Wednesday, September 17, 2014

A Warm Welcome by Dune London

Dune London võõrustas hiljuti kirevat seltskonda Tallinnas mere ääres asuvas restoranis Noa. Meil oli rõõm tutvuda värske kollektsiooniga, uurida lähemalt igat kingapaari, šikke saapaid ja kauneid käekotte. 

Stilist Ženja Fokin rääkis aksessuaaridest täpselt nii võrratult nagu ainult tema oskab seda teha! Pärast Ženja juttu jäi mulle hinge peale vähemalt üks paar saapaid ja kaks paari kingi ja kolm käekotti. Mis teha, kui süda on nagu hotell ... Aitäh ilusa ürituse eest, Dune Londoni tiim! Kui sul tekkis huvi, siis leiad nende poe Viru Keskuse teiselt korruselt, kus kevadel avati uus jalatsiala ja seal on esindatud ka Dune Londoni kauplus. 



Dune London did the honours to the colourful people at the restaurant Noa in Tallinn by the sea. We had the pleasure to get to know their newest collection, look up close every pair of shoes and chic boots. Stylist  Ženja Fokin talked about shoes and handbags so magnificently like only he does! 

After he was done with the talk I got my eyes on at least one pair of boots, two pairs of shoes and three handbags. What can you do when you heart is like a hotel… Thank you for a wonderful event, the team of Dune London!

SHARE:

7 comments

  1. Ma olen küünelakihoolik vist. Kohe märkasin imeilusaid sügiseseid küünelakke laual!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa pole ainus. Ja seal oli palju neid, kes lisaks aksessuaaridele küünelakke imetlesid :)

      Delete
  2. Mulle tohutult meeldib see brand. Vaga hea value for money and kvaliteet on super!

    Anneli x
    www.owlinvogue.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma leidsin sealt ühed saapad ja plaanin minna neid poodi vaatama. Noh. Nad tundusid sellised, et kui mul on NEED saapad, siis on kõik olemas ja rohkem garderoobi enam midagi vaja pole. Selleks nädalaks.

      Delete
  3. I can imagine this was an amazing event!

    Thank you for your pleasant comment on my blog. Now I checked your blog with the result: I like it!

    I would like to follow you on gfc and/or bloglovin. It would be great if you come back to my blog to follow me – then I will follow you immediately back.

    xx from Germany/Bavaria, Rena

    www.dressedwithsoul.com

    ReplyDelete
  4. Kuidas sa sellistele üritustele saad?

    ReplyDelete
  5. Mulle meeldib DL lihtne stiil ja toonide valik. Ja tõepoolest, miks mitte vahel lakkida ka küüned saabaste ja kotiga täpselt sama tooni. Selliste mõnusate sügavate hallide ja ploomidega juba võib täitsa sügisesse minna :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig