Tuesday, September 3, 2013

Ostud. Emotsiooni ajendil.

See kaader on tehtud ühel väljasõidul. Siis oli rohi rohelisem ja päevad pikemad. T-särgi kohta on mul rääkida oma lugu. Kui ma aegajalt poodlemas käin, tekib minu õlale kaks väikest Stellat. Üks, praktilise meelega Stella ütleb: "Sul on kõik asjad olemas! Sa ei pea endale rohkem midagi ostma!" Teine Stella on pisut tuisupäine ja suur ostleja ning see sosistab igasugu meelitusi, miks üks või teine asi võiks poest minuga koju tulla.
 
Tavaliselt võidab praktiline meel, kuid need kaadrid räägivad pigem sellest tuisupäisest tegelasest. Poes seda T-särki vaadates, andsin endale aru, et T-särke on mul veel vähemalt kümme, kuid siis meenus, et päris sellist mul veel siiski pole. Pealegi on särgil üks kukeke ja minu tütar on sündinud kuke-aastal! Otsustatud! Särk on minu.    


Kõrvarõngastega juhtus sama lugu. Praktilise meelega Stella tuletas meelde, et ühed sellised Swarovski kõrvarõngad ootavad juba ehetekarbis, kuid tuisupäine Stella leidis, et kuna roosade kividega rõngaid veel pole, tuleks need tingimata endale soetada. Oh, neid emotsiooni oste... 

Jaga minuga oma lugusid - mis on sinu kõige veidram või lõbusam emotsiooni ajendil tehtud ost?

SHARE:

2 comments

  1. Sul on kadestamisväärselt ilus jume ja oh neid vallatuid lokke! :)

    ReplyDelete
  2. Meie (mina ja mu elukaaslase) emotsiooniost oli jänes :). Nii ta on. Me olime kaks nädalat koos elanud, kui sattusime loomapoodi, kus pidime muidugi (eelkõige minu nurumise peale) väikese jänku ära ostma. Nii see on, mõned emotsiooniostud kestavad kauem kui t-särk või huulepulk :).

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig