselikkus. Luksus. Kvaliteet.
    Ise olen kasutanud Guerlaini kullaseerumeid ja jumestuspärleid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guerlaini toodete disain on samuti nagu muinasjutt. Vaatasin just nende jõulukollektsiooni! Üks asi muinasjutulisem, kui teine :)

      Delete
  12. Guerlani lõhnadega seostub muinasjutu meeleolu. Muinasjutt, kus on kõik võimalik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, hea dekoratiiv kosmeetikaga on tõesti kõik võimalik ja parfüüm lisab alati muinajutulist meeleolu :)

      Delete
  13. Guerlan selle võrratu ja sõnatuks võtva kirjelduse järgi seostub päikseline hommik mis paneb naeratuse ärgates alati näole, kuid pole Guerlan lõhnadega kokku puutunud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tõepoolest lõhn, mida tasub ohtralt peale tuhistada :) ja seejärel asuda komplimente koguma.

      Delete
  14. Guerlaini austajate hulka on kuulunud ka kroonitud pead. Väga hea, uhke ja mis seal salata, kallis bränd. Meeste raseerimisjärgsed tooted ja lõhnad on mu lemmikud.
    Naispere kasutab meest tehtud näoseerumit või midagi taolist

    ReplyDelete
  15. Luksuslik, naiselik, lummav ning kõik ülejäänud imelised sõnad, mis selle kütkestava lõhna ja Guerlain´iga seostuvad. Neid isegi ei pea siia välja kirjutama, sest usun, et kõik, kes on Guerlain´i tooteid kasutanud, teavad, millest räägin. :)

    ReplyDelete
  16. Guerlain, see on minu jaoks kõrgeima klassi luksus.Midagi tõelistele daamidele.Minul on Guerlain`ilt tilgake L`Instant Magic Elixir`i pudeli põhjas. Muide, kas oled tähele pannud- kui lõhnapudel hakkab tühjaks saama, siis just see viimane piisk eriti tugev ja intensiivne. Seda lõhna vist enam ei toodeta, tegemist on tugeva ja raske aroomiga.Kannan seda vaid talvel väga erilistel juhtudel, suve jaoks on ta liiga lämmatav. Ideaalis- 20 kraadise pakasega ooperisse, kasukas kandadeni...sinna ta sobiks. Couture on minu jaoks seni tundmatu, aga vist samuti võimas lõhn. Et ta Sind soojendas, et Sa kringliks ei külmunud. Fotoseeria on imeline! Ka mulle tundub, et aasta parim

    ReplyDelete
  17. Lõhn on rauselt ülihea :) sobib kindlasti meie põhjamaa naistele

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, annab juba hommikul vajaliku doosi energiat.

      Delete
  18. Tundub väga naiselik ja karge.Sobib kindlasti põhjamaa naistele :)

    ReplyDelete
  19. Aah, Stella! Su juuksed! Jumalik! Ma mäletan, et ma mingi 12-aastasest saadik vaatasin juba Kroonikast kogu aeg, et kes see imekaunis ja stiilne välismaise nimega Stella K. Wadowsky on. Nii hea meel, et sa said oma tuhinast üle ja nendega midagi ette ei võtnud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui armas lugeda, et on neid, kes 12aastaselt mind mäletavad :) Juustest kirjutan pikemalt, kuid näis tõesti, et tumedam juus pole minu tassike teed.

      Delete
  20. Issand Stella, Sa oled üks Eesti vägevamaid naisi! Jumalanna! Vapustav naine! Isver, sõnadestki jääb väheks! :) Vägevad pildid!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig