Friday, September 20, 2013

KOLM KAADRIT: Blogijate esimene pidu

Eile toimus Tallinnas esimene blogijatele suunatud pidu. Eesmärgiks ikka omavahel tutvuda ja siis juba pikemalt jutustada. Peopaik oli imearmas - vintaažrõivaid pakkuv kauplus "Oh So Retro".  Pärast seda, kui sain oma lemmikblogijaid kallistada, sukeldusin otsejoones rõivaid proovima.

See pidu oli täiesti minule - poeke oli tulvil kauneid kleidikesi, mantleid ja aksessuaare. Mind võlus hele mantel, mida selga proovisin ja mille ma vastumeelselt tagasi panin (püüdes endale meelde tuletada, et mind ootavad kodus ees juba mitu mantlit ja mu abikaasa ei rõõmusta ülemäära uute ostude üle ...) Neile, kes tahavad endale ainulaadseid rõivaid soetada, soovitan kindlasti "Oh, So Retrot" aadressil Suur-Karja 13. Siin on kolm kaadrit eilsest peost.


Kairit ja Liina

Kahjuks pidin peolt lahkuma alles siis, kui see esimesi tuure võttis. Kui ma muidu käin harva väljas, siis sel õhtul sattus kaks üritust olema samal ajal. Ja suisa samal tänaval. Teisest, Bentley meesteparfüümi ja Ülle Pohjanheimo sügis-talvise kollektsiooni esitlusest kirjutan sulle juba lähipäevil. Seniks tänan väga Annikat, Liinat ja Gretet lõbusa blogijate ürituse eest!

VAATA LISAKS: LOOS: Osale Kadri Kruusi FEMME kollektsiooni esitlusel  
  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig