Sunday, November 3, 2013

EKSKLUSIIV! OPI esileedi Stellariumile: küünemoest ja klassikast

Maailmas lööb juba mõnda aega laineid OPI küünelakkide kollektsioon "San Francisco". Ilutoimetajatele ja blogijatele esitleti "San Francisco" iludusi juba maikuus Madridis, kus mul avanes fantastiline võimalus intervjueerida OPI superstaarist loovjuhti Suzi Weiss- Fischmanni.

Lühikest kasvu, sooja naeratuse ja tugeva käepigistusega Suzi kõnnib presentatsiooni eel saalis ringi ja vestleb sundimatult külalistega. Vanad tuttavad ja tuntud Hispaania ilutoimetajad saavad kõva kallistuse. Nendelt, kellega Suzi esmakordselt kohtub, pärib naine, kas lend Madridi ikka sujus? Minu jutt Suziga sujub esimesest hetkest, ta on väga hea intervjueeritav - selline, kes räägib pigem rohkem kui vähem, naeratab julgustavalt ja toob intervjuu ilmestamiseks lõbusaid näiteid.

Suzi annab intervjuud Hispaania staarblogijale Gala Gonzalesele.

Legendaarsed nimed

OPI küünelakid on tuntud oma eriliste ja lustakate nimede poolest. Igal küünelakil on oma kaval nimi, mis mõlgub meeles veel ka siis, kui lakk on juba ammu küünelt maha võetud. Kuidas sünnivad nimed "Lincoln Park After Dark", "OPI Nein! Nein! Nein! OK Fine!" või 
"Did You 'ear About Van Gogh?"? 

Suzi räägib, et kui küünelakkide uus kollektsioon on seotud mõne riigi või suurlinnaga,  tellib tema tiim, kuhu kuulub kaheksa inimest, selle riigi traditsioonilisi roogi. Näiteks, kui mõeldi nimesid aastal 2012 valgust näinud Hollandi kollektsioonile, leidus laual ohtralt juustu. "Meil toimuvad tõelised toiduorgiad. Koos einestamine annab inspiratsiooni ja hea söögi juures tulevad ka head nimed." 

Suzi ja Stella
Küsin, kas Suzi jätab nimede loomisel ruumi ka juhustele. "Näiteks võtate mõnusalt sooja vanni ja äkki kargab hea nimi pähe?" Suzi hakkab naerma ja ütleb, et vannis pole talle küll ühtegi nime pähe tulnud. "Kuid jah, erinevad sündmused elus on OPI küünelakkidele aidanud nimesid luua. Näiteks kunagi hammustas mind sõbra koer ja sellest sündis küünelaki nimi "My Chihuahua Bites"."   

Suzi nendib, et osad nimed, mida tema ja OPI tiim peab väga lõbusateks, ei jõua siiski mitte kunagi pudelile. "See, mis meile tundub naljakas, ei pruugi tunduda teistele lõbus." 

 Olen võtnud Madridi kaasa oma kõigi aegade lemmikuima OPI laki "I Pink I Love You". Panen selle intervjuu ajal lauale ja palun, et Suzi meenutaks küünelaki nime sündi. "Seda lakki mäletan hästi. See on pärit pruutidele loodud kollektsioonist ja nimi "I Pink I Love You" tuleb mõttest "I Think I Love You", meile tundus kelmikas sõna "Think" vahetada ära sõnaga "Pink". See on väga ilus ja kerge hele-hele roosa lakk ..."


 Mis värv ei lähe iial moest?

Küsimuse peale, kui Suzi peaks oma kaitseinglile küünelaki värvi mõtlema, siis mis see oleks, jääb ta mõttesse: "See on raske küsimus. Aga ühele vaprale kaitseinglile sobiksid kindlasti punased küüned. See on klassika, mis ei lähe kunagi moest. Kaitseingel võiks ju moekas olla," naerab Suzi, sadade küünelakkide looja. Ta lisab pärast pausi: "Jah, meile meeldib erinevate küünelakitoonidega mängida. Kuid punane jääb alati. Punane on  glamuurne ja naiselik. Punast küünt ei tasu iial alahinnata. "



Punasest küünelakist rääkides ütleb Suzi, et ka San Francisco kollektsioon pakub erinevas variatsioonis punaseid toone. "Värvid on sügavad ja kohati dramaatilised. San Francisco tähendab seda, et kõrgmood on miksitud tänava stiiliga. Minu enda lemmikuim on San Francisco sarjast OPI & Peace & Love". (pildil paremalt teine küünelakk - St.)"




Kuhu liigub küünemood?

Suzi nõustub, et küünelakimood on läinud kirglikult kirevaks - täna valitsevad maailma liquid sand ja glitteriga küünelakid. Kas see ongi tulevik - mida rohkem, seda uhkem ja kuhu liigub küünemood? 

"Glitter on tõesti populaarne, kuid kes ütleb, et seda tuleb panna kõigile küüntele? Kui sa töötad kontoris, kus pead jääma tagasihoidlikuks, võib vaid üks küüs olla pisut hullumeelne." Küsimuse peale kuidas jääda ühtaegu elegantseks ja samas lubada väikest meeletust, vastab Suzi: "Aseta rõhk ühele küünele ja tee see teistest erilisemaks."

Küüntel küütleb nii glitter kui liquid sand ehk vedel liiv.
Küüntel "San Francisco" liquid sandi sinised toonid.

"Blogijate käes on suur võim!"

 Suzi räägib, et OPI teeb koostööd sadade blogidega ja nad jälgivad hashtag`ide kaudu, millist põnevat küünekunsti luuakse. 

"Ma uurin huviga blogisid," ütleb naine, kes kunagi pidas ise blogi. "Sel ajal, kui mõned firmad arutlevad, kas blogid mõjuvad nende toodetele soodsalt või mitte, oleme meie ammu härjal sarvist haaranud. Teie ju päris kindlasti teate, et blogijate käes on suur võim?" pöördub ta minu poole naerdes. "Me jälgime ka hoolega Instagrami. Meie tiim on läbi hashtag`ide kursis, mil moel OPI küünelakke kajastatakse. See on väga põnev maailm!"

Muljetavaldavad koostööd staaridega

OPI tiimi koostöö erinevate artistide ja filmidega on muljetavaldav. Ajal, mil me kohtume, on välja tulnud James Bondi 50.juubelile pühendatud sari. Suzi ütleb, et Bondi filmide looja Barbara Broccoli nõustus OPIga koostööd tegema eelkõige seepärast, et meelitada naisi Bondi filmide juurde. "Bondi filmid on ju mehelikud ... Seal on jahti, seal on relvad ... Bondi kollektsioonidega oleme toonud filmi ja naised teineteisele lähemale. See on meil hästi õnnestunud!"



Valik James Bondi filmidele pühendatud küünelakke.
  
Juba talvel tuleb müüki uus OPI jõulukollektsioon, mis valmib teist korda koostöös Mariah Careyga. Suzi ütleb, et staarid, kes on leidnud OPI ja vastupidi, pole juhuslikud. "Need on inimesed, kes peavad küünekunstist lugu. Mariah Careyle tehakse kaks korda nädalas maniküüri. Ta on suur OPI fänn," kiidab Suzi.

 OPI on pühendanud nii paljudele riikidele ja linnadele oma kolletsioonid. Millal on oodata Tallinnale loodud kollektsiooni? Suzi hakkab naerma: "OPI rong sõidab pidevalt ringi. Võibolla teeb ta järgmise peatuse just Tallinnas?"  


OPI teine projekt Mariah Careyga. Õige pea juba Tallinnas müügil! 

Maikuus pühendas Stellarium OPI-le terve nädala. Postituse Maniküür Madridis leiad SIIT, lugu "Mida O.P.I kinkis mulle? Mida mina Suzile?" näed SIIT. Vaata lisaks Madridi outfiti postitust "Mina ja mu parim kaaslane", mille leiad SIIT.

  Algaval nädalal sajab ka Stellariumis OPI küünelakke! Seega on põhjust blogisse tagasi tulla!
SHARE:

4 comments

  1. Väga väga huvitav postitus! Mulle meeldib väga O.P.I ning jõulukollektsiooniga olen juba nende kodulehel tutuvunud. Just ostsin ühe küünelaki ja see on jäädvustatud piltidele minu blogis aadressil www.cosmeticspower.blogspot.com :) PS! Suzi tundub tõesti täiuslik interviueeritav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Ma olen ise ka enam kui elevil, sest jõulukolletsioon Mariah Careyga tundub nii särav ja sädelev. Täpselt selline, mida jõulude puhul küüntel kanda ihkaks. Ja minu suurimad lemmikud on liquid sand lakid. Ootan huviga Carey ja OPI koostöös valminud uusi liquid sand toone.

      Delete
  2. Suzi tundub tõeline daam olevat ja ma usun, et teie vestlus läks ladusalt ka sellepärast,et mõlemad olete huvitavad inimesed :)

    Mulla ka meeldivad sädelevad lakid ja maalida üks küüs särtsuks ning jätta teised tagasihoidlikumaks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suzi oli väga meeldiv ja ajakirjanikega suhtlemisel 100% proff. Tõsi, teda üllatas minu küsimus: mis värvi küünelaki oma kaitseinglile looksid? See oli tore võnge meie vestluses :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig