Friday, September 5, 2014

Girl Friday: Country Matters

Mulle meeldib maaromantika. Pikad maksikleidid ja kummikud - see on täiesti minu teema. Kui olen oma maamajas või isegi linnakodus, kõnnin aegajalt just selliselt ringi. Eestimaa lõppev suvi kingib ikka veel sooje päevi ja ühel nädalavahetusel tegime sõbraga muinajutulise väljasõidu - päike paistis, õhus oli küll juba sügist, kuid selle peletas minu türkiisimustriga kleit, mille sobitasin oma siniste Hunteri kummikutega. 

Soovin, et saaksin ajas tagasi minna ja olla taas selles päevas, kui me neid fotosid tegime. Kuid pole hullu - vaadates blogis seekordseid Girl Friday kaadreid olen tagasi selles samas lummavas pärastlõunas. Soovin kõigile ilusat nädalavahetust ja ära unusta luua endale hetki, mida hiljem igatseda ja kindlasti korrata!


I like the country romance. Long Maxi dresses and wellies - it is my cup of tea. When I am in my country home or town, from time to time I am usually walking around like this. 

The ending summer in Estonia is still offering us warm days and on one weekend me and my friend took a trip that was like a fairytale - sun was shining, we already felt little bit of autumn in the air, but my turquoise pattern dress I wore with my blue Hunter wellies scared it away immediately. Sometimes I wish that time would stop and I could be in that hour we take pictures for a little bit longer. But it is okay - when looking at this week's Girl Friday photos in my blog I can be right in that moment. I wish all of you a nice weekend and don't forget to create the moments you will once wish back and decide to recreate! 

Outfit details:

Dress: Oasap (here)
Wellies: Hunter Original Tall Gloss Wellington Boots
Sunglasses: Liz Claiborne 
Necklace: Stellarium Collection "All About Audrey" (here)
Bracelets & earrings: Pi-Ret Jewelry
Wristwatch: Marc by Marc Jacobs


PHOTOS: My Dear Readhead
SHARE:

12 comments

  1. Replies
    1. Jah, sel päeval oli kõik paigas - stilististika, meeleolu ja ilm soosis meid täielikult :)

      Delete
  2. Lustakas ja päikseline! Väga mõnus :) Ka mina armastan maaromantikat väga ja just tänase imelise ilma puhul otsustasin ka kanda taevakarva kleiti - neid kullakesi tuleb ju veel igal päikesepaistelisel võimalusel ikka endaga välja viia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle väga meeldib sinu väljend: "Neid kullakesi tuleb ju veel igal päikesepaistelisel võimalusel endaga välja viia." Ma ise pakkisin juba osa kullakesi ära ja see on pisut nukker tegevus...

      Delete
  3. Replies
    1. Aitäh. Nendes on tõesti mõnusat hoogu, millega jäin väga rahule!

      Delete
  4. Türkiissinised Hunterid ja maksikleit on värvikas ja vallatu :)
    Arvestades, et praegune vananaiste(issand kui kummaline ütlemine)suvi ei kesta vist kaua, on viimased võimalused vallatuid suvekleite endaga välja viia, nagu ütles nii kaunilt Maria eespool :D
    Ja viimane pilt on nii hoogne ja võrratu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tõesti näib, et peame suvele lehvitama. Õnneks on olnud meil veel mõned väga soojad ilmad, mida oleme saanud maksimaalselt nautida. Kõike ilusat Sulle nukulinna Rakverre!

      Delete
  5. Mis pagana vananaistesuvi teil on. Praegu on alles täiesti ametlik kalendrisuvi. Vananaistesuvi tuleb septembri lõpus, oktoobris.
    Tsiteerin: "Alguses tuleb kohe öelda seda, et vananaistesuve määratlus on küllaltki segane. Üldiselt Euroopas mõistetakse selle all septembris või oktoobris mitmepäevast soojade päevade ja kargete öödega ilma, mille põhjuseks on blokeeriv kõrgrõhkkond. Mõned väidavad, et vananaistesuvest ei saa rääkida enne astronoomilise või pärissuve lõppu. Samas kui näiteks septembri algus on väga jahe ja pilvine, kuid näiteks kuu keskpaigas on mitu päeva sooja ilma (päevane maksimum vähemalt +17°C), siis ei näe probleemi, miks seda ei võiks siis nimetada vananaistesuveks. Sellegipoolest saame öelda, et see on vaieldav. Alles septembri lõpus või oktoobris olevat ilusate ja soojade ilmadega perioodi peetakse üsna üksmeelselt vananaistesuveks.
    Niisiis on vananaistesuve peamiseks kriteeriumiks ikkagi just blokeeriva kõrgrõhkkonna olemasolu, mis suudab pakkuda mitu päeva kuiva ja päeval sooja ilma. Seega kui tsüklonid ja kõrgrõhuharjad vahelduvad, kusjuures harja puhul on paar päeva 20kraadist sooja näiteks septembri keskpaigas või hiljem, siis see pole ikkagi vananaistesuvi. Ka muutlik ja sajune ilm, mis võib küll väga soe olla, ei kvalifitseeru vananaistesuveks."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. See oli väga kasulik lugemine :) Oled väga oodatud ka Stellariumi ametlikuks jälgijaks, mida saad teha läbi g-maili, vajutades hallil ikoonil FOLLOW ja sealt Join This Site. Meil toimuvad siin põnevad mängud ja neile, kes elavad postitustele kirglikult kaasa, loosime igal kuul auhindu.

      Delete
  6. OMG I'm completely mesmerised by your Hunter Boots they look awesome on your bare legs.
    Kisses
    Julia

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig