Tuesday, November 12, 2013

KOLM KAADRIT: Minu nädal Shiseidoga

See oli julgelt kümme aastat tagasi, kui küsisin meigikunstnik Katrin Sanglalt, mis firma kosmeetikume ta mulle soovitab. Katrin vastas kõigutamatult, et Jaapani kaubamärk Shiseido on üks parimaid ning tema soovitusest sai minu jaoks alguse pikk ja usaldusväärne sõprus Shiseidoga.

Sel nädalal toon sinuni oma lemmikuimad tooted Shiseidolt. Asusin nendega mängima juba suvel - esmalt leidsin üles oma vanad lemmikud ja siis avastasin uusi kosmeetikume, millesse kiindusin. Lisaks dekoratiivtoodetele testisin koos kosmeetik Heleniga Shiseido uut nahahooldussarja Ibuki. Ja mis oleks elu ilma parfüümideta? Loomulikult pälvivad sel nädalal tähelepanu lõhnad. Stellariumis on ka kaks külalist - muusik Mart Sander ja näitleja Merle Palmiste testivad Shiseido tooteid. Kolm kaadrit sarjast "Minu nädal Shiseidoga" on sinu ees. Esimese pildi tegime fotograaf Meisi Voldiga stuudios, kui pildistamime üles erinevaid meike.  

Sel nädalal toimub koguni kolm loosi - lugejatel on võimalik võita nii Shiseido dekoratiivkosmeetikat kui ka nahahooldustooteid. Väike vihje esimesest loosist peitub viimasel pildil. Millised on sinu kokkupuuted Shiseidoga?
SHARE:

9 comments

  1. Minu jaoks on Shiseido üks sümpaatsemaid kosmeetikabrände. Väga palju tooteid ei ole kahjuks jõudnud veel proovida, aga näiteks Shiseido kulmupliiats on saanud minu vaieldamatuks lemmikuks! Just hiljuti soetasin juba 4nda pliiatsi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu jaoks oli suur üllatus huulepliiatsid - pehmed, mõnusad, kauapüsivad. Sellest kõigest lähemalt juba sel nädalal :)

      Delete
  2. Aga vot mina ei olegi veel leidnud teed Shiseido juurde....koban pimeduses....oleks tore muidugi valgustatud saada :D :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sel nädalal on Stellarium absoluutne Shiseido majakas :)

      Delete
  3. Olen kasutanud parfüümi, väga sensuaalne ja kordumatu lõhn, püsis väga hästi peal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kui põnev! Missugust parfüümi Shiseidost kasutasid? Ka mina olen Shiseido Zen Suni suur fänn.

      Delete
  4. See esimene pilt on võrrrrrratu Stella! :)

    ReplyDelete
  5. Shiseido on ka minu üks suuri lemmikuid. Need kreemjad lauvärvid on parimad. Olen ära kasutanud 3 kuldset, ühe sinise, ühe rohelise ja ühe lilla. Ja ostaks veel, aga kallid pagan. Ja siis oli minu suur lemmik Shiseido parfüüm Feminite du Bois, aga selle autor läks Shiseidost minema ja hakkas seda oma nime all välja andma. Hind muidugi kolmekordne võrreldes varasemaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kreemjad lauvärvid olid lisaks jumestuskreemidele ka ühed esimesed, mida hakkasin ostma. Shiseidos tegutsenud Serge Lutens teeb nüüd omanimelisi parfüüme ja pean ütlema, et pärast tema lõhnade avastamist on minu riiulile tekkinud väga palju Lutensi. Nende seas ka "Feminite du Bois" - selliseks rõskeks ilmaks täiuslik!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig