Saturday, November 30, 2013

Minu minilõhnade kollektsioon

Juba homme on esimene advent ja sel puhul üllatan kõiki oma lugejaid enneolematu kingiloosiga - nimelt Stellariumi advendikalendriga, kus iga päev loosin välja ühe kingituse ja nii 24.detsembrini välja. Millised oivalised kaubamärgid Stellariumiga sel puhul koostööd teevad, selgub järgnevatel nädalatel. 

Aga väikese vihje saab kindlasti tänasest postitusest, kus tutvustan oma minilõhnade kollektsiooni. Ma armastan parfüüme - nii suuri kui ka väikeseid pudeleid. Olen juba mõnda aega kogunud minilõhnu, mida on mugav kosmeetikakotti pista, ilus käes hoida ja mõnus kasutada. Rääkimata sellest, et miniatuursed lõhnapudelid on ka erakordselt armsad ja annavad perfektse võimaluse lõhnaga enne suure pudeli ostmist tutvuda. Stellariumi advendikalendris on samuti peidus mõned eksklusiivsed minilõhnad - seega tasub juba homme blogisse tagasi tulla!



Stellarium Boxi tellijad on minilõhnadega hästi kursis, sest iga karbike sisaldab alati mõnd põnevat pisikest parfüümi. Ah jaa ... Lisaks algavale advendile on hea uudis ka see, et juba järgmisel nädalal tuleb müüki Stellarium Box "Jõul"! Nii tore, kui on, mida oodata!
SHARE:

24 comments

  1. Tore uudis!
    Ja su minilõhnad on väga armsad! Kui aasta lõpus reisile lähen ja lennujaamas aega on, siis eks soetan endale ka mõne minilõhnaõlide komplekti :)

    www.cosmeticspower.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tore kommentaar! Aitäh, Epp. Võin Stellariumi advendikalendrilt ka nii palju saladuseloori kergitada, et kindlasti pean meeles ka neid, kes on läbi aasta elanud blogis mulle kaasa ja käinud just postituste all kommenteerimas :)

      Delete
  2. Need pudelikesed näevad tõesti armsad välja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täiesti nõus sinuga, Anni. Toredad miniversioonid ja neid jätkub kauaks :)

      Delete
  3. Endale meeldivad ka väga minilõhnad ja väiksemad lõhnapudelid. :)

    ReplyDelete
  4. Väiksed lõhnapudelid näevad lihtsalt nii armsad välja ja minu arvates suurepärane kingiidee oma lähedasetele! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, neid on tore kingikotti ja sussi sisse poetada. Elevust kui palju!

      Delete
  5. Ma ka minilõhnade usku. Esiteks, jah, need näevad imearmsad vällja ning teiseks, on tore viis erinevaid lõhnu proovida (sämpel on liiga väike tihtipeale, et tunnetada, kas lõhn on sulle õige või mitte).
    Pildilt jäi silma Burberry Body minilõhn, mis võiks ka minu lõhnakollektsioonis olla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Üks lobisemishimuline päkapikk ütles mulle äsja, et Stellariumi advendikalendris on ka üks Burberry Body minilõhn. Niisiis - tasub kaasa lüüa :) Loe lähemalt siit: http://stellaarium.blogspot.com/2013/12/ava-stellariumi-advendikalender.html

      Delete
    2. Ooo, paid päkapikule, toreda uudise lobises välja :) Hoian silma peal, aitäh!

      Delete
  6. Mugav kaasa võtta reisile, mul endal kodus ühtegi sellist kaunist väikest pudelit ei olegi. Seega soovin osaleda nende armsate pudelite loosimises. Kaunist esimest adventi! :)

    ReplyDelete
  7. Minu meelest näevad minilõhnad niii ilusad välja ja armsad. Muidugi on see eriti mugav inimesele, kes reisib rohkem. Käin enda vanemate ja elukaaslase vanemate juures kord kuus. Siis tihti ei viitsi mina kaasa võtta suuri lõhnaõli pudeleid, sest võtavad meigikotist nii palju ruumi. Alati siis võtan kaasa mingi testri, endal mugavam ja ei pea suurt pudelit kaasas kandma :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minust on üldse saanud suur minitoodete fänn. Väikesed dušigeelid, pisikesed kreemid - nad kõik ühes kotis ja reisile. Samuti on mul kaasas pisikesed tootenäidised, neid küsin alati ka poest, kui lõhnu ostan. Hiljuti Saksamaal üks proua külvas mind erinevate sämplitega üle. Olin vaid ühe lõhna ostnud :)

      Delete
  8. Minilõhnad on tõepoolest vahvad - hea võimalus katsetada mitmeid erinevaid. Noh, kui oled juba kiiresti tüdinev.. Burberry Body, mis sul siin pildilt ka paistab, on aga üks minu lemmikutest :) Miss Dior oleks midagi, mida tahaks tegelt täitsa proovida - ja nii ilus pudelike ka!

    ReplyDelete
  9. Minipudel on nii armas viis uusi lõhnu katsetada ja igatahes kena kingitus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No näed Liivi. Advendiimed ikka juhtuvad - uuel nädalal ootab Sind juba Lanvini minilõhn ja kaelaehe.

      Delete
  10. Mmm.. ma juba näen, et pildil ootab Lancome'i Tresor, et ma teda prooviksin ;)

    Minilõhnad on tõesti suurepärane viis saada aru, kas lõhn sobib või mitte. Ja, et nad on armsad parfüümide miniatuurid, on veelgi vahvam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lancome'i Tresoris on minu jaoks pisut kuusevaigu lõhna. Ma sutsan seda endale sageli kukla peale, vahetult enne kodust väljumist ja tunnen seda terve tee oma ninas. Magus teekond :)

      Delete
  11. Minilõhnad on ühed imeilusad olevused* Need on sellised väiksed vidinad, mille olemasolu väärtust ei oskagi kirjeldada.. igaljuhul on minu pisikeseks unistuseks, et kunagi minu buduaaris oleks selline riiul oma väikeste akendega - igas aknas üks minilõhn või väike kujukene - nt ingel (neid kogun ka!) :) oeh, peaks ühe pinteresti näite ka siia tooma, aga kell juba palju ja hommikul vaja kell 6 ärgata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures umbes 12 aastat tagasi kingiti mulle karp minilõhnadega ja ma peaagu lämbusin pettumusest. Vaatasin neid ja mõtlesin, et üks suur pudel oleks võinud ikka olla :D :D :D Täna lausa piinlik sellele mõelda...

      Delete
  12. Minilõhnad on tõesti igati tänuväärsed asjad! Neid saab korraga omada rohkem kui suuri lõhnapudeleid :) Sa võiksid millalgi oma minilõhnadest pikemalt kirjutada. Huviga loeksin, millised sul need on (pildilt ma kahjuks ei tundunud neid niimoodi ära) ja ehk ka kommentaar, et mis lõhnanoodi seal on, on see pigem suvine, talvine, hommikune, õhtune jms. Uusi lõhnu on alati tore avastada :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig