Tuesday, February 25, 2014

Kolm kaadrit presidendi vastuvõtult

Sel aastal oli mul au käia ajakirja Kroonika jaoks Pärnus toimunud Eesti Vabariigi 96. aastapäeva pidustusi kajastamas. See oli pikk päev, mis algas varavalges ja lõppes pärast keskööd. Kõigest sellest, mis jäi hommikul ärkamise ja keskööl uinumise vahele, muljetan Stellariumis juba lähipäevil. Enne pikka ja põhjalikku postitust on sinu ees kolm kaadrit! 

Kas oled kuulnud seda nalja, et reporterid on vastuvõttudel tavaliselt kõige esimesena suupistete juures? Vabariigi aastapäeva eel tegin intervjuu etiketiõpetaja Maaja Kallastiga, kes soovitas enne vastuvõttudele minekut kodus kõht täis süüa, sest suupisted on mõeldud maitsmiseks, mitte kõhutäieks. Järgisin põhjalikult proua Kallasti soovitust, kuid paar kosutavat suupistet jäid ka minu teele. Iseäranis maitsev oli väike magus rull kardemoniga, mida olen just fotol haaramas.   


Teisel pildil annan pressikeskuses oma meigile viimast lihvi ja olen suundumas peole tulnud külalisi intervjueerima. Testisin sel korral vastuvõtule minnes mitmeid uusi meigitooteid, mis jätsid mulle erakordselt hea mulje. Seega on blogis kohe-kohe oodata ka uudistoodetele arvustusi!


Ja siin on pisikene detail minu kleidist. Väärib märkimist, et see pross on ühe minu kõige lemmikuima esileedi ehte kaunis koopia. Kes arvab ära, millisele presidendiprouale selline pross kunagi kuulus?  


SHARE:

6 comments

  1. Sa nägid niiiii hea välja! Soeng on vavuuuum!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Soengu autor on Maarika Heering Fashion Hairist.

      Delete
  2. Sinu blogi teebki eriliseks, et Sa puutud kokku A-klassi staaridega ja kirjutad oma seiklustest tavalistele lugejatele. Edu!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig