Tuesday, September 24, 2013

Kuula mind homme hommikul Sky Plusis!

Kolm nädalat jutti äratavad raadio Sky Plus Hommikuprogrammis rahvast Alari Kivisaare ja Rauno Märksi kõrval tuntud inimesed. Juba homme ehk kolmapäeval on kord minu käes ja olen koos saatejuhtidega eetris alates kell 6.00-10.00.  

Nagu ma pressiteatest lugesin, löövad erinevad tuntud inimesed kaasa terve hommikuprogrammi vältel, tutvustavad ajalehti, suhtlevad kuulajatega, viivad läbi raadiomänge ja ... loomulikult räägivad veel ka endast! 


Igatahes täna plaanin ma minna magama kell kaheksa õhtul, et hommikul ärgata juba kell 5.00, süüa üks korralik Inglise hommikueine ja kui ilm lubab, siis silgata kohale tõukerattal.  Oi. Praegu aknast välja vaadates, tuleb  ilmselt võtta takso.

Ma pean möönma, et pole tükk aega nii vara tõusnud, kuid väike doos elevust on ka krae vahel. Tunnen huvi, kui palju Stellariumi lugejaid on Sky Plusi hommiku kuulajad? 
SHARE:

7 comments

 1. Kui eile kuulsin, et Sina seal ka ühel päeval saates oled, siis ma läksin nii elevile sellest ja üksi autos hüüdsin valjult "Aah! STELLA!". Kuskilt Sinu päeva infot ei leidnud ja siis mõtlesin, et küllap annad ise märku sellest. Tõenäoliselt pean saate suures osas järele kuulama, kuna 8st 10ni istun saksa keeles nagu üks tubli koolilaps. Aga olen igatahes väga elevil, et Sind raadiost saab kuulata (:

  ReplyDelete
 2. Minu kuulan sellel ajal kui kooli sõidan. Mis kellast pihta hakkad hommikuprogrammis? Terve see aeg oled eetris? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, Kairi, olen kella kuuest alates eetris. Kuni kella kümneni välja :)

   Delete
 3. Mina kuulan! Ärkan pool 7 ja panen kohe raadiole! Teel lasteaeda kuulan telefoniga edasi :-)

  ReplyDelete
 4. Just täna ka kilkasin elukaaslasele, et näed ka blogimaailma nägusid võib nüüd raadiost kuulata. Väga äge!

  ReplyDelete
 5. Lahe !! Kuulan hommikuprogrammi enivei, ja Sind kuulan siis põnevusega! :)

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig