Sunday, September 22, 2013

Appi, mul pole midagi selga panna!

Viimasel ajal on erinevaid kutseid toredatele pidudele nii palju, et olen oma kleidid ja kostüümid pühapäeva õhtul terveks nädalaks valmis sättinud. Aeg on näidanud, et ma pole kõige parem nendel "viimastel hetkedel", kui üritus algab kohe-kohe ja mina alles otsin, mida selga panna. 

Selleks, et ennetada naeruväärset draamat pealkirjaga "Appi, mul pole midagi selga panna", mis hargneb lahti liigagi suure garderoobi ees seistes, olen võtnud abiks just rahuliku pühapäeva, mil saab kogu nädala garderoobi kenasti läbi mõelda. Bentley parfüümide esitlusele valisin must-valge siidkleidi, mida kandsin viimati läinud aastal. Sel suvel õnnestus mul hankida endale uus villane kostüüm, mida kavatsen sügisel hoogsamalt kandma hakata. Juba sel nädalal võtsin kasutusele jaki, mis kingib ajatut elegantsi.

FOTOD: Meisi Volt


 Ma olen igavesti tänulik oma sõbrale, juuksur Maarika Heeringule, kes peab salongi Fashion Hair. See oli üks hea päev, kui Maarika õpetas mulle nutika juuksepaela abil selgeks viie minuti soengu. Lokid, mida ma sageli kannan, on küll ilusad, kuid samavõrd aeganõudvad. Seega on Maarika kingitud juuksepaelad kiire elutempo juures asendamatud.

Olen kehtestanud reegli, et kui minu riietus on must-valge, sätin juurde värvilised ehted. Sel korral riputasin kõrva oma uusimad lemmikud - Pi-Ret Jewelry luksusliku kollektsiooni "Moon Mood" kõrvarõngad "Ruby On The Moon". Mul on läbi aegade kogunenud palju ilusaid ehteid, kuid neil päevil kannan ohtralt just "Moon Moodi" kollektsiooni. Praegu on  aeg haarata tumeroosade ja punaste toonide järele ning niipea kui nägin "Ruby On The Moon" kõrvarõngaid, otsustasin need ka endale soetada. Pi-Ret Jewelry ilusaid ehteid näed rohkem SIIT ja kui sind huvitab ehete ajalugu pildis, kiika nende Facebooki lehele.


Outfiti detailid:

Kleit: Twenty One
Jakk: Robert Paul Taboh
Kingad: Kate Spade
Kõrvarõngad: Pi-Ret Jewelry "Ruby On The Moon" (vaata lisa SIIT.) 


Kas sina juba tead, et kolmapäeval, 25.septembril esitleb Kadri Kruus oma uut sügis-talvist käekottide kollektsiooni FEMME, kus leidub kott nimega Stella. Juba homme õhtul loosin esitlusele välja kolm kutset kahele. Loe lähemalt SIIT.
 
SHARE:

4 comments

  1. Kas saaks vihjeid selle kohta, et kust neid imearmsaid peapaelu soetada saaks? Siiani on otsimine olnud saagivaene :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma sain paar peapaela kingituseks Fashion Hairist ja hiljem leidsin kaks lisaks Buduaari turult. Kahjuks näib, et nendega on defitsiit siin väikeses Eestis, sest olen tahtnud ka neid juurde soetada, kuid poodidest pole leidnud.

      Delete
  2. Sa näed selle soenguga nii jumalik välja! Juba blogi üritusel vaatasin, et VAU!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soeng valmis sel korral autos :D Varem oli tegu viie minuti soenguga, nüüd saab kahe minutiga hakkama :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig