Sunday, December 8, 2013

Mida kinkida jõuluks meestele?

Olles ajakirja Pulss ilutoimetaja, viin end igal kuul kurssi nii naistele kui meestele mõeldud ilutoodetega. Sel korral valitsesid ilu-uudiste külgi peamiselt parfüümid. Uute, huvitavate ja omapäraste lõhnadega on tulnud välja Burberry, Bentley, Moshino, Dior ja Pineder. Lisaks lõhnamaailmale tutvustasin sel korral Kamilli meestele loodud kätekreemi. 

Jagan sulle saabuvate pühade puhul detailsemat infot lõhnade kohta, mida pildil näed. Ehk potsatab just siit midagi sinu isa, venna või kallima kingikotti? Uus Burberry Brit Rythm on inspireeritud adrenaliini sütitavast elavast muusikast, energiat pulbitsevast publikust ja rokkarlikust mustast nahktagist. Tipunootides pulseerivad värske basiilik, vürtsikas kardemon ja mõrkjad kadakamarjad. (EdT 50 ml 64 €) Moschino Forever Sailingu iseloomustamiseks kõlavad sõnad ülim värskus, puhas adrenaliin ja kirg spordi vastu. Lõhna tipuks jäine piparmündiakord, südames tuksub lavendel ja kadakamari. (50 ml 56.20 €) Kuidas iseloomustatakse lõhna Dior Homme? See on midagi enamat kui parfüüm − see on identiteet. Tipunoodis on tunda bergamotti ja lavendlit, südamenoodis pulbitseb iiris ja vaiguaroom. Baasnoodis on seedripuu aroom. (50 ml 62.51 €)


Uus Bentley for Men on on maskuliinsele ja modernsele mehele, kes hindab kõrgelt kvaliteeti. Suurt tähelepanu on Bentley parfüümi loomise juures pööratud ka pudelile, mis on valmistatud klaasimeistrite poolt sama täpsuse ja kvaliteediga kui Bentley luksusautod. (60 ml 58.95 €) Pineideri unisex-parfüümid on loodud luksust hindavavale hingele. Hea parfüüm, mida kallimaga jagada! ( EDP 30 ml 110 €). Puuvilla- ja kummeliekstrakti sisaldav rikkalik, kuid hooldav kreem Kamille kaitseb ja taastab väsinud nahka meeste kätel kiiresti ja intensiivselt. Kreem imendub hetkega, jättes naha meeldivaks, kuid mitte rasvaseks. (4.50 €) 

SHARE:

1 comment

  1. Nii tore, et ka meestele selline kätekreem on tehtud!!! Mu kallil vanaisal on pidevalt tööst karedad käed ja seni on ta suvalisi kätekreeme kasutanud, nüüd peaks talle jõuluks Kamille'i oma kinkima!!!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig