Monday, December 1, 2014

Lilac - Losing My Mind

Sirelilillas värvis on midagi ainulaadset ja helget. Midagi sellist, mida pole mitte üheski teises toonis. Ehk tuleb see lapsepõlvest, kui minu võrkkiik oli asetatud sirelipõõsaste juurde ja imetlesin sageli nende õisi? Selle värvi muinajutulisusega suudab ehk võistelda kõigest Tiffany-sinine toon. Seega võid kujutada ette minu elevust, kui leidsin skandinaavia moelooja Bitte Kai Randi loomingust selle kašmiiri sisaldava originaalse lõikega kleidi. Esmalt võlus mind loomulikult värv, kui seejärel see ebatavaline lõige. 

See on kleit, millega võid minna hommikul kontorisse, ta mõjub šikilt õhtusöögil ja sama elegantselt teatris. Ma olen kandnud seda kleiti ka musta vööga ja riputanud kaela pika pärlikee, kuid näib, et nii originaalse lõike juurde pole peale lokkide suurt rohkem midagi vaja. Käisin ühel päeval emal külas, ta vaatas mu hõbedaseid kummikuid, ohkas sügavalt ja ütles lõpuks: "Mina küll aru ei saa, mida sa nendes kummikutes leiad!?" Ma jätsin talle igaks juhuks mainimata, et pärast pikka otsimist, leidsin oma Hunterite kogusse sirelilillad kummikud ja ootan nüüd kullerit südame põksudes. Põigates tagasi Bitte Kai Randi juurde, siis tema looming on müügil Tallinnas asuvas butiigis Cozy (Narva mnt 13, PRO kapitali hoones). Sel nädalal esitlen sulle veel mitut kleiti, mis on pärit just Cozy butiigist. Mis on sinu jaoks kõige helgem ja ainulaadsem värv?



There's something unique and bright in lilac. Something, that doesn't exist in any other shade. The fairytaleness of this colour can perhaps only be competed by Tiffany blue. So you can imagine my excitement when I found this originally cut dress with cashmere from the designer Bitte Kai Rand's collection. First I was of course allured by the colour of the dress, and then the cut.

It's a dress you can wear to the office in the morning, it will be chic at dinner, and equally elegant in theater. I've worn this dress with a black belt and accessorised it with a long pearl chain, but it seems that a cut like this doesn't need anything more than curls. When I visited my mother one day, she looked at my silver wellies, gave a deep sigh, and finally said: "I don't understand what you see in these wellies!" I didn't mention it to her just in case, that after a long search, I found a lilac addition to my Hunter collection, and I'm waiting for them with excitement. Getting back to Bitte Kai Rand, then her creations are available in Cozy boutique in Tallinn (Narva mnt 13, Pro Kapital building). This week I'm going to present to you more outfits from Cozy boutique. What's the brightest and most unique colour for you?

Outfit details:

Coat: Boutique Cozy
Dress: Bitte Kai Rand
Wellies: Hunter Silver Metallic
Bag: Miss Lindy
Earrings: Pi-Ret Jewelry "Maya On The Moon"
Lips: Collistar "Granatina"
Nails: Opi Nordic Collection "Do You Have this Color in Stock-holm?"





PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

6 comments

  1. Replies
    1. Jah, ma olen terve nädala sellesse kleiti libisenud ja ei taha kuidagi midagi muud kanda :)

      Delete
  2. Oh Stella your outfit is adorable and I do like seeing you wearing your Hunter Wellingtons, you look really good.
    Many Kisses
    Julia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Julia. Many-many-many KISSES, Stella

      Delete
  3. Tõesti kaunis värv ja mõnusa lõikega, nagu sinu selga loodud!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Õige pea näeb samasugust rohelist. Siis on põnev teada, kumb rohkem meeldib :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig