Monday, January 13, 2014

Uus algus

Mulle meeldib kingitusi teha. Suurte ja väikeste sündmuste puhul. Nii lähedastele, sõpradele, kolleegidele kui ka endale. Arvan, et sain selle kombe ühelt oma sõbralt, kes kinkis mulle kord raamatu, kuhu kritseldas sisse: "Ilusa esmaspäeva puhul". See oli üks neid hetki, mil mõistsin, et kingituse tegemiseks pole alati vaja jõule või sünnipäeva. 

Detsembri keskel läksin tööle ajakirja Kroonika ja uue alguse puhul kinkisin endale Pi-Ret Jewelry kõrvarõngad "Ayda On The Moon". Nimel Ayda on mitu tähendust - näiteks "uus algus" ja samuti "tagasitulek". Kuna ma olen ka varem Kroonikas töötanud, tundus kõrvarõngapaar "Ayda On The Moon" minu jaoks iseäranis sobiv. Nüüdseks olen neid kandnud julgelt juba terve kuu ja kaldun arvama, et teised kõrvarõngad on pisut kadedad, sest mul on jätkunud silmi vaid Ayda`dele. Pi-Ret Jewelry kõrvarõngad leiad SIIT.

  
Tõsi, nädalavahetusel tegin tõeliselt suurejoonelise tuuri second-hand poodides ja soetasin   endale mõned liiga toretsevaid kaelaehted, ostsin sõbrannadele paar kleiti ja oma emale naaritsamütsi. Lõpuks krabasin endale ühe täiusliku villase vintage-jaki ja nagu sellest veel vähe oleks - ostsin ka kevadise kasuka ... Abikaasale leidsin tõeliselt lahedad T-särgid ja tütar sai vahva siidist kleidi, mis jääb suve ootama. Kui sulle pakub huvi, võin teha ka oma sekkari leidudest ja tuuridest postitusi ning näidata, mida olen endaga koju toonud ning millistele asjadele uue elu kinkinud.  

SHARE:

17 comments

  1. Täiesti uskumatult imelised kõrvarõngad! Tekitavad kohe sellise maagilise tunde! :)

    ReplyDelete
  2. Mul on selline kuri kahtlus, et Pi-Ret'i kõrvarõngad ongi spetsiaalselt just Sinu jaoks disainitud ja tehtud! Sobivad kui valatult, iga kord (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, need on mul pea alati kõrvas. Iseäranis armsad on ka mõned kõrvarõngad algusaegadest, mida hetkel valikus polegi, kuid mida kannan ka blogi ja ennast tutvustaval pildil. Scrolli üles ja seal must-valge kleidi juurde kannan türkiissiniseid kõrvarõngaid :)

      Delete
  3. Oleks küll huvitatud second hand leidudest postitustest :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juba sel nädalal on oodata :) ehk põhjust blogisse tagasi tulla!

      Delete
  4. Sekkarite leidudest oleks põnev lugeda küll ja muidugi oleks edasiseks kasulik ka mõnda eriti head kohta teada!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maria, kas Sa seda postitust oled näinud? Link siin: http://stellaarium.blogspot.com/2013/12/kolm-kaadrit-kleit-alla-kumne-euro.html Just seda kohta Tallinnas soovitan väga.

      Delete
  5. Väga pakuks huvi sekkarileidude postitus, seda poleks vaja üldse küsidagi :D. Ja no mina jääkski Pi-Reti kõrvarõngaid imetlema ja siiamaani võtan hoogu, et ükski paar endale ka soetada, lihtsalt pole suutnud veel selgusele jõuda, milline paar see kõige minulikum on - need on ju eranditult KÕIK tõeliselt imelised ja ma tahaksin neid KÕIKI endale saada! :) Aaaaahhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen endale pea terve Moon Mood kollektsiooni soetanud. Hetkel on mu kogust puudu "Deborah On The Moon". Samuti meeldivad mulle barokk-pärlid. Ostsin endale esimese paari ja need said palju komplimente. Kuid "Moon Mood" on kõige minulikum. Seoses sellega on mul ka üks lugu, millest kord blogis pikemalt kirjutan :)

      Delete
    2. Seda lugu jään siis ootusärevalt ootama ;)!

      Delete
  6. Juba jutt pani ootama pilte sekkari leidudest, seega postitus on väga oodatud! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuleb :) Ja loodan, et saan lugejaid oma leidudega inspireerida.

      Delete
  7. Ikka ootame postitusi, no teiseringi värk ongi minu värk, nii et see eriti oodatud ja kadedakstegev postitus, samal ajal on alati hirmus hea meel ka kui keegi midagi eriti vahvat leiab :) Mina tõin endale eile koju oma lemmikust teiseringi poest suure puidust elevandi, täiesti maagiline isend, sarved ehtsast elevandiluust, ei suuda siiani uskuda, et sellise aarde peale sattusin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tahaks Su elevanti näha :) Mul on ka suur nõrkus igast loomakeste vastu. Kui suur Su elevant on? Kas mahub käekotti? Mul õnnestus kord leida maagiline kuldne hirveke. Täna oli ilus ilm ja esimese postituse second-handist saadud asjast panen peagi üles.

      Delete
  8. Mina ilmselgelt ootan alati kõiki sekkarileidude postitusi. Hea meelega jagan hiljem enda Sekkarileidude fb ka :)

    ReplyDelete
  9. Agnes, Sinu sooviga on arvestatud!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig