Sunday, September 7, 2014

Three Little Pics: Stellarium new campaign

Suvel sündis Stellariumil koostöös kodumaise Pi-Ret Jewelryga kaelaehete kollektsioon. Kaelakeed disainides sai meie motoks: "Kanna ehet ise, ära lase ehtel ennast kanda!". Stellariumi kollektsioonis on kolm õde, igal ühel oma lugu ja oma nimi - "All About Audrey", "Jackie Wears Jeans" ja "Karmen Or Carmen?" 

Alates homsest algab Stellariumis kampaania, mis seob need kolm kaelaehet eksklusiivsete parfüümidega. See tähendab, et ostes kaelaehte, saad sa kingituseks ka parfüümi. Vihjeks nii palju, et Stellariumi kaelaehete kollektsiooniga teevad koostööd Burberry, Lanvin ja Van Cleef & Arpels. Uhked ja ajalooga nimed, kas pole? Seniks jagan sinuga kolme kaadrit Stellariumi kaelaehte esimesestest pildiseeriatest! Milline on nendest kolmest sinu lemmikuim värv ja millise firma parfüüm tekitab sinus kõige rohkem põnevust?

All About Audrey
Karmen Or Carmen?

In the summer Stellarium and Pi-ret Jewelry created the jewellery collection that consisted of the necklaces. When we designed the jewellery we managed to adapt a moto: “Wear the jewellery yourself, don’t let the jewellery to wear you.” Stellarium collection had three necklaces and every piece has its own story and name- “All About Audrey”, “ Jackie Wears Jeans” and “ Karmen Or Carmen?”.  

Starting tomorrow, there will be a campaign in the Stellarium that ties all these necklaces with exclusive perfumes. That means when you buy a necklase, you get a perfume as a gift. As a hint I can tell you that Stellarium collaborates with Burberry, Lanvin and Van Cleef & Arpels. Extraordinary and historical names, agree? Meanwhile I share three shots with you that have been taken from the first photo session on thee Stellarium necklaces! Which one of these necklaces is your absolute favourite?

Jackie Wears Jeans
SHARE:

3 comments

  1. Kaunis naine aga teine pilt on küll liiga palju tuunitud :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pole lugu. Kes teeb, sellel juhtub ja vahel meelega :)

      Delete
  2. Oi, mina ei ole üldse nõus. On tore üle pika aja tulla Stellariumi lugema ning avastada nii ilusaid pilte ja sõnu. :) Esimene pilt on hämmastavalt kõikeütlev. Nagu öeldakse, pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna. Teine pilt ei tundu üldse liiga palju tuunitud, vastupidi. Roheline kaelakee on sinu must have, Stella! ;) See sobib sulle kõige enam. :) Mulle endale loomulikult meeldib kõige enam sinine: see värv on minu jaoks alati sümboliseerinud vabadust ja müstilisust ning seda Sa suutsid ka näidata. :) Supertöö ja ootan huviga, mis saama hakkab. :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig