Sunday, June 23, 2013

Lost In The Wardrobe

Ma olen terve nädala piinelnud silmapõletiku käes ja arvutisse pole tohtinud oma nina tõsta. Täna on esimene parem päev ja plaanin sel puhul Stellariumit võõraste sulgedega (loe: piltidega) ehtida. Tahtsin sulle tutvustada üht imeilusat blogi, mille mõni aeg tagasi enda jaoks avastasin. 

See on üks kõige armsamaid eesti blogisid, mida olen üle pika aja näinud. Autoriks 18aastane Evamaria Elisabet, kellel on muinasjutulised outfiti postitused ja isegi kõige lihtsam juuksemaski tuub on stiilselt üles pildistatud. Blogi nimi on Lost In The Wardrobe ja mul on luba avaldada Stellariumis mõned kaadrid sellest imelisest blogist.


Evamaria Elisabet tantsis 12 aastat balletti, kuid lõpetas aasta tagasi. Ta ütleb, et põhjuseid tantsimise lõpetamiseks oli mitmeid. "Tundsin, et vajan ellu muutust ning olin tegelenud liiga kitsa valdkonnaga. Ma pole kordagi kahetsenud, et väiksena tantsima hakkasin ning samuti seda, et hiljem selle lõpetasin. Aeg oli edasi liikuda."


Evamaria Elisabet kirjutab (kahjuks) enamasti inglise keeles. Eesti keeles ei kirjuta ta seetõttu, et eestikeelne lugejaskond tundub olevat blogil üsna väike. "Samas eestlased on kommenteerimise osas ka veidi tagasihoidlikumad, mille tõttu ma tegelikult ei teagi palju neid on. Kuna olen ise kakskeelne - ema eestlane, isa soomlane, tundus mulle loomulikum, et ma ei kirjuta ainult eesti keeles, vaid pigem inglise keeles, et kõik sellest aru saaksid." 
Mina soovitan Evamarial küll blogi ka eesti keeles kirjutada - häid blogisid ei ole kunagi liiga palju! Vaata Lost In The Wardrobe SIIT ja blogi Facebooki lehe leiad SIIT.
  
Kas Stellariumi lugejate seas on neid, kes juba ammu jälgivad "Lost In The Wardrobe`i"? Soovin kõigile ilusat jaanilaupäeva! Loodan, et see möödub sul sama kaunis looduses nagu need kolm esimest kaadrit, kus Evamaria Elisabetist on pildid tehtud.
SHARE:

3 comments

  1. Võiksid teha postituse oma lemmikutest Eesti blogijatest :) (ja näiteks miks nad sulle meeldivad)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma usun, et võtan just selliselt plaani eesti blogid nagu see postitus. Kahjuks loen eesti blogisid väga vähe ja paljud head eesti blogijad eelistavad kirjutada just ja vaid inglise keeles. Ühest sellisest tuleb õige pea taas juttu :)

      Delete
  2. Hi, of course this post is in fact pleasant and I have learned lot of
    things from it on the topic of blogging.
    thanks.

    my web site; Cheap Louis Vuitton Bags

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig