Wednesday, December 11, 2013

Outfit: Black & White & Red

I'm so glad that this is December, but not yet frosty. For me it means that I can continue to wear everyday and, well ... festive dresses, a coat with high rubber boots and hats. On this night, I put on the lovely new dress from Lindex - I wanted it the moment it became available and I`m totally enraptured!
 

 
Outfit details:

Dress: Lindex
Jacket: Helmut Lang
Boots: Amazon 
Earrings: Pi-Ret Jewelry "Moon Mood" 


Tänane õhtu oli täis helgeid meeleolusid, prantsuse muusikat ja ilusaid asju ehk kõike seda, mida üks lihtne hing ühel pimedal õhtul vajab. Nimelt korraldab Tallinnas asuv Iris Janvieri showroom kolmel päeval mõnusa müügiõhtu ja täna oli neist esimene.  

Kohale oli kutsunud palju ilutegijaid, kes oma toretsevat kaupa esitlesid. Need, kes on Stellariumi jälginud, teavad minu palavaid tundeid Pi-Ret Jewelry vastu. Ja just Pi-Ret oli üks nendest, kes oma imelised kõrvarõngad ja käevõrud oma veebipoest kohale tõi. Lisaks näitasid oma loomingut IRIS JANVIER, Kirill Safonov, Hekatebianca by Katrin Kotkas, Rozali Fashion ja DONNA NORDICA. Kingi esitles REM shoes Limited Collection. Jagan sinuga tänase ürituse pilte.
Mul on nii hea meel, et käes on detsember, kuid väljas pole veel suurt külma. Minu jaoks tähendab see, et saan jätkuvalt kanda argiseid ja noh... Pidulikke kleite, mantlit kõrgete kummikutega ja kübaraid. Tänasel toredal õhtul panin selga oma uue kleidi Lindexilt - soovisin seda kohemaid, kui see müüki tuli ja olen sellest täielikus vaimustuses.  




Mulle avaldas sügavat muljet, kui lihtsa, kiire ja ilusa meigi tegi mulle daam, kes esitles DA VINCI Cosmesticsi tooteid. Loodan, et saan nendest blogis õige pea lähemalt kirjutada. 

Kui sa plaanid kohale minna, peatu kindlasti selle ilusa kapi juures, kus seisavad Pi-Reti käsitöö ehted - minu jaoks on "Moon Mood" kollektsioonis 30ndate hõngu. Mind kõnetasid ka vaimustavad barokk-pärlid ja käevõrud. 



SHARE:

7 comments

  1. Replies
    1. Aitäh! Lootsin Sind eile näha ... Kuhu Sa jäid? :)

      Delete
  2. See postitus võib vabalt olla Sinu kõikidest postitustest kõige ägedam!!! Mulle tohutult meeldib Sinu Lindexi kleit selle superlaheda erkpunase vööga! Ja karvamüts:)
    Ja need imelised tilgakujulised Pi-Ret Jewellery kõrvarõngad on küll viimne piisk mu kiivusekarikasse...
    Ei, tegelikult mahub sinna veel;) Esimese pildi läbipaistva ülaosaga pluus, ühe daami seljas olev rukkililledega(?) kleit koos ilusa kollase jakiga ja roheruuduline pluus samalt pildilt ning üldse kogu see lillemeri kleitidel, seelikutel ja mantlitel...
    Mu lemmikpostitus!!!
    Väga lahe, et priviligeeritud seltskonnast ägedaid asju välja imbub tänu Sinule...
    Jään nüüd Sinu DA VINCI meiki ootama

    ReplyDelete
    Replies
    1. See Lindexi kleit kummitas mind tõepoolest kohe esimeses reklaamis ja olin nii õnnelik kui lõpuks kleidi endale koju viisin. Lindexi mõnusad kokteilikleidid on täpselt minu maitse - söö või ära! Aitäh toredate sõnade eest!

      Delete
    2. Nämm:-D
      Jaa, kujutan ette...Uued ostud on parimad

      Delete
  3. Mulle meeldivad väga tilga kujuga kõrvarõngad ühel pildil...Ja siin blogis on vist need ilusad värvilised tilgad ka Pi-Ret kõrvarõngad? Need kõige üleval leheosas blogis?
    Selliseid oleks kohe iga riietuse juurde eri värvi vaja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tilgakujulised "Moon Mood" kõrvarõngad on ka minu suured lemmikud ja need kroonivad ka blogi peamist bännerit. Vairi, kui sa bännerile klikid, jõuad Pi-Reti veebipoodi. Ettevaatust! Seal on palju ilusaid asju!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig