Wednesday, September 3, 2014

Welcome to Estonia, Barack Obama!

Tänane Eesti Ekspress kirjutab, et tavaliselt esitavad ameeriklased ettepaneku umbes nii: "Mida te arvaksite, kui me teeksime ettepaneku, et meie president külastaks teie riiki" ja kõik USA liitlased vastavad kohe jah, sest USA president on neile kõige oodatum külaline. 8. augustil kuulsid Eesti võimud Barack Obama saabumise soovist. Täna on see kõige oodatum külaline Tallinnas. USA president Barack Obama teeb ajaloolise visiidi Eestisse! 

Muide, avastasin äsja Eesti Päevalehte sirvides, et USA president John F. Kennedy, kellest olen kahtlemata kõige rohkem lugenud ja dokfilme vaadanud, on samuti külastanud Tallinnat. See oli aastal 1939, kui JFK oli 22aastane ja täpselt 21 aastat enne, kui temast sai 43aastaselt Ameerika president. Mis puutub minu nokamütsi, siis ostsin selle endale paar kuud tagasi, justkui oleks teadnud, et president Obama tuleb Tallinnasse. Seitsmes meel? See poleks esimene kord. 


It´s a historical, herstorical, hysterical day - Barack Obama in Tallinn! 
Well, just recently found out, read in the paper, that my favorite president of USA has also visited Tallinn. Shortly, back in 1939, when he was only 22 -  John F. Kennedy - 21 years before his presidency. But Obama - he´s all right too.  Anyway - we dedicate our photoshoot to Obama and call it "All the President's Men".


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

6 comments

  1. Sinu muutumisvõime on ainulaadne. Siin mingi paar nädalat tagasi käisin Su blogis ja oli romantiline pildirida kübaraga (Pirita jõel), nüüd sa näed välja nagu räppar! Imetlusväärne. Tervitab, Kelli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, aitäh. Mulle endale meeldivad muutumismängud. Igav oleks olla iga päev üks ja seesama. Palju põnevam on minna õhtul magama, teadmata, kes ma olen hommikul ärgates :) Kuid mis puutub nokamütsidesse, siis neid ma kannan väga sageli, need pole lihtsalt outfiti postitustes olnud. Muide, nokamüts peas, saab väga edukalt tõukerattal vihmase ilmaga läbi linna sõita. See on sama efektiivne, kui vihmavari jalutajal.

      Delete
  2. väga äge outfit! no ja kingad on lihtsalt imelised!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen ka nendesse kingadesse armunud. Väga kõrged ja samas ülimugavad. Ma ikka ütlen, et kvaliteetne platvormking võib olla mugavam kui keskpärane ballerina.

      Delete
  3. John Quincy Adams külastas Eestit 200 aastat tagasi - 1814. aastal.
    JFK külastas Eestit 75 aastat tagasi - 1939. aastal.
    Ajalugu on imeline :D

    Aga Sinu outfitid on fantastilised, glamuuridaamist glamuurräpparini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma lugesin eile EPL`ist fantastilist lugu "Baltikum kui USA idealismi puhtaim näide" autoriks Paul Goble. Soovitan soojalt! Väga ilus artikkel oli. Muide, Kennedy ööbis Tallinnas viibides praeguses Tallinna Linnavalitsuse hoones ja me kolleegidega arutasime, et huvitav, millises toas ta ööbis - kas ehk seal, kus praegu istub Tallinna meer? Põnev-põnev!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig