Wednesday, February 12, 2014

Outfit: The Winter Tale

 Mulle on alati meeldinud mahajäetud paigad ning räämas majade ja aedade juurde kuuluv romantika. Täitsa võimalik, et olen ikka veel laps (päris kindlasti lapsemeelne) või mulle pole iial mõistus pähe tulnud, kuid veel eelmisel suvel meelitasin oma aiapeokülalised ühte kodu lähedal asuvasse mahajäetud tarekesega aeda. Selleks puhuks ronis kogu vapper seltskond üle aia ja lõpuks pidasime pisut võlumaailma meenutavas metsikus aias maha toreda  pikniku.

Üks esimesi pildiseeriaid, mille me fotograaf Meisi Voldiga aasta 2012 kevadel Stellariumi jaoks tegime, toimus samuti pisut räämas paigas - ühe imearmsa jaamahoone juures. Mind on alati vallanud vastupandamatu kihk minna tagasi paikadesse, kus olen varem end erakordselt hästi tundnud ja mis kätkevad endas ilusaid mälestusi. Stellariumi sünnipäevakuul tegime täpselt samas kohas, kus kaks aastat tagasi, talvise pildiseeria.


Külmade ilmadega on mulle tõeliselt sooja seltsi pakkunud just see valge kõrgekaelusega lohvakas Lindexi kampsun. Nüüd, kui ilmad läksid pisut soojemaks, koukisin garderoobist välja oma tumesinise seemisnahast jope ning Ferre vintage päikeseprillid. Ah jaa ... Ma olen eriti rahul huulepulgatooniga, mille segasin kokku Max Factori huulepliiatsist "Red Rush 10" ja Diori sarja Diorific huulepulgast "Royal".

Outfiti detailid:

Nahkjakk: Wilson Leather
Kampsun ja sukkpüksid: Lindex
Seelik: Kate Spade
Päikeseprillid: Gianfranco Ferré
 Käekott: Anna Smith
Kummikud: Amazon Unknown

FOTOD: Meisi Volt

Vaata ka pildiseeriat: Jahe kevad ja Šoti meeleolud

SHARE:

4 comments

  1. Armas outfit ja imeilusad pildid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See oli ilus päev ja tundub, et Meisi on üldise rahulolu kenasti pildile püüdnud.

      Delete
  2. Uskumatult veetlev. Oled sa kindel, Stella, et sinult poest dokumenti ei küsita? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Maris. Läinud suvel küsiti Prismas dokumenti, kui ühe väikese õlle ostsin. Mina seepeale müüjale hämmeldunult: "Kuulge, mul on juba laps!" Müüja vastu: "Mis see loeb! Palun dokumenti!"

      Delete

Blogger Template Created by pipdig