Monday, January 13, 2014

Selle talve kuumimad ilutooted

Ilumaailm oma uudistega ei maga kunagi. Ta ei jää isegi iial tukkuma. Iga päev pakub midagi uut ja huvitavat. Siin on valik selle talve põnevaimatest parfüümidest, kosmeetikumidest ja sekka mõned aksessuaarid.

Isiklikult soovitan kindlasti vaadata üle OPI Mariah Carey pühadele pühendatud kollektsiooni. Kui sa otsid endale uut ja värsket lõhna, siis soovitan uurida Boucheroni uut tualettvett "Place Vendome", Lolita Lempica lõhna "Elle L`Aime" ja Icebergi meistriteost "White". Need, kes armastavad kangemaid parfüüme, võiksid testida Burberry limited edition lõhna "Body Rose Gold" ja Van Cleef and Arpelsi parfüümi "Rose Velours". Millised tooted tunduvad sulle kõige ahvatlevamad? Kui võiksid valida endale siit kolm asja, siis mis need oleks?    


SHARE:

4 comments

  1. Mina saan siit valikust ehk ühe parfüümi päris endale - nii põnev! ;)
    Kui kuldkalakeselt saaks soovida veel 3 soovi :), siis oleks need: Lindexi kaelaehe, Pi-Reti barokkpärlid ja Payoti päevakreem!

    ReplyDelete
  2. Oh jummel, see Lindexi kaelakee!! No words needed.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Mina valiksin kindlasti imeilusa roosa Boucheroni parfüümi, Pi-Reti kõrvaehted ja Joiki kehakreemi. Viimane on lihtsalt suurepärase kujundusega, mis Joiki tooted mulle üldse väga meelepäraseks muudab, lisaks väga heale kvaliteedile, muidugi... täielik lemmik!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig