Saturday, November 16, 2013

Minu mahlaste huulte saladus ...

"Minu nädal Shiseidoga" jätkub esimese meigiseeriaga. Oktoobris toimus Tallinnas ostukeskuse Foorum suur kampaania ja minu pildiga plakateid oli terve Tallinn täis. Samal ajal tegelesin Shiseido nädala ette valmistusega ja selleks pildiseeriaks valisime meigikunstnik Meelika Tammeveskiga just Shiseido tooted. Meigi märksõnadeks said kerge ja hele silm ning punakad mahlased huuled.
 
Selleks, et jumestus kaua püsiks ja laiali ei valguks, vajan alati meigialuskreemi. Shiseido primer ei ole liiga tihke, kuid tõmbab näonaha mõnusalt klaariks.


Lisaks primerile läksid käiku Shiseido jumestuskreem Perfect Refining ja Sheer Matifying kompaktpuuder.



Silmameigi jaoks valisime välja Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio, mis sobib perfektselt tagasihoidlikuks jumestuseks. Esimene märkus, mille Meelika tegi, kui ta lauvärve mulle hoogsalt silmadele kandis, et värvidel on tugev pigment ja hea katvus. Mulle imponeerib, et need on väga siidised ja neid on kerge omavahel sulatada. Detsember ja meeleolukad jõulupeod pole enam kaugel ning kui sa tahad lauvärvi paletti, millega pole võimalik eksida, siis soovitan just seda.


Kohe, kui ilmad lähevad jahedaks, kipuvad mul huuled pragunema. Shiseido nädala raames on minu jaoks ühed suurimad üllatajad just huulepulgad, mis kuuluvad Shimmering Rouge perekonda. Neid võiks võrrelda eriti pehme hügieenilise huulepulgaga, mis kingivad lisaks rikkalikule niisutusele ka erakordselt särava värvi ja läike. Ja kellele ei meeldiks kompliment: "Mis on sinu mahlaste huulte saladus?" Just mahlane on õige sõna, mille Shimmering Rouge huulepulki iseloomustaksin. Seda pildiseeriat tehes kasutasin huulepulka "Desire" (RD 406).



Üldmulje on sinu ees. Milline toode nendest tundub sulle kõige põnevam? Mul on sulle varuks ka pildid, kus kannan punakaspruune lokke ja hoopis julgemat meiki. Samuti on Stellariumis ootama järge Shiseido dekoratiivkosmeetika loos.


FOTOD: Meisi Volt
 
SHARE:

2 comments

Blogger Template Created by pipdig