Saturday, February 15, 2014

Nail Ideas From New York Fashion Week

Jagan sinuga uudiseid OPI maailmast. Vaata neid kaadreid New Yorki moenädalalt, kus Azede Jean-Pierre sügis/talvisel 2014 rõivakollektsiooni esitlusel mängis oma osa ka OPI. Nimelt soleerisid modellide küüntel tumehall "OPI Nein! Nein! Nein! OK Fine!" koos hõbedase OPI DS Radiance´iga, mida lisati küüneotstele. "German" kollektsioonist pärinev "OPI Nein! Nein! Nein! OK Fine!" on müügil ka Eestis OPI püsivalikus. 



Siin on veel teinegi pildiseeria NY Fashion Week´ilt, seekord OPI ja Steve Gong´i ühistööst, kus küünelakile on lisatud Swarovski kristalle. Ma isiklikult ei poolda küüntel kivikesi, kuid see on lausa inspireeriv.


Läinud aasta maikuus käisin Madridis, kus olin OPI esitlusel ja intervjueerisin nende loovjuhti Suzi Weiss-Fischmani. Postituse Maniküür Madridis leiad SIIT, minu outfiti postituse OPI peolt leiad SIIT ja intervjuud Suziga saad lugeda SIIT.
SHARE:

9 comments

  1. oi! Tõesti inspireerivad ja efektsed küüned. Kui mõelda, siis matt must küüs + üks ainus kivike võib olla päris huvitav tõesti... :)

    www.cosmeticspower.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Matt must küüs ja matt kivike seal peal mõjuvad väga maitsekalt. Peaks järgi proovima :)

      Delete
  2. Kaunid küüned, eriti must matt toon.
    Kunagi 50-60ndatel oli trendikas maniküür samuti selline, et jäeti nn poolkuud lakkimata või lakiti need läbipaistva lakiga.
    Kõik käib ringi ja jõuab ringiga tagasi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näib nii, et kõik, mis juba olnud, tuleb taas. Eriti, kui vaatan oma ema garderoobi :) Ta kinkis mulle sel aastal paar oma kleiti, mis ilmselt ca 30 aastat vanad. Mu ema on nr.38, mina aga nr.34-36, seega viisin kleidid õmbleja juurde, et need parajaks teha. Õmbleja ütles, et selliseid kleite nagu mul, ostavad tüdrukud täna vintage poodidest, alates 100 eur`i tükk ja kõik see on taas moes. Ehk - kõik käib ringi ja jõuab ringiga tagasi :)

      Delete
  3. ooohhh, suured tänud OPI küünelakkide kajastuste eest:) ma küll pole kahjuks tihe internetis kondaja, aga lugesin nüüd läbi vist kõik siinses blogis olevad küünelaki-postitused, hii huvitavad pildid. minu lemmikud on ka OPI tooted. ja seda postitust vaadates meenus, et OPI-l ongi tootevalikus üks matistav pealislakk (sobib kõikidele lakkidele peale panna), mis on minulgi sahtli põhja ununenud:S. seega veelkord suured tänud postituse eest:) teen endale ka eelseisvaks nädalaks matis toonis koos kristalliga maniküüri. kuig jah, plaanisin kevadväsimust peletad nende uue kärtskollase liquid sandiga, aga see võib veel oodata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh heade sõnade eest. Minu suured lemmikud on samuti OPI tooted ja kogu nende maailm, mille nad on nii oivaliselt üles ehitanud. Mul veel nende matistavat lakki pole, kuid plaanin selle endale hankida. Ise testisin sel nädalavahetusel Diori matistavat lakki "Perle", mis kuulub nende kevadkollektsiooni. "Perle" on samuti kergelt krobelise pinnaga, kuid OPI liquid-sand on klass omaette. Mis sinu kärtskollaste liquid-sand laki nimi on? Mind hakkas täitsa huvitama :) Tahaks ka. OPI-st ei saa kunagi küllalt.

      Delete
  4. Väga lahedad ideed.
    Kui mu küünelakk püsiks kauem kui üks päev, siis katsetaks isegi. :)

    ReplyDelete
  5. Kollane pärineb uuest Brazil minilakkide kollektsioonist. Nimeks pakuks: You’re So Flippy Floppy. Lisaks kollasele oli ka türkiisikarva, heledam lilla ja koralltooni lakk. Kõik on liquid sand.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii. Mul nüüd ka Brazil minilakkide komplekt. Asun huviga testima.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig